Gepersonaliseerde papieren tassen

Budget papieren tassen met logo

Wilt u goedkope papieren tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor budget papieren tassen met platte lussen. Budget papieren tassen zijn de goedkoopste tassen in ons assortiment. U kunt uw budget papieren tassen geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas of de kleur van de papieren lussen. Daarnaast is het mogelijk om deze budget papieren tassen volledig in full colour te bedrukken. 

Bekijk hier

Papierentas-paperbag-Intersport-1
Papierentas-paperbag-Gstar-1

Twisted papieren tassen met logo

Wilt u basic papieren tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor papieren tassen met een papier gedraaid koord. Wij hebben verschillende papieren draagtassen welke geheel aansluiten bij de door u gewenste producten. Denkt u hierbij aan het formaat en de kleur van de twisted koorden. Het papier is volledig recyclebaar. Zoekt u een ecologisch alternatief? Kies dan voor gerecyclede papier of FSC® papier. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de twisted papieren draagtassen. 

Bekijk hier

Luxe papieren tassen met logo

Bent u op zoek naar luxe bedrukte papieren tassen voor uw winkel of voor een speciale gelegenheid? Kies dan voor onze luxe papieren tassen op maat. Luxe papieren tassen zijn de crème de la crème onder de papieren tassen en kunnen geheel naar uw wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de lussen of handgrepen, een sierlijk sluitlintje en de bedrukking met luxe afwerkingen. Gaat uw voorkeur uit naar het bedrukken van ecologische luxe papieren tassen? Dan zijn luxe papieren tassen geproduceerd van ecologisch papier (bijvoorbeeld gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier) een goede optie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de luxe papieren tassen. 

Bekijk hier

Papierentas-paperbag-Denham-1
Papierentas-paperbag-Samsonite-1

Ecologische papieren tassen met logo

Bent u op zoek naar ecologische bedrukte papieren tassen voor een beurs, uw winkel of voor een event? Kies dan voor onze ecologische papieren tassen op maat. Ecologische papieren tassen zijn milieuvriendelijke duurzame papieren tassen en kunnen geheel naar uw wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het ecologisch materiaal, de lussen of handgrepen en de bedrukking met luxe afwerkingen. Zo produceren wij ecologische papieren tassen o.b.v. gerecycled papier of o.b.v. FSC® gecertificeerd papier. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de ecologische papieren tassen.  

Bekijk hier

Papieren cadeautasjes met logo

Bent u op zoek naar bedrukte papieren cadeautasjes waarmee u producten op een leuke manier kunt verpakken? Wij kunnen verschillende papieren cadeautasjes op maat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een papieren cadeautasje met een venster en een hangtag of een cadeautasje met klepje, strikje of sluitlintje. Papieren cadeautasjes zijn volledig naar wens samen te stellen. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de lussen of handgrepen, een sierlijk sluitlintje en de bedrukking met luxe afwerkingen. Gaat uw voorkeur uit naar het bedrukken van ecologische papieren cadeautasjes? Dan zijn papieren cadeautasjes van ecologisch papier (bijvoorbeeld gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier) een goede optie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de papieren cadeautasjes. 

Bekijk hier

papierenKadotassen-papergiftbags-Dskin-1