Gepersonaliseerde plastic paraplutassen 

Paraplutas-umbrellabag-all-1

Plastic paraplutassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar tassen om een paraplu in te doen zodat de vloer in uw winkel, museum, restaurant of schoolgebouw niet nat wordt? Kies dan voor onze plastic paraplutassen op maat. De plastic paraplutassen zijn de perfecte tassen om paraplu’s in te stoppen en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de dikte en de bedrukking. Wist u dat wij ook ecologische plastic paraplutassen produceren? Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze plastic paraplutassen produceren o.b.v. gerecycled plastic materiaal. Ook kunnen wij u voorzien van een paraplustandaard op de paraplutassen aan op te hangen. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de plastic paraplutassen.  

5 voordelen van plastic paraplutassen op maat met logo

  1. Plastic paraplutassen zorgen ervoor dat uw vloer droog blijft; 
  2. Plastic paraplutassen zijn een servicegericht product en geven een extra attentiewaarde naar uw klanten; 
  3. Plastic paraplutassen leveren wij al binnen 24 uur vanuit voorraad; 
  4. U kunt uw plastic paraplutassen al vanaf 2.000 stuks geheel naar eigen wens bedrukken; 
  5. Wij leveren vanuit voorraad paraplustandaards aan waar u uw plastic paraplutassen aan kunt ophangen bij de ingang van uw gebouw.  

Liever direct uit voorraad bestellen?


Paraplutas-umbrellabag-detail

Plastic paraplutassen met opdruk

De plastic paraplutassen zijn zowel in PANTONE® kleuren als in full colour te bedrukken. Gebruikelijk is dat de plastic paraplutassen in 1 à 2 kleuren gedrukt worden. Afhankelijk van de grootte van de bedrukking en het aantal kleuren worden de plastic paraplutassen bedrukt d.m.v. flexodruk of diepdruk. Hierin adviseren wij u graag.  

Paraplutas-umbrellabag-all-1 2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw bedrukte plastic paraplutassen binnen 10-12 weken leveren vanaf 2.000 stuks. Ook voor snelle levertijden en kleine oplages plastic paraplutassen hebben wij een oplossing. Vanuit voorraad kunnen wij onze plastic paraplutassen en paraplustandaards al binnen 24 uur bij u afleveren.  

Paraplutas-umbrellabag-Moco-1

Handgrepen van plastic paraplutassen 

De plastic paraplutassen zijn standaard voorzien van een gestanst handgreep zodat u de paraplutas gemakkelijk aan uw hand kunt dragen.  

Gebruik van gepersonaliseerde plastic paraplutassen

Plastic paraplutassen zijn ideaal om aan te bieden bij de ingang van bijvoorbeeld uw kledingwinkel, parfumeriewinkel, juwelierszaak, hotel, theater, bioscoop, restaurant, universiteit of museum. Op deze manier kan men bij regenachtig weer een paraplutas pakken zodat de vloer binnen uw gebouw droog blijft en uitglijders worden voorkomen. Een goede service naar uw klanten toe! Een veel voorkomend en praktisch formaat voor de plastic paraplutassen is 15 x 85 cm. Echter kunnen wij elk gewenst formaat produceren mocht uw voorkeur naar een ander formaat uitgaan.  
Paraplutas-umbrellabag-Moco-2
Paraplutas-umbrellabag-all-3

Materiaal van de budget plastic tassen met logo

De plastic paraplutassen produceren wij in LDPE, MDPE of HDPE materiaal. Alle drie de materialen kunnen wij in elk gewenste kleur en dikte produceren met uw eigen bedrukking. Een gebruikelijk materiaal voor plastic paraplutassen is 50 mu semi-transparant MDPE (ook wel frosty transparant genoemd). Deze dikte à 50 mu is stevig genoeg om een paraplu te dragen en u kunt uw paraplu wazig door de tas heen zien.  

Liever een andere kleur materiaal of een stevigere tas? Geen probleem. Wij kunnen uw plastic paraplutassen produceren op basis van uw wensen. Al onze plastic paraplutassen zijn 100% recyclebaar. Ook kunnen wij uw plastic paraplutassen produceren van gerecycled plasticmateriaal.  

Paraplustandaard t.b.v. plastic paraplutassen 

Naast de plastic paraplutassen bieden wij u ook twee verschillende paraplustandaards aan. Deze stabiele paraplustandaards kunt u bij de ingang van uw gebouw plaatsen waarin vervolgens de plastic paraplutassen aan opgehangen kunnen worden. Een boodschap, zoals “Pak hier uw paraplutas” kunt u gemakkelijk achterlaten op de bovenzijde van de paraplustandaard. Onze paraplustandaards kunnen wij direct vanuit voorraad leveren.

Klik hier om onze paraplustandaards te bestellen t.b.v. uw plastic paraplutassen. 
paraplutashouder-umbrellaholder-2
Paraplutas-umbrellabag-all-2

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) plastic paraplutassen nodig? Wij hebben plastic paraplustassen en paraplustandaards op voorraad. De paraplutassen kunnen wij vanaf 500 stuks binnen 24 uur leveren en de paraplustandaards kunnen wij per stuk leveren. Klik hier om direct uw plastic paraplutassen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van plastic paraplutassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Paraplutas-umbrellabag-all-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op