Gepersonaliseerde non-woven kledinghoezen  

Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-3

Non-woven kledinghoezen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar het bedrukken van kledinghoezen? Kies dan voor de non-woven kledinghoezen op maat gemaakt. Omdat deze kledinghoezen helemaal op maat worden gemaakt kunt u zelf het formaat bepalen, zodat deze bijvoorbeeld gemaakt kan worden voor een maatpak of voor een jurk. Het non-woven materiaal is leverbaar in veel verschillende kleuren. Ook kunt u kiezen voor diverse afwerkingen, zoals aangestikte lussen of een venster voor een visitekaartje. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan zijn gerecyclede non-woven kledinghoezen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven kledinghoezen. 

5 voordelen van non-woven kledinghoezen op maat met logo 

  1. Non-woven kledinghoezen zijn herbruikbaar door het sterke materiaal.
  2. Non-woven kledinghoezen beschermen uw product tegen kreukels, stof en spatwater.
  3. Non-woven kledinghoezen worden helemaal op maat gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij uw product.
  4. Non-woven kledinghoezen worden afgesloten d.m.v. een ritssluiting en zijn makkelijk op te hangen met de eyelet.
  5. Non-woven kledinghoezen zijn 100% recyclebaar;   

Liever direct uit voorraad bestellen?

Kledinghoes-garmentbag-Rinsma-detail-1

Gebruik van gepersonaliseerde non-woven kledinghoezen 

De non-woven kledinghoezen worden vooral gebruikt binnen de mode industrie en bruidswinkels. Zo zijn de non-woven kledinghoezen perfect te gebruiken voor op maat gemaakte pakken of jurken welke netjes opgeborgen kunnen worden in de hoes, zodat deze kreuk- en stofvrij blijven. Ook wordt het product hierdoor beschermd tegen spatwater. Door de non-woven kledinghoezen te voorzien van een eyelet kan de hoes eenvoudig worden opgehangen.  

Kledinghoes-garmentbag-xandres-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij non-woven kledinghoezen binnen 10-12 weken leveren al vanaf 300 stuks. Daarnaast is het ook mogelijk een deel in te laten vliegen binnen 5-6 weken.  

Kledinghoes-garmentbag-Scapa-detail-1

Ecologische non-woven kledinghoezen met logo

Door het sterke non-woven materiaal kunnen de non-woven kledinghoezen vaker worden hergebruikt. Daarnaast is het non-woven materiaal 100% recyclebaar. Zoekt u een ecologisch alternatief? Dan is het vanaf 500 stuks ook mogelijk de non-woven kledinghoezen in gerecycled materiaal te leveren. 

Non-woven kledinghoezen met opdruk

Non-woven kledinghoezen zijn leverbaar in veel verschillende materiaalkleuren. Hierop kan elke gewenste PANTONE® kleur worden bedrukt. Dit is mogelijk van een eenvoudige opdruk in één kleur op één positie tot meerdere drukkleuren en drukposities. Een full colour opdruk is hierbij niet mogelijk. De druktechniek van deze non-woven kledinghoezen is meestal zeefdruk. Het voordeel van zeefdruk is dat intens felle PANTONE® kleur gedrukt kan worden. Wilt u een full colour opdruk op het non woven materiaal? Afhankelijk van uw logo wordt dit in transferdruk of sublimatiedruk gedrukt. De minimum oplage voor het bedrukken van non-woven kledinghoezen op maat is 300 stuks. 
Kledinghoes-garmentbag-strellson
Kledinghoes-garmentbag-jimmys

Materiaal van de non-woven kledinghoezen met logo

Voor de non-woven kledinghoezen kan u kiezen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Het meest gekozen materiaal is 100 grams non-woven. Bent u op zoek naar een sterkere kwailteit? 120 grams en 150 grams non-woven zijn ook mogelijk. Er is keuze uit verschillende kleuren non-woven. Zoekt u naar een specifieke kleur voor het materiaal? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. Non-woven is een zacht materiaal welke letterlijk staat voor ‘’niet geweven’’. Het non-woven materiaal is gemaakt uit polypropyleen.  

Uitvoering van gepersonaliseerde non-woven kledinghoezen 

De non-woven kledinghoezen kunnen in elk gewenst formaat worden gemaakt. Verkoopt u bijvoorbeeld kinderpakken? Dan kunnen we de hoes wat minder hoog maken dan bijvoorbeeld een herenpak op maat. De non-woven kledinghoezen zijn voorzien van een ritssluiting, zodat de hoes eenvoudig kan worden opgehangen. Optioneel kan u er voor kiezen de hoezen te voorzien van 2 non woven lussen aan de bovenzijde, zodat de hoes makkelijk kan worden gedragen in de hand. De bovenzijde van de hoes heeft een opening, zodat u een kledinghanger in de hoes kan steken. Verder zijn er nog vele andere opties mogelijk, zoals een transparant venster aan de voorzijde waar u uw visitekaartje in kan steken, u kunt de hoes voorzien van een lus aan de boven- en onderzijde, zodat de hoes opgevouwen kan worden meegenomen, maar ook een optie voor een extra shirtvak aan de voorzijde met een extra ritssluiting behoort tot de mogelijkheden.  
Kledinghoes-garmentbag-xandres

Direct bestellen  

Heeft u snel of een kleine oplage non-woven kledinghoezen nodig? Wij bieden kledinghoezen direct vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte kledinghoezen al binnen 24 uur bij u afleveren. Klik hier om direct uw non-woven kledinghoezen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van non-woven kledinghoezen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op