Gepersonaliseerde kartonnen geschenkdozen 

kartonnengeschenkdozen-cartongiftboxes-driesvandenberg-6

Kartonnen geschenkdozen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar goedkope geschenkdozen die u bijvoorbeeld als verwenbox, culibox, maaltijdbox of als verrassingsbox wilt gebruiken? Kies dan voor onze kartonnen geschenkdozen op maat. De kartonnen geschenkdozen zijn voordelige dozen voor het verpakken van o.a. cadeaus of relatiegeschenken. Wij produceren en bedrukken uw kartonnen geschenkdozen geheel op maat. Denk hierbij aan het model, formaat, materiaal, bedrukking en afwerking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de kartonnen geschenkdozen.  

5 voordelen van kartonnen geschenkdozen op maat met logo

  1. Kartonnen geschenkdozen zijn feestelijke verpakkingen voor uw relatiegeschenken en zijn goed te gebruiken als cadeauverpakking; 
  2. Kartonnen geschenkdozen zijn ecologisch verantwoord omdat het duurzame verpakkingen zijn; 
  3. Kartonnen geschenkdozen zijn goedkope luxe dozen; 
  4. Kartonnen geschenkdozen kunnen snel bedrukt en geleverd worden; 
  5. Kartonnen geschenkdozen kunnen ook als maaltijddozen, culibox, verwendoos, cadeaudoos of als food box gebruikt worden.  

Liever direct uit voorraad bestellen?


foodbox-wit-gevuld

Gebruik van gepersonaliseerde kartonnen geschenkdozen

Kartonnen geschenkdozen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Meestal als geschenkverpakking/cadeauverpakking, maar ook bijvoorbeeld als maaltijd box. Het grote voordeel van kartonnen geschenkdozen is dat u de inhoud van de doos op een goedkope maar feestelijke manier kunt verpakken. Omdat wij deze geschenkdozen produceren van karton is de kostprijs relatief laag en heeft u tegen een scherpe prijs een mooie cadeauverpakking! Wij kunnen verschillende soorten kartonnen geschenkdozen geheel naar uw wens produceren. Bent u fan van een kartonnen geschenkdoos met deksel of toch liever een kartonnen geschenkdoos met een scharnierdeksel? Wij bezorgen u de perfect kartonnen geschenkdoos voor uw producten! 

webshopdoos-wit-dicht

Levertijd met logo

Met onze custom-made producties kunnen wij uw bedrukte kartonnen geschenkdozen al vanaf 500 stuks produceren in elk gewenst formaat/model/afwerking/bedrukking met een levertijd van ca. 10-12 weken. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Ook kunnen wij vanuit voorraad (on)bedrukte kartonnen geschenkdozen snel leveren vanaf 20-50 stuks. 

Fooddozen-Foodboxes-Oranjeborrelbox-2

Duurzame kartonnen geschenkdozen met logo

Wij produceren en bedrukken uw op maat gemaakte kartonnen geschenkverpakkingen op basis van gerecycled karton omplakt met FSC® gecertificeerd papier. Zo zijn uw op maat gemaakte kartonnen geschenkdozen ecologisch verantwoord. FF-PACKAGING is FSC®-gecertificeerd, ons FSC®-registratienummer is C124374. Alle kartonnen geschenkdozen die wij produceren zijn 100% recyclebaar zolang de dozen alleen uit papier of karton bestaan ​​en bij het oud papier worden weggegooid.

Materiaal van de kartonnen geschenkdozen met logo

De kartonnen geschenkdozen produceren wij van materiaal afkomstig van golfkarton of van dik stevig papier. U kunt zelf kiezen tussen wit of bruin materiaal. Eventueel kunnen wij uw kartonnen geschenkdozen afwerken met een glanzende coating of met een glans/mat laminaat. Op deze manier kunt u zelf bepalen wat voor uitstraling uw kartonnen geschenkdozen krijgt.
kartonnengeschenkdozen-cartongiftboxes-driesvandenberg-detail5
Fooddozen-foodboxes-gerooktepaling-driesvandenberg-2

Kartonnen geschenkdozen met opdruk

Het bedrukken van kartonnen geschenkdozen doen wij in onze eigen fabriek. Wij maken over het algemeen gebruik van offsetdruk om de kartonnen geschenkdozen te bedrukken. Het voordeel van offsetdruk is dat wij de kartonnen geschenkdozen in zijn geheel kunnen bedrukken, zowel in PANTONE® drukkleuren als in full colour. Daarnaast drukken wij éénvoudige logo’s/teksten die uit 1 drukkleur bestaan ook in zeefdruk.

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde kartonnen geschenkdozen 

De kartonnen geschenkdozen worden gemaakt van (golf)karton en kunnen daardoor in verschillende modellen geproduceerd worden met diverse afwerkingen. De meeste kartonnen geschenkdozen worden gemaakt in één van de volgende modellen: 
  • Kartonnen geschenkdoos FEFCO 0427 (zie foto NS dozen);  
  • Kartonnen geschenkdoos FEFCO 0429/0701 inclusief een plakstrip (zie foto DOTS dozen); 
  • Kartonnen geschenkdoos met deksel (zie foto VPL dozen); 
  • Plano geleverde kartonnen geschenkdozen met een opening aan twee zijdes (zie foto VPO001). 
Daarnaast kunnen wij uw kartonnen geschenkdozen voorzien van een kartonnen inlay waardoor uw producten netjes in de doos passen. 
confettidozen-confettiboxes-open
Borrelbox

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) onbedrukte of bedrukte kartonnen geschenkdozen nodig? Wij hebben diverse kartonnen geschenkdozen op voorraad liggen in verschillende modellen, formaten en kleuren. Deze kartonnen geschenkdozen kunnen wij direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking, al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte of bedrukte kartonnen geschenkdozen te bestellen.  
 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van kartonnen geschenkdozen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

palingdoos

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op