Gepersonaliseerde strandtassen

Nylon XXL shoppers met logo

Wilt u sterke herbruikbare tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor de nylon XXL shoppers op maat. Deze big shoppers zijn gemaakt van zeer sterk nylon materiaal. U kunt deze XXL shoppers geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van het materiaal en de lengte van de lussen. Daarnaast zijn de nylon XXL shoppers voorzien van een ritssluiting aan de bovenzijde. Door het sterke materiaal zijn deze tassen duurzaam in gebruik. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de nylon XXL shoppers op maat. 

Bekijk hier

XXLshoppingbag-denham-header
katoenenstrandtassen-cottonbeachbags-loft-header

Katoenen strandtassen met logo

Bent u op zoek naar een luxe tas welke sterk is en lang mee gaat? Kijk dan eens naar een katoenen strandtas! Deze tassen kunnen wij geheel naar uw wens samenstellen en kunnen wij al in een kleine oplage leveren. Deze tas is ideaal om aan te bieden aan uw klant. Hij is trendy en tijdloos en kunnen keer op keer gebruikt worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hieronder een kijkje voor een aantal van de mogelijkheden. 

Bekijk hier

Jute strandtassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte jute strandtassen? Onze jute tassen zijn stevige herbruikbare strandtassen en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, kleur van het jute materiaal, de lussen en de bedrukking. De tassen zijn water en zand afstotend, hierdoor blijft de inhoud van deze tas schoon. De jute strandtassen zijn ook perfect te gebruiken voor boodschappen of voor uw winkel. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de jute tassen. 

Bekijk hier

jutestrandtassen-jutebeachbags-colourlocale-header
Viltentassen-feltbags-Aspact

Vilten tassen met logo

Bent u op zoek naar een sterke, trendy en duurzame tas? Kies dan voor de vilten tas. Dit is een tas welke op eindeloze manieren kan worden afgewerkt. Op deze manier kunt u de tas precies zo produceren zoals u dat wilt. Door de eindeloze opties kunt u een unieke tas ontwerpen. De vilten tas is trendy en tijdloos. Het vilten materiaal is erg sterk en stevig, waar door de tas langdurig gebruikt kan worden. Dit maakt de vilten shopper een duurzame keuze. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de vilten tassen.  

Bekijk hier

Sailor bags met logo

Bent u op zoek naar een exclusieve tas welke voor veel verschillende doeleinden kan worden ingezet? Kies dan voor de sailor bags op maat gemaakt. Sailor Bags zijn helemaal te customizen in het door u gewenste formaat en de gewenste uitstraling, zodat dit perfect zal aansluiten bij uw winkel of product. Daarnaast zijn dit tassen die vaak hergebruikt kunnen worden en daarom duurzaam in aanschaf en gebruik. Lees hieronder meer over de sailor bags op maat gemaakt. 

Bekijk hier

sailorbags-docteurs-header