Gepersonaliseerde plastic verzendtassen  

Plastictasjes-plasticbags-Norah-1

Plastic verzendtassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte plastic verzendtassen voor uw webshop welke tegelijkertijd als draagtas kan worden gebruikt? Kies dan voor een plastic verzendtas op maat. Voor uw webshop hebben wij verschillende plastic verzendtassen welke geheel naar uw wens samengesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het formaat, de kleur van het materiaal en het aantal plakstrippen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische plastic verzendtassen? Dan zijn gerecyclede plastic verzendtassen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de plastic verzendtassen voor uw webshop. 

5 voordelen van plastic verzendtassen op maat  

 1. Plastic verzendtassen zijn regenbestendig. Door het flexibele en waterdichte materiaal blijven uw producten droog;  
 2. Plastic verzendtassen worden gemaakt van goedkoop materiaal en nemen weinig ruimte in beslag ten opzichte van verzenddozen;  
 3. Plastic verzendtassen zijn volledig te bedrukken en te customizen naar de stijl van uw webshop of bedrijf;  
 4. Plastic verzendtassen zijn herbruikbaar door een tweede plakstrip/retourstrip en perforatierand;  
 5. Plastic verzendtassen zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled plastic.

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad


Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-Norah-detail-1

Gebruik van gepersonaliseerde plastic verzendtassen

Plastic verzendtassen worden voornamelijk gebruikt voor het versturen van webshop bestellingen. De verzendtassen zijn altijd vlak. Door de combinatie van de plakstrip aan de onderzijde en het handvat aan de bovenzijde is dit een multifionele webshop verpakking, namelijk een plastic draagtas en verzendzak in één. Is het de bedoeling dat de verzendtas door de brievenbus past? Dit is zeker mogelijk. De plastic verzendtassen zijn te bestellen vanaf 2.000 stuks.  

Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-UN-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij plastic verzendtassen binnen 4-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het materiaal. De plastic verzendtassen worden vanaf rol gedrukt waardoor het mogelijk is de verzendtassen volledig te bedrukken. Daarnaast kunt u hierbij zelf het formaat van de verzendtassen bepalen. Vanuit deze productie kunt u de plastic verzendtassen ook in gerecycled plastic laten maken.  

Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-Norah-detail2

Enkele of dubbele plakstrip  

De klep van de bedrukte plastic verzendtassen worden voorzien van een plakstrip. Het is ook mogelijk te kiezen voor twee plakstrippen zodat de klant dezelfde plastic verzendtas kan gebruiken om het product te retourneren. Zo hoeft de klant geen tweede verpakking te zoeken voor het retour sturen en wordt dezelfde verzendtas hergebruikt. Door tussen de plakstrippen een perforatielijn toe te voegen kan de plastic verzendzak eenvoudig worden geopend en blijft de verzendzak intact.  

Plastic verzendtassen met opdruk

Plastic verzendtassen zijn in alle PANTONE® kleuren of in full colour te bedrukken. De kleurstelling sluit hierdoor goed aan bij uw webshop of product. Van een éénvoudige opdruk in één kleur op de voor- en achterzijde tot en met een volledige bedrukking in full colour. Afhankelijk van de bedrukking worden de plastic verzendtassen gedrukt d.m.v. flexodruk of diepdruk.  
Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-Norah-3
Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-UN-1

Materiaal van de plastic verzendtassen met logo

Voor het bedrukken van de plastic verzendtassen kan er worden gekozen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Voor lichte producten is een dikte 50 à 60 mu voldoende. Verzend u zwaardere producten dan raden wij een dikte van 105 mu plastic aan. Zoekt u witte of ingekleurde plastic verzendtassen dan kan de binnenzijde in bijvoorbeeld zwart plastic worden geproduceerd. De plastic verzendtassen schijnen hierdoor niet door. Dit wordt COEX-plastic genoemd. COEX-materiaal is dubbellaags plasticfolie. Standaard worden plastic verzendtassen van LDPE-materiaal geproduceerd wat glanzend en zacht aanvoelt. Heeft u liever een matte uitstraling? Kies dan voor MDPE of HDPE-materiaal. Dit materiaal voelt stugger aan.  

Ecologische plastic verzendtassen met logo

Plastic verzendtassen zijn 100% recyclebaar en hierdoor duurzaam. Heeft u een webshop en verkoopt u bijvoorbeeld ecologische producten dan zijn gerecyclede plastic verzendtassen een mooie toevoeging. Door de plastic verzendtassen te bedrukken met het recycled logo laat u uw consument zien dat u milieubewust bezig bent. Gerecyclede plastic verzendtassen kunnen gemaakt worden van post consumer waste of van industrial waste.  
 • Post consumer waste plastic verzendtassen 
  Bij post consumer waste worden de plastic verzendtassen gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van huishoudelijk afval. De kleur van het witte gerecyclede materiaal oogt hierdoor grijzig met spikkeltjes en de structuur is korrelig en niet egaal.  
 • Industrial waste plastic verzendtassen
  Bij industrial waste worden de plastic verzendtassen gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van plastic fabrieksafval. Deze variant van gerecycled plastic lijkt veel op nieuw plastic en is niet korrelig of grijzig.  
Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-UN-3
Groep-PlasticVerzendtassenMetHandgreep-Mix

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage plastic verzendtassen nodig? Wij bieden platte plastic verzendtassen vanuit voorraad aan. Deze plastic verzendtassen zijn beschikbaar in diverse formaten en kleuren. Klik hier om direct uw plastic verzendtassen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van plastic verzendtassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-Outfitbook-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op