Gepersonaliseerde geschenkdozen met deksel

luxedozenmetdeksel-luxuryboxeswithlid-all-2

Luxe geschenkdozen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een luxe manier om uw product te verpakken? Bekijk dan onze luxe geschenkdozen met een losse deksel. Luxe geschenkdozen met een losse deksels zijn op verschillende manieren uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een liggend of een staand formaat, de hoogte van de deksel, de inlay, alles is naar uw wens aan te passen. De luxe geschenkdoos is ideaal voor het verpakken en presenteren van sieraden, luxe wijnflessen, cosmetica of bijvoorbeeld lingerie. De luxe geschenkdoos met een losse deksel leent zich uitstekend voor een inlay. Hiermee kunt u uw product beschermen en op een chique manier tonen. Bent u benieuwd naar de opties? Neem hieronder een kijkje om u een idee te geven van alle verschillende mogelijkheden en uitvoeringen.  

5 voordelen van luxe geschenkdozen met deksel op maat met logo

  1. Luxe geschenkdozen met een losse deksel zijn in elk formaat te produceren, wij kunnen deze precies passend maken aan uw product;
  2. Luxe geschenkdozen met een losse deksel kunnen in elke kleur worden bedrukt;
  3. Presenteer en bescherm de inhoud van uw luxe geschenkdozen met een passende inlay; 
  4. Luxe geschenkdozen met een losse deksel geven uw product een luxe uitstraling; 
  5. Luxe geschenkdozen met een losse deksel kunnen wij al vanaf 50 stuks bedrukt met uw logo leveren.

Liever direct uit voorraad bestellen?


luxedozenmetdeksel-luxuryboxeswithlid-gripoix

Gebruik van gepersonaliseerde luxe geschenkdozen met losse deksel 

De luxe geschenkdoos kent vele verschillende mogelijkheden in gebruik. Hij kan voor meerdere producten en doeleinden worden ingezet. De doos is helemaal naar uw wens samen te stellen en hiermee kan deze doos feilloos aansluiten op uw product. U kunt de luxe geschenkdoos bijvoorbeeld gebruiken voor het verpakken van sieraden, beauty producten of accessoires. U kunt de doos ook in een groter formaat laten produceren en bijvoorbeeld een mooie fles wijn, champagne of complete set in verpakken. De luxe geschenkdoos is perfect om uw product een extra beleving en luxe mee te geven. Na het uitpakken van uw product wordt uw product hier veelal weer in opgeborgen of gebruikt om andere product in op te ruimen. U kunt de geschenkdoos voorzien van een inlay waar uw product ingelegd kan worden. Op deze manier heeft de klant een luxe beleving bij het uitpakken van de doos en het zien van uw product.  

luxedozenmetdeksel-luxuryboxeswithlid-GoLemon-open-3

Levertijd met logo

Wij hebben onze eigen productie voor luxe geschenkdozen en kunnen hier elke doos ontwerpen en produceren. Wij kunnen deze luxe dozen al binnen 10-12 weken leveren. Wilt u een sample vooraf? Deze kunnen wij binnen 3 weken leveren, zodat u de sample kunt goedkeuren voordat de productie start. Wij kunnen de luxe geschenkdozen al produceren vanaf 500 stuks in elk formaat met elke afwerking en bedrukking. Heeft u eerder een luxe geschenkdoos nodig? Wij hebben het grootste assortiment luxe dozen van Europa op voorraad, maar liefst in 9 verschillende kleuren en materialen! Deze kunnen wij al vanaf 25 stuks bedrukt met uw logo leveren en kunnen deze dozen al binnen 24 uur bij u afleveren. Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

luxedozenmetdeksel-luxuryboxeswithlid-1915watches-dicht-2

Duurzame luxe geschenkdozen met logo

Al onze luxe geschenkdozen worden gemaakt van gerecycled karton. De dozen worden omplakt met FSC® gecertificeerd papier. Op deze manier gaan wij bewuster om met duurzaamheid. Een luxe geschenkdoos bestaat voor 100% uit papier en is dus gemakkelijk te recyclen door de doos bij uw papierafval te sorteren. U kunt er ook voor kiezen om de doos te hergebruiken, omdat dit een stevig en sterk product is. Deze doos kan als opbergbox worden gebruikt voor bijvoorbeeld accessoires, sieraden of het product wat in deze doos is verpakt. Vaak wordt deze geschenkdoos niet snel weggegooid door uw klant. 

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving. Materiaal van de luxe geschenkdozen met logo

De luxe geschenkdozen kunnen worden uitgevoerd in verschillende materialen. Dit is afhankelijk van het formaat van uw product, de doos en het gewicht van uw product. De grammage van het karton wordt hierop aangepast, hoe zwaarder en groter de doos, hoe hoger de grammage. Voor een sieradendoosje zal 800 grams karton volstaan, maar voor een grote doos met een wijnfles zullen wij wellicht 1.400 grams karton gebruiken. Het karton wordt zowel aan de binnen- als buitenzijde omplakt met papier. Wij zullen u hierin adviseren en u verschillende voorbeelden laten zien. U heeft de keuze om voor een meer ecologische optie te gaan, bijvoorbeeld gerecycled of FSC® gecertificeerd papier. Op deze manier kunt u laten zien dat u milieubewust onderneemt en het milieu zo min mogelijk belast. U kunt het doosje ook omplakken met ZEROTREE® papier, dit is papier welke 100% boomvrij is, maar bijvoorbeeld gemaakt is van stro. U kunt het papier waarmee de doos wordt beplakt voorzien van een embossing. Voor embossed papier wordt er met een wals een speciaal patroon in het papier gedrukt, zodat u een unieke look kunt meegeven aan uw geschenkdoos. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op zodat wij u de opties met u kunnen doornemen. Wij kunnen het papier zowel aan de binnen- als buitenzijde van de geschenkdoos bedrukken met uw ontwerp.

Naast de verschillende bedrukkingsopties of duurzame papierkeuzes kunnen wij de doosjes ook voorzien van een laminaat. Dit kan zowel in een glans- als een mat laminaat. Uw doosje krijgt hiermee een extra luxe uitstraling en beschermt tegen spatwater. Het doosje is gemakkelijk afneembaar en beschadigd minder snel. Het is ook mogelijk om voor de luxe variant onder het laminaat te gaan, het soft touch laminaat. Dit materiaal geeft een unieke uitstraling aan uw product, maar nog belangrijker, een fluweelzacht gevoel. Bent u benieuwd naar deze afwerking? Neem contact op zodat wij u een sample kunnen toesturen.  
luxedozenmetdeksel-luxuryboxeswithlid-LeonMartens-open-1
luxedozenmetdeksel-luxuryboxeswithlid-ICE-open

Luxe geschenkdozen met deksel en opdruk

De luxe geschenkdozen met losse deksel kunnen mooi worden bedrukt in elke gewenste kleur of met elke afbeelding. Deze luxe geschenkdozen worden meestal bedrukt door middel van zeefdruk of offsetdruk. Wat is zeefdruk? Deze druktechniek wordt veelal gebruikt wanneer er een logo of ontwerp in 1 kleur op 1 zijde gedrukt mag worden. Op deze manier wordt er een volle dekkende kleur gedrukt. We kunnen deze luxe dozen ook in offsetdruk bedrukken. Dit is naast zeefdruk één van de meest gebruikte druktechnieken. Deze techniek wordt veelal gebruikt bij een all over kleur op de gehele doos of als er een full colour afbeelding gedrukt moet worden. Met de offset druktechniek wordt een afbeelding superscherp op uw geschenkdoos gedrukt. Dit kan zowel aan de binnen- als de buitenzijde van de luxe geschenkdoos.

Een geschenkdoos met losse deksel is een echt luxeproduct en geeft de inhoud extra attentiewaarde. We zien daarom ook vaak dat deze dozen worden afgewerkt met luxe druktechnieken. Denk bijvoorbeeld aan een hotstamp, dit is een glanzende gekleurde folie welke bijvoorbeeld op uw logo kan worden aangebracht. Dit kan in veel verschillende kleuren, maar we zien dit voornamelijk in goud of zilver. Dit zorgt dat uw logo of ontwerp er echt uit springt. Dit is ook mogelijk door middel van bijvoorbeeld een SPOT UV. Dit is een doorzichtige glanzende laag, welke op uw logo kan worden aangebracht. Dit geeft uw logo een glossy look. Naast hotstamp en SPOT UV is het ook mogelijk om uw logo een embossing of debossing te geven. Hiermee wordt uw logo naar binnen- of buiten gedrukt op het papier. Daardoor komt uw logo bijvoorbeeld wat omhoog van de geschenkdoos en geeft uw luxe doos een unieke look en feel. U kunt de geschenkdoos ook voorzien van ‘flocking’, uw logo wordt dan uitgesneden in een fluwelen materiaal welke op de doos wordt geplakt. Dit geeft de luxe geschenkdoos een bijzondere uitstraling en gevoel. Zie hieronder verschillende luxe afwerkingen op drukgebied en laat u inspireren.  

Uitvoeringen van gepersonaliseerde luxe geschenkdozen met deksel

De luxe geschenkdozen kunnen op allerlei manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld met een oversized deksel die over de doos valt of een deksel die gelijk aansluit op de doos. U kunt de doos in elk gewenst formaat laten produceren. Daarnaast kunt u de hoogte van de deksel naar wens aanpassen. Dit kan een deksel zijn welke gelijk is aan de bodem en wordt voorzien van duimgaten, maar dit kan ook een deksel zijn die iets korter is dan de bodem van de doos. U kunt er ook voor kiezen om een staand formaat te produceren. Zie bijvoorbeeld onderstaand doosje (summery cosmetics 360), dit is een erg luxe en originele manier om bijvoorbeeld uw parfum of beauty product in te verpakken. De doos kan worden voorzien van een extra papieren sleeve. Deze kan bedrukt worden in elke PANTONE® kleur of in een full colour beeld. De sleeve zal de geschenkdoos beschermen tegen beschadigingen en zorgt voor een extra beleving bij het unboxen van het product. Het is ook mogelijk om de bovenzijde van de geschenkdoos te voorzien van een transparant doorkijkvenster of een uitsparing in een speciale vorm. Dit zien we veelal voor lingerie, op deze manier krijgt u al een kleine ‘sneak peek’ van uw product.
luxedozenmetdeksel-luxuryboxeswithlid-Celine-dicht-1
Doosdeksel-inaly-janzen

Maatwerk inlays   

De luxe geschenkdozen met losse deksels zijn erg geschikt om te voorzien van een inlay. De dozen worden al in elkaar geleverd, dus er gaat geen extra ruimte verloren tijdens transport als u deze dozen voorziet van een inlay. Dit houdt in dat er geen extra vrachtkosten worden gerekend voor de inlay. De luxe geschenkdozen met deksel kunnen worden voorzien van een papieren, kartonnen of een soft foam inlay. Wij kijken samen met u naar het product dat u in de luxe geschenkdoos wilt verpakken en zoeken hier een passende inlay bij. De soft foam inlay is erg geschikt voor glazen flessen, omdat dit uw product beschermd tegen stoten. De foam inlay kan daarnaast ook erg geschikt zijn voor sieraden en kunnen wij voorzien van verschillende uitsparingen, zodat uw sieraad hier mooi in blijft liggen. De foam inlay kan worden afgewerkt met een velvet laag op de bovenzijde, dit is een fluwelen toplaag. Deze kunnen wij in veel verschillende kleuren leveren, maar de meest voorkomende kleur is zwart. Dit geeft een chique look aan de inlay. De papieren inlay is onder andere geschikt voor een lipstick of een klein doosje. Dit houdt uw product op zijn plek en kan worden bedrukt in uw PANTONE® kleur, zodat deze mooi aansluit bij de rest van de luxe geschenkdoos. U kunt er ook voor kiezen om de doos te voorzien van een vakverdeling. Hiermee kunt u bijvoorbeeld aan de ene zijde een flyer plaatsten en aan de andere zijde uw product. De mogelijkheden zijn oneindig, wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken. 

Direct bestellen

Wij hebben het grootste assortiment luxe dozen van heel Europa! Dit kunnen wij met trots vermelden. Wij kunnen magneetdozen, luxe dozen met een losse deksel of andere geschenkverpakkingen bedrukken met uw logo of ontwerp en binnen 24 uur bij u afleveren. Op zoek naar een kleine oplage? Geen probleem, wij kunnen dit al vanaf 25 stuks bedrukt in onze eigen zeefdruk. Wij hebben maar liefst 9 verschillende kleuren en materialen op voorraad in 6 verschillende formaten. Daarnaast hebben wij ook verschillende ecologische opties op voorraad, denk bijvoorbeeld aan onze luxe magneetdozen omplakt met stropapier voor een unieke ecolook.  
 

luxedozenmetdeksel-luxuryboxeswithlid-PuraMare

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van luxe dozen met deksel. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

luxedozenmetdeksel-luxuryboxeswithlid-ElinevanZwol-dicht-3

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op