Gepersonaliseerde non-woven cadeautasjes 

cadeautasjes-nonwoven-chouette

Non-woven cadeautasjes naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar het bedrukken van cadeautasjes? Kies dan voor de non-woven cadeautas op maat. Non-woven cadeautassen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Deze tassen worden op maat gemaakt waardoor u zelf het formaat kunt bepalen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materiaalkleuren, diverse lussen, een klittenbandsluiting of trekkoordje. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan zijn gerecyclede non-woven cadeautassen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven cadeautassen. 

5 voordelen van non-woven cadeautassen op maat met logo

  1. Non-woven cadeautassen zijn breed inzetbaar, van lingeriezaak tot schoenenzaak;   
  2. Non-woven cadeautassen kunnen in verschillende materiaalkleuren gecombineerd worden voor een speels effect;  
  3. Non-woven cadeautassen worden afgesloten d.m.v. een trekkoordje of klittenbandsluiting;
  4. Non-woven cadeautassen zijn 100% recyclebaar; 
  5. Non-woven cadeautassen zijn herbruikbaar en hierdoor duurzaam te noemen.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

non-wovenkadotas-non-wovengiftbags-Edithofoxford-detail-1

Gebruik van gepersonaliseerde non-woven cadeautassen

De non-woven cadeautassen worden gebruikt in de detailhandel voor het verpakken van bijvoorbeeld lingerie of een sieradendoosje. Door het PP- of katoenen trekkoordje kan het cadeautasje worden gesloten tot een gift packaging. Deze koordjes kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd. Heeft u liever een stuk klittenband tussen de koorden om het zakje mee te sluiten? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. De bovenzijde en onderzijde van het cadeautasje kunnen in 2 delen worden gemaakt. Voor een speels effect is het leuk om 2 verschillende materiaalkleuren te gebruiken. Aan de zijkant kan een label worden gestikt met uw bedrijfsnaam of logo. 

cadeautasjes-nonwoven-artemis-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij non-woven cadeautassen vanaf 500 stuks binnen 10-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage en bedrukking. Bij deze productie van 12 weken levertijd is het ook mogelijk een deel in te laten vliegen binnen 5-6 weken.   

non-wovenkadotas-non-wovengiftbags-Doopsuiker-detail-1

Uitvoering van de gepersonaliseerde non-woven cadeautassen

De non-woven cadeautassen kunnen in elk gewenst formaat worden gemaakt. Verkoopt u bijvoorbeeld meerdere producten welke u in 1 cadeautas wilt verpakken, dan kunnen wij het formaat hierop aanpassen zodat alle producten in één cadeautas passen. De non-woven cadeautassen worden aan de bovenzijde gesloten d.mv. een trekkoordje. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor een klittenbandsluiting. Gaan er zwaardere producten in het non-woven cadeautasje? Kies dan voor een bodeminleg omplakt met het non-woven materiaal. Dit zorgt voor meer draagkracht en door het non-woven materiaal behoudt het tasje de luxe uitstraling. Daarnaast is het gebruikelijk deze tassen te voorzien van 2 aangestikte non-woven lussen. Deze worden meestal in 50 cm. lengte geproduceerd, zodat het cadeautasje makkelijk in de hand gedragen kunnen worden. Schouderlussen van 80 cm. lengte zijn hierbij ook mogelijk.   

Non-woven cadeautassen met opdruk

Non-woven cadeautasjes zijn leverbaar in diverse kleuren materiaal. Hierop kan elke gewenste PANTONE® kleur worden bedrukt.  Dit is mogelijk van een eenvoudige opdruk in één kleur op alle zijdes van de tas tot meerdere drukkleuren. Een full colour opdruk is hierbij niet mogelijk. De non-woven cadeautasjes worden d.m.v. zeefdruk bedrukt. Met zeefdruk kan een intens felle PANTONE® kleur gedrukt worden. Wilt u een full colour opdruk op het non woven materiaal? Afhankelijk van uw logo wordt dit in transferdruk of sublimatiedruk gedrukt. 
maisoncoton
non-wovenkadotas-non-wovengiftbags-Edithofoxford-2

Materiaal van de non-woven cadeautassen met logo

Voor de non-woven cadeautassen kan er worden gekozen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Het gebruikelijke materiaal is 100 grams non-woven. Bent u op zoek naar een luxere uitstraling en sterkere cadeautas? 120 grams en 150 grams non-woven zijn ook mogelijk. Er is keuze uit verschillende kleuren non-woven. Zoekt u naar een specifieke kleur voor het materiaal? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. Non-woven is een zacht materiaal welke letterlijk staat voor ‘’niet geweven’’. Zo is de binnenkant van een PP woven tas geweven en is dit bij het non woven niet het geval. Het non-woven materiaal is gemaakt uit polypropyleen.  

Ecologische non-woven cadeautassen met logo

Door het sterke non-woven materiaal kunnen de non-woven cadeautassen vaker worden hergebruikt. Deze duurzame variant is ook een stuk sterker dan bijvoorbeeld papieren cadeautassen. Het non-woven materiaal is 100% recyclebaar. Zoekt u een ecologisch alternatief? Dan is het vanaf 5.000 stuks ook mogelijk het non-woven in gerecycled materiaal te leveren.   
cadeautasjes-nonwoven-artemis-detail
cadeautasjes-nonwoven-artemis

Direct bestellen    

Heeft u snel of een kleine oplage cadeautasjes nodig? Wij bieden diverse geschikte cadeautasjes direct vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte cadeautassen al vanaf 24 uur bij u afleveren. Bedrukte non-woven cadeautassen kunnen alleen op maat worden gemaakt, maar vanuit voorraad bieden wij diverse alternatieven.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van non woven cadeautassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

non-wovenkadotas-non-wovengiftbags-edithofoxford-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op