Gepersonaliseerde katoenen tassen met kurk

Katoenenkurktassen-cottoncorkbags-sauveteurs-1

Katoenen tassen met kurk naar wens samen te stellen

Wilt u unieke ecologische tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor op maat gemaakte katoenen tassen met kurk. Katoen, ook vaak linnen genoemd, is één van de goedkoopste ecologische materialen uit ons assortiment. Nieuw hierbij is een katoenen tas gecombineerd met kurk materiaal. U kunt deze katoenen kurk tasjes geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van het materiaal en de lengte van de lussen. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de katoenen tassen op maat.  

5 voordelen van katoenen tassen met kurk op maat met logo

 1. Katoenen tassen met kurk, een unieke combinatie van natuurlijke materialen;
 2. Katoenen tassen met kurk zijn ontzettend breed inzetbaar, van een schoenenwinkel tot een evenement;
 3. Katoenen tassen met kurk zijn in te kleuren in elke gewenste PANTONE® kleur;
 4. Katoenen tassen met kurk zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen;
 5. Katoenen tassen met kurk zijn gemaakt van 2 ecologische materialen. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Julienivet-all-2

Gebruik van gepersonaliseerde katoenen tassen met kurk 

Katoenen tassen waren vroeger vooral bekend als de bibliotheektassen, maar tegenwoordig worden deze tasjes voor allerlei doeleinden en wereldwijd gebruikt. Deze linnen tasjes worden vaak afgenomen door kleding- en schoenenwinkels, cosmeticabedrijven, bakkers en supermarkten. Door deze katoenen tassen te combineren met kurk materiaal heeft u een speciale draagtas welke nog niet veel wordt gezien. Daarnaast is deze katoenen tas met kurk ook uitermate geschikt om uit te delen op een beurs of event.  
Katoenenkurktassen-cottoncorkbags

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij katoenen tassen met kurk al binnen 2-16 weken leveren vanaf 200 stuks. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het materiaal. De katoenen tassen met kurk kunnen geheel worden bedrukt. Daarnaast kunt u hierbij zelf het formaat van de tassen en de kleur van de lussen bepalen.  
Katoenenkurktassen-cottoncorkbags-sauveteurs-detail-1

Ecologische katoenen tassen met kurk en logo

Katoen is een ongebleekt natuurlijk ecologisch product en heeft een natuurlijke ecru kleur. Het sterke materiaal zorgt ervoor dat de consument de katoenen tassen vaker zal hergebruiken, om deze reden is dit zeker een duurzame draagtas te noemen. Het kurk is biologisch afbreekbaar en volledig te recyclen.  


Materiaal van de katoenen tassen met kurk en logo

Van oorsprong zijn katoenen tassen met kurk gemaakt van ongebleekt natuurlijk katoen en kurk. Het katoen heeft een ecru / offwhite kleur. De kwaliteit is 120 grams (4 Oz.) katoen. Het katoenen materiaal kan in elke PANTONE® kleur worden ingekleurd. De kwaliteit is 140 grams (5 Oz.) ingekleurd katoen. Ook dikkere kwaliteiten katoen zijn mogelijk, dit wordt canvas genoemd. Informeert u hierover gerust naar de mogelijkheden. Katoen is een natuurlijk product en komt van de katoenplant. Dit materiaal is zacht, vocht absorberend en sterk. Het kurk materiaal wordt gemaakt van de bast van de kurkeik waarna het wordt gekookt en is biologisch afbreekbaar en volledig te recyclen.  


Katoenenkurktassen-cottoncorkbags-nardishair-detail-1
Katoenenkurktassen-cottoncorkbags-logo

Katoenen tassen met kurk en opdruk

Katoenen tassen zijn in PANTONE® kleuren of in full colour te bedrukken. Van een eenvoudige opdruk in één kleur op de voor- en achterzijde tot en met een volledige bedrukking in full colour. Bij een opdruk in één of meerdere drukkleuren worden de tassen bedrukt d.m.v. zeefdruk. Heeft u een full colour ontwerp? Afhankelijk van het logo en de gewenste levertijd worden de katoenen tassen met kurk d.m.v. transferdruk, sublimatiedruk of digital print bedrukt.
 • Zeefdruk
  Zeefdruk is de meest gebruikte druktechniek voor het bedrukken van katoenen tassen met kurk. Hierbij is alleen een opdruk met volle PANTONE® kleuren mogelijk. Het voordeel van zeefdruk is dat deze druktechniek zorgt voor een kleurechte en goed dekkende opdruk. Ook op een gekleurde ondergrond kan de PANTONE® kleur goed worden gedrukt omdat de inkt vrij dik op de tas ligt.
 • Transferdruk
  Bij transferdruk is het mogelijk een full colour afbeelding of logo op de katoenen tassen met kurk te bedrukken. Eerst wordt het ontwerp op folie gedrukt en dit wordt vervolgens op de tas aangebracht. De bedrukking is hierdoor voelbaar.
 • Sublimatiedruk
  Sublimatiedruk is alleen mogelijk op wit polykatoen materiaal. Hierbij is het materiaal gemaakt van 80% katoen en 20% plastic. Het grote voordeel van sublimatiedruk is dat met deze druktechniek een full colour afbeelding perfect gedrukt kan worden op het katoenen materiaal met kurk. Deze bedrukking is niet voelbaar en kan ook gewassen worden.
 • Digital print
  Bij digital print worden de katoenen tassen op zeer snelle wijze full colour bedrukt. Dit kan op zowel natuurlijk ecru katoen als op wit ingekleurd katoen. De kleuren zijn minder fel en wat fletser dan bij de bovenstaande druktechnieken. Het grootste voordeel is de snelheid van het digitale drukken. De kleur van het materiaal heeft invloed op de bedrukking. Bij een niet witte ondergrond zal de bedrukking verzadigen met de kleur van het materiaal.  

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde katoenen tassen met kurk

De katoenen tassen met kurk worden meestal geleverd met schouderlussen van ongeveer 78 cm. Dit kan in de natuurlijke kleur van het materiaal zelf maar kan ook worden ingekleurd in elke gewenste PANTONE® kleur. Heeft u liever een lengte om in de hand te kunnen dragen? Dan raden wij een lengte van 50 cm aan. De linnen tasjes met kurk kunnen in een vlakke variant worden gemaakt. Zoekt u een katoenen tas met kurk met meer diepte dan kunt u kiezen voor de katoenen tote tassen met kurk op maat. Deze variant heeft een bodemvouw. Voor nog meer diepte kan de tas worden uitgevoerd met een bodem- en zijvouw, ook wel blokbodem genoemd. Voor schoenendozen of andere grote producten is dit aan te raden.
Katoenenkurktassen-cottoncorkbags-nardishair-detail-1
katoenkurktassen-cottoncorkbags-edough

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage katoenen tassen met kurk nodig? Wij hebben katoenen tassen met kurk in 1 formaat op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte katoenen tassen met kurk vanaf 200 stuks al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte katoenen tassen met kurk worden in onze eigen zeefdrukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Met onze digitale printers kunnen wij uw katoenen tassen met kurk zelfs in full colour printen! Stel uw katoenen tassen met kurk eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van katoenen tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

katoenkurktas-cottoncorkbag-latour

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op