Gepersonaliseerde luxe non-woven shoppers 

nonwovenshopper-Libris-2

Luxe non-woven shoppers naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar luxe herbruikbare tassen voor uw winkel? Kies dan voor onze luxe non-woven shoppers op maat. Luxe non-woven shoppers hebben een chique uitstraling, zijn duurzame en kunnen geheel naar uw wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, vorm van de tas, het materiaal, de lussen, een insteekvakje en de bedrukking. Ook kunnen luxe non-woven shoppers voorzien worden van een crocostructuur, slangenstructuur of van ecologisch gerecycled kraft papier. Op deze manier geeft u uw tas een chique uitstraling. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de luxe non-woven shoppers. 

5 voordelen van luxe non-woven shoppers met logo

  1. Luxe non-woven shoppers zijn onderscheidende tassen door hun luxe en chique uitstraling;
  2. Luxe non-woven shoppers zijn zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de tas in zijn geheel te bedrukken;  
  3. Luxe non-woven shoppers zijn herbruikbare tassen; 
  4. Luxe non-woven shoppers kunnen voorzien worden van diverse gave structuren, zoals een croco structuur, slangenstructuur of ruitjespatroon; 
  5. Luxe non-woven shoppers zijn al vanaf 50 stuks te bedrukken en te leveren.

Liever direct uit voorraad bestellen?

nonwovenshopper-Lolaliza-1

Gebruik van gepersonaliseerde luxe non-woven shoppers

Luxe non-woven shoppers worden meestal gebruikt om aan de consument mee te geven bij een aankoop in bijvoorbeeld kledingwinkels, lingeriewinkels, woonwinkels of in hotels. Luxe non-woven shoppers zijn herbruikbare shoppers, ideaal om meerdere keren te gebruiken. Daarom zijn luxe non-woven shoppers een goede marketingtool. De consument gebruikt de luxe non-woven shoppers veelal als strandtas, boodschappentas of als reistas. De binnenzijde van de luxe non-woven shoppers wordt vaak voorzien van een opbergvakje (eventueel met rits), zodat men bijvoorbeeld een portemonnee, make-up of telefoon gemakkelijk in de tas kwijt kan.

nonwovenshopper-Urbannails-detail-1

Levertijd met logo

Met onze eigen productie op maat kunnen wij luxe non-woven shoppers al binnen 10-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het materiaal, gewenste afwerking, bedrukking en uw budget. 

nonwovenshopper-Melody-detail-1

Lussen en handgrepen van luxe non-woven shoppers  

Luxe non-woven shoppers kunnen voorzien worden van diverse materialen handgrepen. Zo kunnen de lussen gemaakt worden van non-woven materiaal, gelamineerd non-woven materiaal, nylon webbing materiaal, maar ook van katoen materiaal. De lengte en breedte van de lussen zijn geheel naar wens te bepalen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld lange schouderlussen toe te passen op de luxe non-woven shoppers. Ook is het mogelijk om de luxe non-woven shoppers extra cachet te geven door bijvoorbeeld de lussen te laten voorzien van eyelets. Eyelets zijn ronde metalen ringen waar de lussen doorheen bevestigd worden.  

Luxe non-woven shoppers met opdruk 

Luxe non-woven shoppers kunnen geheel bedrukt worden in zowel PANTONE® kleuren als in full colour. Niet is alleen de buitenzijde van deze shopper tassen te bedrukken, ook de binnenzijde kan geheel bedrukt worden. De luxe non-woven shoppers worden over het algemeen bedrukt d.m.v. twee druktechnieken, namelijk zeefdruk of diepdruk:
  • Bij zeefdruk worden de luxe non-woven shoppers gedrukt in PANTONE® kleuren. Het is gebruikelijk om bijvoorbeeld een logo of tekst in 1 – 6 PANTONE® kleuren te drukken. Meestal gaat het om een beperkt drukoppervlakte, zoals een bedrukking enkel op de voor- en achterkant van de tas. Soms is een bedrukking in de zijvouw of omslag ook van toepassing.
  • Bij diepdruk (ook wel sleeves print, rotodruk/roto print of héliogravure genoemd) kunnen de luxe non-woven shoppers volledig gedrukt en zelfs in full colour gedrukt worden. Deze manier van drukken brengt als voordeel mee dat er bijvoorbeeld een fotodruk gerealiseerd kan worden. Ook is het makkelijk om aflopend te drukken. Bij diepdruk wordt het laminaat eerst gedrukt d.m.v. koperen cilinders en vervolgens wordt het laminaat op het non-woven materiaal aangebracht.  
nonwovenshopper-Paulberg-detail-1
nonwovenshopper-Libris-detail-1

Materiaal van de luxe non-woven shoppers met logo

Luxe non-woven shoppers worden gemaakt van zacht non-woven materiaal. Dit non-woven materiaal kan ook van gerecycled non-woven gemaakt worden. Naast het non-woven materiaal wordt er meestal ook gebruik gemaakt van een laminaat. Dit laminaat kan glanzend zijn, maar ook mat, glitterachtig of metallic. Metallic laminaat kan op zijn beurt weer in diverse metallic kleuren en glitterkleuren geleverd worden. Ook kan het laminaat voorzien worden van een reliëf structuur. Hierdoor krijgen de luxe non-woven shoppers een gaaf effect. Het laminaat wordt dan geperst met bijvoorbeeld een krokodillenreliëf, een slangenreliëf, een diamantenpatroon, ruitjespatroon, of een houtstructuur. Dit gebeurt d.m.v. een wals. Door uw non-woven shoppers een reliëf te geven creëert u een luxe uitstraling op uw herbruikbare tassen. Om uw luxe non-woven shopper een echte eco look te geven kunnen wij de non-woven tassen laten voorzien van ecologische gerecycled kraft papier aan de buitenzijde van de tas. Op deze manier heeft u een shopper tas welke eruit als een papieren tas, echter is deze tas herbruikbaar.  Luxe non-woven shoppers kunnen aan de bovenkant van de tas voorzien worden van een ritssluiting zodat uw tas afsluitbaar is.  

Ecologische luxe non-woven shoppers met logo

Luxe non-woven shoppers zijn herbruikbare tassen. Non-woven materiaal is sterk materiaal waardoor non-woven shoppers meerdere malen te gebruiken zijn. De luxe non-woven shoppers worden niet voor niets vaak als strandtas of als shopping bag gebruikt. Ook kunnen de luxe non-woven shoppers gemaakt worden van gerecycled non-woven materiaal. Verder kunnen de luxe non-woven shoppers voorzien worden van gerecycled kraft papier aan de buitenzijde van de tas. Op deze manier zijn de luxe non-woven shoppers niet alleen herbruikbaar, maar ook duurzaam en ecologisch.  
nonwovenshopper-Libris-2
nonwovenshopper-Paulberg-1

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) luxe non-woven shoppers nodig? Wij hebben luxe non-woven shoppers in de meest voorkomende formaten, kleuren, reliëf structuren en afwerkingen op voorraad. Zo leveren wij luxe non-woven shoppers uit voorraad voorzien van een croco structuur, diamantenpatroon, ruitjespatroon of van eco kraft papier aan de buitenzijde. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte luxe non-woven shoppers vanaf 50 stuks al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte luxe non-woven shoppers worden in onze eigen drukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Stel uw eigen luxe non-woven shoppers eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling. Klik hier om direct uw luxe non-woven shoppers te bestellen. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van budget plastic tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

nonwovenshopper-Norah-4

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op