Gepersonaliseerde juca tassen 

jucatas-jucabag-meiland-header

Juca tassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar luxe herbruikbare ecologische tassen? Kies dan voor onze juca tassen op maat. Juca tassen zijn ecologische tote bags gemaakt van jute en katoen. Juca tassen kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, kleur van het materiaal, de lussen en bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de juca tassen. 

5 voordelen van juca tassen op maat met logo

  1. Juca tassen zijn duurzame ecologische tassen; 
  2. Juca tassen kunnen goed gebruikt worden als sportassen, schoudertassen of als strandtassen; 
  3. Juca tassen worden veel in de mode en leisure branches gebruikt; 
  4. Juca tassen zijn leuke goodie bags om je klant mee te verrassen; 
  5. Juca tassen zijn geheel naar wens samen te stellen, al vanaf 500 stuks. 

Liever direct uit voorraad bestellen?


Jucatas-jucabags-ponseele

Gebruik van gepersonaliseerde juca tassen

Juca tassen zijn ecologische herbruikbare tassen welke ideaal zijn om als schoudertas te gebruiken. Daarom worden juca tassen veelal gebruik als strandtas of als sporttas. Veel kledingwinkels geven een juca tas cadeau bij aankoop van één of meerdere kledingstukken. Juca tassen zijn herbruikbaar en komen daardoor herhaaldelijk terug in het straatbeeld hetgeen goed is voor de marketing van uw winkel of bedrijf.  

jucatas-jucabag-zwart-FFlogo-2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij juca tassen vanaf 500 stuks al binnen 14-16 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het materiaal, gewenste afwerking, bedrukking en uw budget. 

jucatas-jucabag-zwart-detail

Handgrepen van juca tassen  

De lussen van juca tassen worden gemaakt van naturel zacht katoen. Meestal worden de juca tassen voorzien van brede lange lussen, 70 x 5 cm. zodat de tassen over de schouders te dragen zijn. 

Juca tassen met opdruk

Juca tassen worden bedrukt d.m.v. zeefdruk in PANTONE® kleuren. Dit betekent dat wij de juca tassen in alle denkbare kleuren kunnen bedrukken. Het is mogelijk om het juca materiaal deels in te kleuren, dit geeft een leuk en speels effect. Gebruikelijk is om juca tassen in één kleur te drukken, dit geeft het mooiste resultaat.  
jucatas-jucabag-meiland-header-2
Jucabags-Jucatassen-materiaal

Materiaal van de juca tassen met logo

Juca tassen worden gemaakt van natuurlijke materialen, namelijk jute vezels voor de buitenzijde van te tas en katoenen vezels voor de linnenvoering aan de binnenzijde van de tas. De juca tas een duurzame tas omdat de tassen herbruikbaar zijn en geheel van natuurlijke materialen geproduceerd worden. De jute weving aan de buitenzijde van de tas kan voorzien worden van ingekleurd jute. Op deze manier krijgt de juca tas een leuk kleurenpatroon.  

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) juca tassen nodig? Wij hebben juca in verschillende materiaalkleuren op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte als bedrukte juca tassen vanaf 50 stuks al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte juca tassen worden in onze eigen drukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn in 1 PANTONE® kleur te bedrukken. Stel uw eigen juca tassen eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling. Klik hier om direct uw juca tassen te bestellen. 

Jucatas-jucabags-drwonen

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Juca tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

jucatas-jucabag-meiland-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op