Katoen lint op maat

Lint-ribbon-Thefinds-header

Bedrukte katoen lint geheel naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar lint gemaakt van textiel om uw geschenk mee te versieren? Kies dan voor onze custom-made katoen lint op maat. Wij produceren uw rollen katoenen lint geheel naar uw wens. Denk hierbij aan de structuur van het katoenen lint, kleur materiaal, de lengte/breedte en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van ons katoen lint.  

5 voordelen van katoen lint op maat  

  1. Katoen lint is een fijne textielmateriaal; 
  2. Katoen lint bedrukken wij al vanaf 5 rollen met uw bedrijfsnaam of logo; 
  3. Katoen lint heeft een elegante uitstraling; 
  4. Katoen lint voelt zacht aan; 
  5. Katoen lint kan goed gebruikt worden om een geschenkverpakking mee te versieren.

Lint-ribbon-Thefinds-detail1

Gebruik van katoen lint 

Katoenen lint wordt voornamelijk gebruikt voor het versieren van een cadeauverpakking. Bijvoorbeeld als u kleding in een luxe doos heeft verpakt, kunt u de doos mooi afsluiten met katoen lint. Helemaal gaaf en af wordt uw cadeauverpakking als u het katoenen lint heeft laten bedrukken met uw eigen logo.  
katoenenlint-cottonribbon-riverwoods-detail2

Levertijd

Met onze eigen custom made productie bedrukken en leveren wij uw custom-made katoenen lint binnen 5-6 weken. Vanuit voorraad kunnen wij katoen lint al binnen 24 uur bij u afleveren.  
Lint-ribbon-Thefinds-detail2

Materiaal van katoen lint  

Katoen lint wordt geproduceerd o.b.v. katoentextiel. Standaard is katoen wit/naturel van zichzelf. Wij kunnen het katoenenmateriaal inkleuren zodat het lint uw gewenste kleur heeft. Een veel gekozen structuur van het katoenen lint is een herring bone structuur, oftewel een visgraat structuur.  
katoenenlint-cottonribbon-riverwoods-2

Katoen lint  bedrukken  

Wij bedrukken uw katoen lint d.m.v. zeefdruk in PANTONE® kleuren. Hierdoor is uw logo, productnaam of tekst goed leesbaar op het katoenen lint. Ook kunnen wij uw katoenen lint bedrukken d.m.v. een puff print waardoor er een reliëf op de bedrukking ontstaat.  

Direct lint bestellen 

Heeft u snel (een kleine oplage) lint nodig? Wij hebben katoen lint in verschillende kleuren en formaten op voorraad. Deze rollen lint kunnen wij al binnen 24 uur bij u leveren. Klik hier om direct uw rollen lint te bestellen.

katoenenlint-cottonribbon-riverwoods-1

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van katoen lint . Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Lint-ribbon-Thefinds-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op