Over ons

Vanuit onze verkoopkantoren in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Hongkong en China zijn wij dagelijks bereikbaar via telefoon, e-mail of op afspraak. FF-PACKAGING produceert voornamelijk haar verpakkingen op eigen productielocaties in Nederland, Europa en Azië. Wij kunnen uw verpakking wereldwijd distribueren vanuit onze kantoren en productielocaties. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig hierbij? Neem gerust contact met ons op via e-mail op [email protected] of telefonisch op +31 (0) 341 430 413.

Staff

35 enthousiaste medewerkers

Team FF-PACKAGING bestaat uit circa 35 enthousiaste en gedreven collega’s die dagelijks van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur voor u klaar staan. En wat maakt ons zo enthousiast en gedreven? De voornaamste reden hiervan dat bent u. Want bij FF-PACKAGING genieten wij ervan om u elke dag te mogen begeleiden in uw zoektocht naar o.a. de perfecte tassen, luxe dozen, verzendverpakkingen, gift packaging en food verpakkingen. Zowel via de digitale snelweg als persoonlijk op afspraak bij u of bij ons op kantoor helpen wij u graag bij het ontwikkelen, design-en, bedrukken, produceren en leveren van uw verpakkingen.

OrangeDNA

Pure Passie voor Packaging

Bij FF-PACKAGING hebben alle werknemers één ding gemeen, en dat is onze passie voor verpakkingen. Niet zomaar een passie, maar pure passie! Door de productkennis en ervaring die al meer dan 30 jaar binnen de organisatie aanwezig is, de innovatieve verpakkingen die wij non-stop creëren en omdat we vinden dat wij het mooiste vak van de wereld mogen uitoefenen is het eindresultaat van onze producten altijd puur: een perfecte verpakking met liefde en zorg voor u gemaakt. En deze pure passie is niet alleen terug te vinden in onze verpakkingen, maar ook in onze service.

24H

Leveringen binnen 1-2 werkdagen

Heeft u met spoed tassen, luxe dozen, verzendverpakkingen, gift packaging en non-food verpakkingen nodig, met of zonder bedrukking? Wij regelen het voor u. Vanuit ons hoofdkantoor, productielocatie en warehouse te Harderwijk (Nederland) kunnen wij ervoor zorgen dat u binnen 24 uur uw verpakkingen geleverd krijgt. Zelfs gepersonaliseerd met uw eigen bedrukking! Met onze eigen koeriersservice bieden wij u tevens een SAME-DAY-DELIVERY aan. Neemt u gerust contact met ons op via de telefoon, per e-mail of kom bij ons op kantoor langs om gebruik te maken van deze service.

InHouseProduction

Eigen productie

FF-PACKAGING is hoofdzakelijk de bron van de verpakkingen die wij aan u leveren. En dat kunt u terugvinden in onze spirit, advies, kennis en prijsniveau. Met onze eigen productielocaties in Nederland (Harderwijk) en Azië houden wij alle productiefacetten in eigen hand; van het inkopen en verwerken van de grondstoffen tot aan het drukken, van het in-house ontwerpen tot aan de kwaliteitscontrole van de finale verpakkingen. En dat levert naast een goede supply chain nog een ander groot voordeel op, namelijk een scherpe prijs voor u. En voor de producten die wij door onze productiepartners in Europa en Azië laten vervaardigen gelden dezelfde principes.
CreativeStudio

Grafische studio

Ons team grafische experts zorgt ervoor dat u de mooiste artworks, logo’s, drukbeelden en drukkleuren gerealiseerd krijgt op uw bedrukte verpakkingen. Heeft u hulp nodig bij de opmaak van uw verpakkingen, bij het aanleveren van uw drukbestanden of bij het verkrijgen van een werktekening? Neemt u gerust contact op met onze grafische studio via de telefoon of per e-mail. Wij helpen u graag verder!

ByLandSeaAir

Opslag & logistiek

Jaarlijks distribueren wij miljoenen tassen, dozen en andere verpakkingen wereldwijd. En een deel daarvan komt bij ons in opslag. Bij FF-PACKAGING houden wij momenteel circa 10.000 pallets aan verpakkingen op voorraad. Voorraad dat bestemd is voor ons neutrale webhop assortiment om dezelfde dag nog verstuurd te worden, voorraad dat bestemd is om direct te kunnen bedrukken, en custom made voorraad die wij beheren voor onze klanten inclusief stock control en distributie naar de winkels. Voor het versturen van alle verpakkingen gebruiken wij de diensten van gerenommeerde transportbedrijven zoals TNT, FEDEX, DHL, DPD, PostNL, DACHSER, Mainfreight en Sluyter Logistics. De meeste partijen zijn eveneens aangesloten bij Lean & Green om de CO2 uitstoot te verminderen. Daarnaast beschikken wij over onze eigen koeriersdienst die binnen 24 uur uw verpakkingen kunnen leveren; enthousiaste koeriers met pure passie voor uw bestellingen!

De weg naar succes

Opgericht op 1 mei 1996 in Harderwijk zijn wij onder de naam F&F verpakkingen gestart met het produceren en leveren van de mooiste verpakkingen voor de retail. De huidige CEO en oprichter Aart Foppen en zijn toenmalige vennoot met dezelfde achternaam (vandaar de twee letters/initialen F&F in de naam F&F verpakkingen en later FF-PACKAGING) begonnen destijds op kleine schaal als leverancier van voornamelijk plastic tassen en papieren tassen in Nederland. Een productgroep waarin ze al sinds de jaren tachtig actief waren.

FF-Verpakkingen-1996
WethouderJansenlaan

1996 - Kantoor aan de Wethouder Jansenlaan

F&F verpakkingen is begonnen aan de Wethouder Jansenlaan te Harderwijk. In dit kantoor worden de eerste collega’s verwelkomt waarvan een deel vandaag de dag nog steeds werkzaam is bij FF-PACKAGING. Vanaf dit moment groeit niet alleen de organisatie, maar ook ons klantenbestand. Voor de meeste klanten uit deze periode mogen wij nog steeds vol trots de verpakkingen produceren.

2002 - Verhuizing naar de Nobelstraat 35

Na slechts 6 jaar ons kantoor aan de Wethouder Jansenlaan te hebben gehad, is het alweer tijd om te verhuizen. Ons nieuwe kantoor wordt gebouwd en het bedrijf met tien enthousiaste medewerkers verhuist in 2002. Zeecontainers uit Azië lossen wij zelf handmatig in ons magazijn.

PAND-FF
OfficeTeamAsia-FF-1000px

2004 - Productie Azië

Als één van de eerste verpakkingsleveranciers in West-Europa wagen wij de stap om de inkoop en productie van de draagtassen deels te verplaatsen naar de andere kant van de wereld. Productgroepen als luxe herbruikbare tassen, luxe geschenkdozen, kartonnen vouwdozen, gift packaging en verzendverpakkingen worden in rap tempo ontwikkeld en toegevoegd aan ons verpakkingsassortiment. Doordat wij deze stap hebben gezet werden wij plots een allround verpakkingsleverancier voor vele detailwinkels, supermarkten en andere retailers.

2007 - Snelle leveringen door eigen zeefdrukkerij

Dit jaar startten wij onze eigen productie in Harderwijk (Nederland). D.m.v. een eigen zeefdrukkerij en digitale printer zijn wij innovatief in het snel leveren van bedrukte tassen en dozen. Zo worden naast papieren tassen ook jute tassen, katoenen tassen, herbruikbare tassen, verzenddozen, luxe geschenkdozen en magneetdozen bedrukt vanaf kleine oplages en snel binnen enkele dagen geleverd.

zeefdrukkerij-doorzon
ZEROTREE-bags

2008 - ZEROTREE® tassen; een revolutie in tassenland

In 2008 waren we de eerste Europese leverancier die papieren tassen ontwikkelde die niet van bomen worden gemaakt. Onze ZEROTREE® tassen zijn gemaakt van gerecycled gras en bananenbladeren. Een revolutie op de Europese markt waar papieren tassen voornamelijk gemaakt worden van papier uit de bosbouw. Een inmiddels geregistreerd merk van FF-PACKAGING en een zeer populair product in de mode-industrie. In de komende jaren zullen er nog vele andere ZEROTREE® materialen voor tassen, luxe dozen en verzenddozen ontwikkeld worden die vanaf vandaag te bestellen zijn in onze webshop.

2011 - Internationale naam en bedrijvigheid

Nadat we de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een van de grootste tassen- en verpakkingsleveranciers van Nederland, is nu de tijd aangebroken om de grens over te steken. We breiden onze verkoopkanalen en ons netwerk uit naar België, Duitsland en Frankrijk. Voor ons een logisch gevolg om onze bedrijfsnaam een ​​internationaal karakter te geven en te veranderen in FF-Packaging. Orders uit Scandinavië, het Midden-Oosten, Australië en diverse Aziatische landen volgen snel.

FF-Logo-oud
planet

2016 - Wereldwijde leveringen

We ontwikkelen ons internationale personeelsbestand in hoog tempo, we openen verkooppunten in onze nichemarkten, we stellen ons eigen MVO-beleid en onze gedragscode op, we creëren meer op- en overslagruimte voor onze klanten en we starten onze eigen productie in China om controle te krijgen over de hele toeleveringsketen. En dat zal de komende jaren succesvol blijken. Inmiddels leveren wij onze verpakkingen jaarlijks aan meer dan 10.000 klanten in 32 verschillende landen wereldwijd. Van zelfstandige retailers tot grote internationale retailers, van slagers tot restaurants en hotels, van cosmeticamerken tot festivalorganisatoren en van audioproducenten tot foodmultinationals.

2021 - 25-jarig jubileum!

FF-PACKAGING viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Helaas kan er door de corona pandemie geen feest gegeven worden. Toch ziet ons enthousiaste team de toekomst optimistisch tegemoet. Terugkijkend op de afgelopen 25 jaar hebben we allemaal een ongekende periode achter de rug en kijken we met veel plezier uit naar de volgende 25 jaar. Een periode waarin we zijn uitgegroeid van een kleine tassenleverancier tot een allround verpakkingsleverancier op het gebied van tassen, luxe dozen, verzendverpakkingen, geschenkverpakkingen en foodproducten. Ook is dit jaar onze nieuwe website gelanceerd waar mensen bedrukte tassen en luxe verpakkingen direct kunnen bestellen met snelle levertijden en de laagste prijzen, zonder tussenkomst van tijdrovende factoren. Het wordt uniek in onze specifieke branche, want ook deze innovatie tilt FF-PACKAGING naar een hoger niveau. Een niveau om onze klanten zowel fysiek goed als snel digitaal te bedienen.

FF-jubileumlogo-25years
Nobelstraat24-FF

FF-PACKAGING 2030

In het voorjaar van 2023 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe en ruimere hoofdkantoor. Dit alles om onze collega's en klanten correct en efficiënt te kunnen blijven bedienen. Naast het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van onze verpakkingen komt er steeds meer vraag naar voorraadbeheer en distributie van verpakkingen. Daarom zijn onze faciliteiten en diensten hierop ingericht. FF-PACKAGING heeft het meest diverse ecologische assortiment van West-Europa op het gebied van tassen en luxe dozen. Deze producten zullen de komende jaren worden uitgebreid en verder ontwikkeld.

Ook ons ​​internationale bereik blijft zich ontwikkelen. Grote retailers willen dat hun verpakkingen zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk worden geproduceerd en gedistribueerd. Iets wat vanuit ons oogpunt een goede trend is. We proberen een zo laag mogelijke CO2-footprint te realiseren door producties dicht bij huis te houden en te beperken transportvolumes, zowel voor u als voor het milieu. Ons compliance- en MVO-beleid zal altijd een continu proces zijn waarin we niet alleen onszelf maar ook onze partners proberen te optimaliseren. Ons streven zal altijd zijn om mens en natuur te respecteren en te zorgen voor een goede leef- en werkomgeving. We zullen onze internationale aanwezigheid blijven uitbreiden, zodat meer mensen en bedrijven kunnen genieten van onze mooie verpakkingen in Europa en daarbuiten. Daarbij blijven we altijd drie voorwaarden van onszelf eisen en deze zijn: dat je altijd kunt rekenen op onze enthousiaste collega's, onze gedreven service en de pure passie die je terugvindt in onze verpakkingen.

ConfectieAtelier

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

U heeft ongetwijfeld de term MVO eens voorbij zien komen of mensen hierover horen spreken. Niet zo gek omdat steeds meer bedrijven hier de laatste jaren aandacht aan besteden. Er wordt meer aandacht aan besteed omdat duurzaam en verantwoord ondernemen steeds belangrijker worden. Maar waar staat MVO eigenlijk voor en misschien bent u benieuwd hoe wij dit bij FF-PACKAGING doorvoeren in ons dagelijkse beleid?

Lees ons MVO-beleid

Keurmerken

Wij vinden het belangrijk dat onze producten op een eerlijke en duurzame manier worden geproduceerd. Hierbij vinden we niet enkel het ecologische aspect belangrijk, maar ook de productieomstandigheden.

Sociale werkomstandigheden en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Werknemers moeten bijvoorbeeld recht hebben op een eerlijk loon en kunnen werken onder veilige en gezonde omstandigheden. Ook zien we graag dat er maatregelen worden getroffen om uitstoot en vervuiling te verminderen. Door bijvoorbeeld het reduceren van afvalwater of het gebruik van milieuvriendelijke inkten.

Maar hoe komt u er bij de aanschaf van een product achter dat deze onder de juiste omstandigheden is geproduceerd? Om u hierbij te helpen zijn veel producten tegenwoordig voorzien van keurmerken. FF-PACKAGING heeft certificaten van de onderstaande keurmerken.