Gepersonaliseerde PEVA kledinghoezen

Kledinghoes-garmentbag-Florencedore-2

Kledinghoezen van PEVA naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar het bedrukken van luxe kledinghoezen? Kies dan voor kledinghoezen gemaakt van PEVA materiaal. Omdat deze kledinghoezen helemaal op maat worden gemaakt kunt u zelf het formaat bepalen, zodat deze bijvoorbeeld goed past om een galajurk of pak. Het PEVA materiaal wordt meestal in het zwart geleverd. Ook kunt u kiezen voor diverse afwerkingen, zoals aangestikte lussen of een venster voor een visitekaartje. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van PEVA kledinghoezen. 

5 voordelen van PEVA kledinghoezen op maat met logo

  1. PEVA kledinghoezen hebben een zeer luxe uitstraling door het zachte en glimmende materiaal
  2. PEVA kledinghoezen beschermen uw maatpak tegen stof, kreukels en spatwater
  3. PEVA kledinghoezen zijn zeer geschikt als u op reis bent en uw kleding wil beschermen
  4. PEVA kledinghoezen worden afgesloten d.m.v. een ritssluiting en zijn makkelijk op te hangen met de eyelet
  5. PEVA kledinghoezen zijn goed te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo;  

Liever direct uit voorraad bestellen?

Kledinghoes-garmentbag-Florencedore-detail2

Gebruik van gepersonaliseerde PEVA kledinghoezen

De PEVA kledinghoezen zijn erg sterk en daardoor geschikt voor maatpakken, galajurken, bruidsjurken en noem het maar op. Ook verkopen wij deze hoezen veel aan toga ateliers. Het PEVA materiaal heeft een luxere uitstraling en wordt dan ook vaak in zwart materiaal gekocht. Het sterke PEVA materiaal zal uw product beschermen tegen stof, kreukels en spatwater. De PEVA kledinghoezen worden ook veel gebruikt bij mensen die op (zaken)reis zijn om hun kleding netjes in te verpakken. 

Kledinghoes-garmentbag-Toga-detail1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij kledinghoezen gemaakt van PEVA materiaal binnen 10-12 weken leveren. Daarnaast is het ook mogelijk een deel in te laten vliegen binnen 5-6 weken.  

Kledinghoes-garmentbag-Toga-detail2

Ecologische kledinghoezen van PEVA met logo

Door het oersterke PEVA materiaal kunnen deze kledinghoezen vaker worden hergebruikt. Daarnaast is het PEVA materiaal 100% recyclebaar. Deze hoezen zijn dus zeker duurzaam te noemen.  

Kledinghoezen van PEVA met opdruk 

De PEVA kledinghoezen kunnen perfect worden bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo. Hierop kan namelijk elke gewenste PANTONE® kleur worden bedrukt. Dit is mogelijk van een eenvoudige opdruk in één kleur op één positie tot meerdere drukkleuren en drukposities. De gebruikelijke druktechniek van deze PEVA kledinghoezen is zeefdruk. Bij zeefdruk wordt er gebruik gemaakt van een zeefdrukraam die bestaat uit raamwerk met gespannen gaas. Het gaas is voorzien van een lichtgevoelige emulsielaag. Met de voorbereidingen voor het bedrukken wordt de zeefdruk doormiddel van een positiefilm belicht. Door het licht worden bepaalden delen van de emulsielaag hard en laten de delen er geen inkt meer door. De emulsielaag op de onbelichte delen verdwijnen tijdens het ontwikkelen, waardoor de inkt door de zeef kan en vervolgens op het product bedrukt kan worden. De minimum oplage voor het bedrukken van PEVA kledinghoezen is 300 stuks. 

Kledinghoes-garmentbag-Florencedore-3
Kledinghoes-garmentbag-Florencedore-detail

Materiaal van de PEVA kledinghoezen met logo

De PEVA kledinghoezen zijn een luxere variant op de veel verkochte non-woven kledinghoezen. Het PEVA materiaal heeft een luxere uitstraling en wordt dan ook vaak in zwart materiaal gekocht. Door dit te bedrukken met een wit logo of een logo in een metallic PANTONE® kleur behoud deze hoes een luxe uitstraling. Zoekt u naar een specifieke kleur voor het materiaal? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. PEVA is een zacht en glimmend kunststof materiaal wat erg zacht aanvoelt.  

Uitvoering van gepersonaliseerde PEVA Kledinghoezen 

De kledinghoezen gemaakt van PEVA materiaal kunnen in elk gewenst formaat worden geproduceerd. Verkoopt u bijvoorbeeld pakken op maat? Dan kunnen we de hoes in de gewenste hoogte en breedte voor u maken. De PEVA kledinghoezen zijn voorzien van een ritssluiting, zodat de hoes eenvoudig kan worden afgesloten. Door de toevoeging van een eyelet zijn de hoezen eenvoudig op te hangen. Optioneel kan u er voor kiezen de hoezen te voorzien van 2 aangestikte lussen, zodat de hoes makkelijk kan worden gedragen in de hand. De bovenzijde van de hoes heeft een opening, zodat u een kledinghanger in de hoes kan steken. Verder zijn er nog vele andere opties mogelijk, zoals een transparant venster aan de voorzijde waar u uw visitekaartje in kan steken, maar ook bijvoorbeeld een extra vak voor een t-shirt of stropdas is hierbij mogelijk. 
Kledinghoes-garmentbag-Toga-1
Kledinghoes-garmentbag-Toga-detail2

Direct bestellen  

Heeft u snel of een kleine oplage PEVA kledinghoezen nodig? Wij bieden kledinghoezen direct vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte kledinghoezen al binnen 24 uur bij u afleveren. Klik hier om direct uw PEVA kledinghoezen te bestellen.  

Be inspired by our packaging

Below you can find several examples of PEVA kledinghoezen. Have you seen something beautiful that suits your needs?

Kledinghoes-garmentbag-Toga-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op