Gepersonaliseerde riemzakjes

Satijnenzakje-satinpounch-Modici-header-

Riemzakjes naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een zakje voor een riem of kleine accessoires? Kies dan voor onze riemzakjes. Riemzakjes zijn leverbaar in verschillende materialen en zijn perfect te gebruiken om riemen in te verpakken, te beschermen en op te bergen. Daarnaast zijn riemzakjes ideale reclamedragers. Door uw logo op deze zakjes te drukken wordt uw winkel of merk keer op keer onder de aandacht gebracht. Een riemzakje is af te sluiten d.m.v. een trekkoordje.

5 voordelen van riemzakjes op maat met logo  

 1. Riemzakjes zijn leverbaar in verschillende materialen; 
 2. Riemzakjes kunnen in verschillende materialen en/ of kleuren gecombineerd worden voor een speels effect;   
 3. Riemzakjes worden afgesloten d.m.v. een trekkoordje; 
 4. Riemzakjes zijn duurzaam en herbruikbaar;  
 5. Riemzakjes zijn voordelige zakjes en voor verschillende doeleinden te gebruiken. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

Kledinghoes-garmentbag-Vanlier-detail-1-

Gebruik van gepersonaliseerde riemzakjes 

Riemzakjes worden gebruikt in de detailhandel voor het verpakken van riemen of kleine accessoires. Door het trekkoordje kan het zakje worden gesloten tot een mooie geschenkverpakking. De trekkoordjes kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd. Wilt u het zakjes op een andere manier kunnen sluiten? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. 

Satijnenzakje-satinpounch-Modici-detail-

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij riemzakjes vanaf 500 stuks binnen 10-16 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het gekozen materiaal. Heeft u uw riemzakjes sneller nodig? We kunnen een deel voor u laten invliegen. Zo verkorten we de levertijd naar ±5-6 weken.  

Riemzakje-beltpocket-Oerum-detail-1-

Uitvoering van gepersonaliseerde riemzakjes

Riemzakjes kunnen in elk gewenst formaat worden gemaakt. De riemzakjes worden aan de bovenzijde gesloten d.mv. een trekkoordje of -bandje van PP, satijn of katoen. De boven- en onderzijde van het zakje kunnen uit 2 delen worden gemaakt. Voor een speels effect is het leuk om 2 verschillende materialen of kleuren te gebruiken. Kies bijvoorbeeld uit katoen in combinatie met kurk. Dit geeft het zakje een unieke uitstraling.  

Riemzakjes met opdruk

Riemzakjes kunnen in elk gewenste PANTONE® kleur d.m.v. zeefdruk bedrukt worden. Een eenvoudige opdruk zoals een logo of merknaam leent zich het best op deze zakjes. Afhankelijk van het materiaal is het ook mogelijk om uw logo op de zakjes te laten borduren in één of meerdere kleuren. Platte trekkoordjes kunnen ook met een logo of tekst bedrukt worden. Ook is het mogelijk om de zakjes te voorzien van een ingenaaide label met uw eigen opdruk.
Riemzakje-beltpocket-Vanlier-2-
Riemzakje-beltpocket-oerum2-

Materiaal van de riemzakjes met logo

Riemzakjes kunnen in diverse materialen geproduceerd worden. Kies het materiaal dat het best bij uw onderneming past. U kunt kiezen uit katoen, satijn of non-woven materiaal.  
 • Katoen 
  Katoen is een stevig en ecologisch materiaal dat keer op keer gebruikt kan worden. Katoenen zakjes zijn in de basis gemaakt van naturel katoen. We kunnen deze zakjes ook leveren met een GOTS® en/of Fairtrade® certificaat. De riemzakjes voorzien we dan van een label met daarop het betreffende keurmerk. Zo laat u zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Wilt u meer informatie over deze certificaten? Bekijk dan deze pagina met uitgebreide informatie over onze certificeringen. Wilt u de zakjes liever in een andere kleur laten produceren? Dan kunnen we de zakjes laten inkleuren met een kleur naar keuze. Vraag ons naar de mogelijkheden. 
 • Non woven
  Non-woven riemzakjes kunnen in verschillende kwaliteiten en kleuren besteld worden. Zo kunt u bij ons kiezen uit ± 25 standaardkleuren. Door het herbruikbare materiaal is het zakje duurzaam in gebruik.  
 • Satijn
  Satijn is een glimmende en zacht aanvoelende stof. De satijnen zakjes die wij leveren zijn zwart van kleur. Wilt u liever een andere kleur? Vraag ons naar de mogelijkheden. Satijnen zakjes zijn sterk en daardoor duurzaam in gebruik. 

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage tasjes nodig? Wij bieden diverse geschikte zakjes direct vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte riemzakjes al vanaf 24 uur bij u afleveren. Klik hier om direct riemzakjes uit voorraad te bestellen. 

Satijnenzakje-satinpounch-Modici-2-

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van riemzakjes. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Satijnenzakje-satinpounch-Modici-wide-

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op