Gepersonaliseerde nylon rugtassen   

nylonsporttassen-nylonsportbags-Thesocietyshop-ruudgullit-header

Nylon rugtassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar rugtassen welke voor u op maat zijn gemaakt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij kunnen deze rugtasjes voor u produceren en precies naar uw wens leveren. Denk bijvoorbeeld aan het formaat, materiaal, uitvoering en bedrukking. Alles is mogelijk! Deze rugtassen worden veelal gebruikt als gymtas of sporttas, maar wordt ook vaak ingezet als promo artikel. Een herbruikbare tas waar uw logo steeds weer op terug komt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hieronder een kijkje.  

5 voordelen van nylon rugtassen op maat met logo 

  1. Nylon rugtassen zijn ideaal om te gebruiken als sporttas of gymtas;
  2. Nylon rugtassen kunnen in elk formaat worden geproduceerd;
  3. Nylon rugtassen zijn ideaal om weg te geven als een promo artikel;
  4. Nylon rugtassen zijn duurzaam omdat ze keer op keer te hergebruiken zijn;
  5. Nylon rugtassen zijn relatief goedkoop en kunnen al vanaf 500 stuks besteld worden; 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

nylonsporttassen-nylonsportbags-Thesocietyshop-ruudgullit-detail2

Gebruik van gepersonaliseerde nylon rugtassen

Nylon rugtassen worden vaak gebruikt als een gymtas of sporttas. Hij is gemakkelijk opvouwbaar zodat u de tas gemakkelijk mee kunt nemen. We zien hem vaak terug in de gymzaal of de sportschool. Daarnaast is het een ideale tas om weg te geven als bijvoorbeeld een promo artikel. Door de sterke stof wordt hij keer op keer gebruikt en komt uw logo steeds weer terug.  

nylonsporttassen-nylonsportbags-printme

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij deze rugtasjes al vanaf 500 stuks voor u produceren. Dit kan geheel zoals u dat wil, zodat hij bij uw bedrijf past. Denk bijvoorbeeld aan het formaat, de materiaalkleur, afwerking en bedrukking. Deze rugtassen kunnen wij al binnen 10-12 weken bij u bezorgen. Heeft u de rugtassen eerder nodig? Geen enkel probleem, we kunnen de tassen laten invliegen en deze binnen 5-6 weken bij u leveren. Heeft u direct rugtassen nodig? Neem dan een kijkje in onze webshop, deze tassen kunnen wij binnen 24 uur leveren en voorzien van uw logo.  

nylonsporttassen-nylonsportbags-Thesocietyshop-ruudgullit-detail1

Uitvoering van de gepersonaliseerde nylon rugtassen

Deze rugtasjes kunnen in veel verschillende manieren worden afgewerkt. De tas wordt standaard afgewerkt met een trekkoord in de bovenzijde, 2 lange koorden welke over de schouders kunnen en 2 eyelets in de hoeken voor extra stevigheid. U kunt zelf uitkiezen hoe deze afwerkingen eruit mogen zien, denk bijvoorbeeld aan het materiaal en de kleur. De koorden kunnen zowel in katoen worden uitgevoerd of als in PP koorden. Daarnaast kunt u de rugtassen bijvoorbeeld afwerken met een extra klep aan de bovenzijde om de inhoud van de tas te beschermen. Deze klep kan worden afwerkt met een drukknoop of klittenband.  

Nylon rugtassen met opdruk

Wij kunnen deze rugtassen bedrukken met uw logo. Dit doen wij door middel van een zeefdruktechniek. Dit is een techniek welke zorgt voor volle drukkleuren. Wij kunnen uw tas bedrukken in elke gewenste PANTONE® kleur. Wij raden u aan om de rugtas alleen aan de voorzijde te bedrukken en niet aan de zijde welke tegen de rug aan komt. Naast het bedrukken van de tas kunnen wij deze ook voorzien van een label met uw logo als extra afwerking. Dit kan ook in elke gewenste PANTONE® kleur en in het door u gewenste formaat.  
nylonsporttassen-nylonsportbags-Thesocietyshop-ruudgullit-detail2
nylonsporttassen-nylonsportbags-Thesocietyshop-ruudgullit-detail1

Materiaal van de nylon rugtassen met logo

Deze rugtassen worden gemaakt van nylon polyester. Nylon is een synthetische stof en heeft verschillende eigenschappen. Zo is het materiaal sterk, vormvast en kreukelt het amper. Het materiaal neemt geen vocht op, waardoor het de inhoud van uw rugtas zal beschermen tegen regenwater. De meest voorkomende vorm van nylon is 190 T, dit is een sterke variant en is erg stevig. Wilt u liever een zachtere variant welke luxer aanvoelt, vraag dan eens naar 210D. U kunt dit materiaal bestellen in vele verschillende kleuren, toch blijft de meest voorkomende kleur toch wel zwart.  

Duurzame nylon rugtassen met logo

Deze rugtassen worden gemaakt van nylon materiaal. Dit is een sterke materiaalsoort welke daardoor lang bruikbaar blijft en amper slijt. Dit maakt dat de tas lang gebruik kan worden en zorgt er daarmee voor dat er minder wegwerptassen worden gebruikt. Dit maakt de nylon tas een duurzame keuze. Het is ook mogelijk om deze rugtasjes te bestellen in gerecycled materiaal. Dit is gemaakt van PET flessen welke u inlevert bij de supermarkt. Door te kiezen voor gerecycled materiaal, maakt u een milieubewuste keuze. U kunt de rugzakjes voorzien van een ECO label, zodat u kunt tonen dat er over de duurzaamheid is nagedacht.  
nylonsporttassen-nylonsportbags-Thesocietyshop-ruudgullit-detail3
nylonsporttassen-nylonsportbags-printme

Direct bestellen

Heeft u direct rugtassen nodig? Geen probleem, wij kunnen deze binnen 24 uur uit onze voorraad leveren. Deze hebben wij in verschillende formaten en materialen voor u op voorraad. Wilt u de tassen bedrukken met uw logo? Geen probleem, wij kunnen uw logo in elke PANTONE® kleur bedrukken. De tassen zijn uitgevoerd met 2 koorden welke gemakkelijk over de schouder kunnen worden gedragen. Neem een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van nylon rugtassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

nylonsporttassen-nylonsportbags-Thesocietyshop-ruudgullit-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op