Gepersonaliseerde vilten wijnflestassen  

Vilt-wijnfles-header

Vilten wijnflestassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een moderne, sterke en duurzame verpakking voor uw flessen wijn? Kies dan voor de vilten wijnflestassen op maat gemaakt. Het vilten materiaal is erg sterk en stevig, waardoor de wijnflestas meerdere keren kan worden hergebruikt. Daarnaast is dit een populair materiaal wat steeds vaker wordt gebruikt. Door de vele opties kan u een hele unieke wijnflestas maken, met bijvoorbeeld leather look lussen of een drukknoop sluiting. Het is mogelijk te kiezen voor een tas voor 1 of meerdere flessen wijn of champagne. Lees hieronder verder voor meer informatie over het bedrukken van vilten wijnflestassen op maat. 

5 voordelen van vilten wijnflestassen op maat met logo

  1. De vilten wijnflestassen zijn herbruikbaar en hierdoor duurzaam te noemen; 
  2. De vilten wijnflestassen worden gemaakt van sterk vilt waardoor deze tassen geschikt zijn voor één of meerdere wijnflessen; 
  3. De vilten wijnflestassen kunnen worden uitgevoerd met verschillende soorten lussen; 
  4. De vilten wijnflestassen hebben een trendy uitstraling; 
  5. De vilten wijnflestassen kunnen worden voorzien van een bodemkarton zodat de bodem niet doorzakt bij het vervoeren van meerdere flessen wijn.

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

Vilt-wijnfles-detail

Gebruik van gepersonaliseerde vilten wijnflestassen 

De vilten wijnflestassen zijn zeer geschikt voor het verpakken van een fles wijn of champagne en is ook leuk als cadeauverpakking. Door de wijnflestassen te voorzien van 2 lussen, is de vilten wijnflestas makkelijk mee te nemen. Het is mogelijk te kiezen voor een formaat voor 1 fles wijn, maar het is ook mogelijk te kiezen voor een vakverdeling in de tas zodat deze geschikt is voor meerdere flessen wijn. Hierbij komt er op de bodem van de wijnflestassen een bodemkarton te liggen zodat de tas niet zal doorzakken als er meerdere flessen wijn in worden vervoerd.  

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Epicuriaselection-detail2

Levertijd met logo

Met onze eigen productie kunnen wij op maat gemaakte vilten wijnflestassen binnen 10-12 weken leveren. De minimale oplage voor de custom made productie is 300 stuks. Daarnaast is het mogelijk om de wijnflestassen in te laten vliegen. De levertijd bedraagt dan 5-6 weken.  

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Vanwonen-detail2

Uitvoering van gepersonaliseerde vilten wijnflestassen  

De vilten wijnflestassen worden uitgevoerd met twee aangestikte vilten lussen. Meestal wordt er gekozen voor een lengte van 50 cm, welke goed in de hand kan worden gedragen. Ook is het mogelijk te kiezen voor andere lussen, zoals gevoerde ronde lussen of leatherlook lussen. Informeert u hierover gerust naar de mogelijkheden. Daarnaast kan u de wijnflestas in elk gewenst formaat laten produceren, heeft u bijvoorbeeld champagneflessen dan is het aan te raden deze iets breder te maken dan een tas voor een wijnfles. Ook is het mogelijk te kiezen voor een wijnflestas met vakverdeling voor meerdere flessen wijn.  

Vilten wijnflestassen met opdruk  

De vilten wijnflestassen kunnen uitstekend worden bedrukt met uw logo of ontwerp. De gebruikelijke druktechniek voor het bedrukken van vilt materiaal is zeefdruk. Hierbij is alleen een opdruk met een volle PANTONE® kleur mogelijk. Het voordeel van zeefdruk is dat deze druktechniek zorgt voor een kleurechte en goed dekkende bedrukking. Ook op een gekleurde ondergrond kan de gewenste PANTONE® kleur goed worden bedrukt omdat de inkt vrij dik op de tas ligt. Daarnaast is het mogelijk om de wijntas te voorzien van eenm embroidery, dit is een borduursel op het vilt. Dit geeft de wijnflestas een extra luxe uitstraling. Optioneel is het mogelijk de vilten wijnflestas te voorzien van een label aan de binnen- of buitenzijde. Dit label kan ook worden bedrukt met een logo of tekst. De minimum oplage voor het produceren van vilten wijnflestassen op maat is 300 stuks.  
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Vanwonen-detail
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Vanwonen-detail2

Materiaal van de vilten wijnflestassen met logo

Voor het produceren van een vilten wijnflestas wordt minimaal 220 grams vilt gebruikt. Dit is een standaard dikte en stevig genoeg voor het dragen van één of meerdere flessen wijn. Zoekt u een luxere of sterke wijnflestas? Dan is het ook mogelijk te kiezen voor 400 of 500 grams vilt. Het vilten materiaal kan in verschillende kleuren worden geleverd. Het meest voorkomend is lichtgrijs, donkergrijs, bordeaux rood of zwart. Daarnaast hebben wij nog vele andere standaard kleuren leverbaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

Duurzame vilten wijnflestassen met logo

De vilten wijnflestassen zijn een duurzame keuze. Het vilten materiaal is erg sterk waardoor de wijnflestas vaker hergebruikt zal worden. De vilten wijnflestas is om deze reden een milieubewuste keuze en hiermee laat u uw klanten ook zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Terugkerende klanten kunnen deze tassen daarnaast ook weer meenemen voor hun nieuwe aankoop. 
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Vanwonen-3
papierenwijnflestassen-paperwinebags-printe

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage wijnflestassen nodig? Wij hebben verschillende formaten, kleuren en afwerkingen wijnflestassen op voorraad staan! Wij kunnen deze wijnflestassen al vanaf 100 stuks leveren met uw logo of ontwerp, dit kan al binnen 24 uur! Klik hier om direct uw wijnflestassen te bestellen.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van vilten wijnflestassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Vilt-wijnfles

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op