Gepersonaliseerde kurk tassen 

Julienivet-all-2

Kurk tassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar het bedrukken van ecologische tassen met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor tassen gemaakt van kurk op maat. Kurk is een 100% duurzaam materiaal welke ook wel bekend is als afsluiting van een fles wijn. U kunt deze tassen gemaakt van kurk geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas en de lengte van de lussen. En wist u al dat kurk volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar is? Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de kurk tassen op maat 

5 voordelen van kurk tassen op maat met logo

  1. Kurk tassen zijn 100% duurzaam en biologisch afbreekbaar
  2. Kurk tassen zijn waterafstotend en regenbestendig
  3. Kurk tassen kunnen in elke breedte en hoogte worden gemaakt
  4. Kurk tassen zijn zeer breed inzetbaar, van wijnhandel tot modewinkel
  5. Kurk tassen zijn stuk voor stuk uniek

Liever direct uit voorraad bestellen?

kurktassen-corkbags-Julienivet-detail-3

Gebruik van gepersonaliseerde kurk tassen

Tassen gemaakt van kurk zijn vrij uniek en worden nog niet veel in het straatbeeld gespot. Kurk is natuurlijk vooral bekend als stopper in een fles wijn, maar er worden tegenwoordig steeds meer producten op de markt gebracht welke van kurk gemaakt zijn. Dit kurk materiaal is ook zeker geschikt om bijvoorbeeld een trendy tas van te maken. Deze tas van kurk is leuk voor iedere wijnhandel om aan klanten aan te bieden, maar is daarnaast ook een leuke tas voor op bijvoorbeeld een beurs of event, maar ook binnen de gehele detailhandel is er vraag naar deze duurzame kurken tassen. Dit komt mede door zijn hippe uitstraling in combinatie met het ecologische aspect wat op dit moment razend populair is. Door de tas uit te voeren met vilten lussen heeft de tas veel draagkracht. 

Kurktassen-corkbags-Juilienivet-detail-2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij kurk tassen al binnen 12 weken leveren vanaf 500 stuks. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het formaat en de gewenste opdruk. Bij de custom made productie is het vanaf 500 stuks tevens mogelijk de kleur van de lussen te bepalen. Vanuit voorraad kunnen wij deze kurk tassen d.m.v. zeefdruk bedrukken vanaf 100 stuks. 

Kurktassen-corkbags-Juilienivet-detail-1

Uitvoering van de gepersonaliseerde kurk tassen  

De kurk tassen worden geleverd met sterke vilten lussen. Meestal hebben deze een lengte van 50 cm om goed in de hand te kunnen dragen of wordt er gekozen voor 80 cm om over te schouder te dragen. Deze lussen kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. De tassen van kurk materiaal kunnen alleen in een vlak model worden gemaakt, oftewel zonder bodem en/of zijvouw. Wel is het mogelijk de breedte en hoogte geheel naar eigen wens samen te laten stellen. 

Kurk tassen met opdruk

Katoenen tassen zijn in PANTONE® kleuren te bedrukken. Van een eenvoudige opdruk in één kleur op de voor- en achterzijde tot en met een logo in meerdere drukkleuren. De druktechniek welke bij tassen van kurk wordt toegepast is zeefdruk. Het voordeel van zeefdruk is dat deze druktechniek zorgt voor een kleurechte en goed dekkende opdruk. Een ontwerp in full colour is hierbij niet mogelijk. 
kurktassen-corkbags-Julienivet-1
kurktassen-corkbags-Julienivet-detail-2

Materiaal van de kurk tassen met logo

De binnenzijde van de kurk tassen worden gemaakt van nylon. Dit is een sterk materiaal welke makkelijk kan worden beplakt met het kurk materiaal. Kurk wordt gemaakt van de bast van bomen. Het kurk wordt hierna eerst gekookt waardoor het materiaal wordt gezuiverd en elastischer wordt. Omdat het kurk op het materiaal wordt geplakt is het materiaal niet volledig egaal, het zijn namelijk allemaal kleine stukken kurk. Dit maakt elke tas uniek. Daarnaast is kurk materiaal regenbestendig, waterafstotend en hierdoor ook makkelijk afneembaar.  

Ecologische katoenen tassen van kurk met logo

Kurk materiaal is 100% natuurlijk, het wordt namelijk gemaakt van de bast van een boom. Daarnaast is kurk volledig biologisch afbreekbaar en volledig recyclebaar. Tassen gemaakt van kurk passen dan ook geheel binnen ons duurzame en ecologische assortiment.  
kurktassen-corkbags-Julienivet-detail-1
Kurk-groep

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage kurk tassen nodig? Wij hebben deze tassen in 1 formaat op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte kurk tassen vanaf 100 stuks al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte tassen met kurk worden in onze eigen zeefdrukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Klik hier om direct uw kurk tassen uit voorraad te bestellen. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van kurk tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Kurktassen-corkbags-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op