Gepersonaliseerde jute wijnflestassen  

jutedraagtassen-jutebags-domainetropez-9

Jute wijnflestassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een ecologische verpakking voor uw flessen wijn of champagne? Kies dan voor jute wijnflestassen op maat gemaakt. Jute wijnflestassen zijn zeer sterk en herbruikbaar en kunnen bovendien geheel naar wens worden samengesteld, denkt u hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van het materiaal en de opdruk. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van de jute wijnflestassen. 

5 voordelen van jute wijnflestassen op maat met logo 

  1. Jute wijnflestassen zijn leverbaar voor één tot en met zes flessen wijn; 
  2. Jute wijnflestassen hebben een vakverdeling welke vastgestikt maar ook los meegeleverd kan worden, zodat de wijnflestas ook als draagtas kan worden gebruikt;  
  3. Jute wijnflestassen zijn oersterk en daardoor herbruikbaar; 
  4. Jute wijnflestassen kunnen ingekleurd worden in elke gewenste kleur, zodat de tas perfect aansluit bij uw product; 
  5. Jute wijnflestassen zijn waterafstotend.   

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Jute-2

Gebruik van gepersonaliseerde jute wijnflestassen  

Jute wijnflestassen zijn zeer geschikt als geschenkverpakking en draagtas voor het verpakken van een fles wijn. Ook als u een verpakking zoekt voor meerdere flessen wijn of champagne zijn de jute wijnflestassen perfect inzetbaar, het is namelijk mogelijk de binnenzijde van de tas te voorzien van meerdere vakken. Zo is het mogelijk een wijnflestas te gebruiken tot en met 6 flessen wijn of champagne. Door de vakverdeling niet vast te stikken kan u de inlay er makkelijk uithalen en kan de wijnflestas tegelijkertijd als draagtas worden gebruikt. 

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Lesfermesdegally-3

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij jute wijnflestassen vanaf 500 stuks al binnen 12-16 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het materiaal, de gewenste afwerking en bedrukking.  

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Jute-1

Uitvoering van gepersonaliseerde jute wijnflestassen   

De jute wijnflestassen worden meestal voorzien van 2 dikke ronde katoenen koorden met een lengte van 45 cm en 1 cm breedte. Dit is een formaat en kwaliteit welke prettig in de hand draagt. Een andere optie is te kiezen voor platte jute handgrepen. Heeft u een fles champagne dan adviseren wij de tas iets breder te maken dan voor een fles wijn. Wilt u meerdere flessen wijn in één tas verpakken, we kunnen een vakverdeling in te tas stikken of los meeleveren tot en met 6 flessen wijn. Voordeel voor het niet vaststikken van de vakverdeling is dat de tas voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, zoals het doen van de dagelijkse boodschappen. 

Jute wijnflestassen met opdruk  

Jute wijnflestassen kunnen perfect worden bedrukt met uw logo of tekst. Dit kan in elke gewenste PANTONE® kleur. De gebruikelijke druktechniek welke hierbij wordt toegepast is zeefdruk. Bij zeefdruk wordt de gewenste kleur goed dekkend op de wijnflestas gedrukt. Daarnaast kan het jute materiaal ook in elke gewenste PANTONE® kleur worden ingekleurd. Het is bij zeefdruk niet mogelijk om in rasters of full colour te bedrukken. De minimum oplage voor het bedrukken van jute wijnflestassen op maat is 500 stuks. 
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Hartswijn-detail-1
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-cavedagobert-detail-1

Materiaal van jute wijnflestassen met logo

Jute wijnflestassen worden gemaakt van natuurlijk jute. Jute is een ecologisch materiaal welke bestaat uit lange natuurlijke vezels afkomstig uit jute planten van het geslacht ‘Corchorus’. Deze vezels worden uit de stam van de plant gewonnen en gesponnen tot lange jute draden, ook wel “golden fibers” genoemd vanwege de glanzende goudachtige vezels. Jute is één van de meest gebruikte plantaardige vezels ter wereld en groeien vooral in subtropische landen, zoals India. Jute wijnflestassen hebben een grove structuur en het materiaal voelt enigszins hard en stug aan. De binnenzijde van de wijnflestassen wordt voorzien van een laminaat. Dit zorgt voor een sterke tas welke geen regen door kan laten. De standaard dikte/weving van jute tassen wordt als volgt benoemd: 13x13 PSI naturel jute.  

Ecologische jute wijnflestassen met logo

Jute wijnflestassen worden gemaakt van natuurlijk jute materiaal welke volledig recyclebaar is. Daarnaast is jute oersterk waardoor de jute wijnflestassen vaker hergebruikt zullen worden. Om deze reden zijn deze wijntassen zeker duurzaam te noemen. 
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Domainetropez-detail-1
papierenwijnflestassen-paperwinebags-printe

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage wijnflestassen nodig? Wij hebben verschillende formaten, kleuren en afwerkingen wijnflestassen op voorraad staan! Wij kunnen deze wijnflestassen al vanaf 100 stuks leveren met uw logo of ontwerp, dit kan al binnen 24 uur! Bent u benieuwd naar onze uitgebreide voorraad, neem dan hier een kijkje.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wijnflestassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Domainetropez-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op