Gepersonaliseerd inpakpapier 

Inpakpapier-sport2000

Inpakpapier naar wens samen te stellen

Bent u zoek naar een feestelijke verpakking voor uw geschenken en andere producten? Kies dan voor inpakpapier op maat gemaakt. Dit inpakpapier kan worden bedrukt met uw bedrijfsnaam en/of logo. U kunt hierbij zelf de gewenste papierkwaliteit en breedte van de rollen bepalen. Heeft u liever inpakvellen in plaats van rollen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. En voor het gemak kunnen wij meteen een rolhouder meeleveren! Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van bedrukt inpakpapier op maat. 

5 voordelen van inpakpapier op maat met logo  

  1. Bedrukt inpakpapier met uw eigen tekst of logo maakt uw cadeau of geschenk persoonlijk; 
  2. Bedrukt inpakpapier is leverbaar op rollen of op losse vellen; 
  3. Bedrukt inpakpapier is volledig recyclebaar en ook leverbaar in gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier; 
  4. Bedrukt inpakpapier is al vanaf 1 rol met uw eigen logo te bedrukken;
  5. Bedrukte inpakvellen zijn relatief goedkoop met een foto of full colour afbeelding te bedrukken vanaf 1.000 vellen. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

cadeaupapier-wrappingpaper-welkoop-goud-2

Gebruik van gepersonaliseerd inpakpapier 

Inpakpapier wordt binnen de detailhandel veel gebruikt en met name voor het inpakken van cadeaus en geschenken. Daarnaast wordt het ook steeds vaker gebruikt ter bescherming van een product welke vervolgens in een magneetdoos of verzenddoos wordt geplaatst. Door het inpakpapier te bedrukken met uw eigen tekst of logo geeft u het geschenk een persoonlijk tintje. Omdat het inpakpapier meestal op rol wordt geleverd, neemt het weinig ruimte in beslag en kan u veel geschenken verpakken met één rol. Verder zien wij dat veel klanten kiezen voor een extra chique inpakpapier rondom feestdagen zoals kerst.  
cadeaupapier-wrappingpaper-praxis-2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij bedrukte rollen inpakpapier al binnen 3-6 weken. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het formaat en de gewenste opdruk. Vanuit voorraad hebben wij veel standaard dessins inpakpapier direct leverbaar. 
cadeaupapier-wrappingpaper-vingino-2

Inpakpapier met opdruk 

Bij het bedrukken van inpakpapier wordt het logo vaak repeterend op de rollen gedrukt. Inpakpapier kan in elke gewenste kleur of ontwerp worden gedrukt. Van een eenvoudige opdruk in één kleur tot een ontwerp in meerdere drukkleuren of in full colour. De meest voorkomende druktechniek voor het bedrukken van rollen inpakpapier is flexodruk, dit kan al vanaf 4 rollen. Vanaf slechts 1 rol kunnen we inpakpapier ook d.m.v. digitaal print laten bedrukken. Kiest u voor losse vellen inpakpapier, dan worden deze vellen vaak in offset gedrukt. De minimale oplage hiervoor is 1.000 stuks of 25 KG. 

Uitvoering van gepersonaliseerd inpakpapier

Inpakpapier wordt meestal op rollen geleverd. De meest bestelde breedte is 50 cm. Afhankelijk van de gekozen kwaliteit zal er ca. 180 tot 250 meter papier op een rol zitten. De rollen zijn standaard 100 cm. breed en worden vervolgens gesneden tot rollen van 50 cm. Het is dus ook mogelijk om te kiezen voor een gedeelte in 30 cm. breedte en een gedeelte in 70 cm. breedte. Alle andere afmetingen hiertussen zijn uiteraard ook mogelijk, informeer hierover gerust naar de mogelijkheden. Heeft u liever losse vellen inpakpapier? Dit kan ook in elk gewenst formaat worden gemaakt! Mag er een maximaal aantal meters op een rol worden geleverd? Ook hierover kan u contact met ons opnemen om de opties te bekijken. 
Inpakpapier-Morres
Inpakpapier-pardoes

Materiaal van inpakpapier met logo

Inpakpapier wordt meestal gemaakt van papier. Hierbij kan worden gekozen uit wit gestreept of bruin gestreept kraft papier (matte uitstraling) of voor wit gestreken papier, dit is een glimmend materiaal. Voor een luxe uitstraling is gemetalliseerd papier ook mogelijk. De gebruikelijke dikte is 60 a 70 grams papier. Voor een dikkere kwaliteit en luxere uitstaling is 80 grams een goed alternatief. Voor een extra luxe afwerking kan u kiezen voor een spot UV, dit is een glanzend laklaagje welke op de tekst of het logo kan worden aangebracht. 


Ecologische inpakpapier met logo

Bedrukt inpakpapier wordt gemaakt van papier. Dit papier is volledig recyclebaar. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor gerecycled kraft papier OF FSC® gecertificeerd papier. Hiermee steunt u de verantwoorde bosbouw. Alle partijen in de handelsketen moeten FSC® gecertificeerd zijn. FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd (SCS-COC-005184).  
cadeaupapier-wrappingpaper-vingino-3
cadeaupapier-rolhouder

Rolhouder voor inpakpapier

Heeft u er al over nagedacht hoe u de rollen inpakpapier gaat gebruiken? Wij hebben standaard rolhouders welke met de zending inpakpapier meegeleverd kunnen worden. Zo staat de rol niet in een stoffig hoekje maar kan u het meteen netjes ophangen. Daarnaast zit er een snijmes aan de rolhouder waar u het papier eenvoudig mee afsnijd. Dit maakt het inpakken een stuk makkelijker en praktischer. 

Direct bestellen  

Heeft u snel of een kleine oplage rollen inpakpapier of cellofaan nodig? Wij hebben verschillende standaard kleuren en dessins direct vanuit onze showroom leverbaar. U kunt de rollen in Harderwijk komen bekijken en meenemen of u kunt het via de webshop bestellen. Meestal heeft u het inpakpapier dan binnen 1-2 werkdagen in huis. 

cadeaupapier-wrappingpaper-divers-2

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van inpakpapier. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

cadeaupapier-wrappingpaper-welkoop-rood-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op