Gepersonaliseerde katoenen zakjes 

Katoenenzakjes-cotonpounches-header

Katoenen zakjes naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte katoenen zakjes welke u kunt gebruiken als cadeauverpakking? Kijk dan eens naar katoenen zakjes welke wij op maat voor u kunnen maken. Katoenen zakjes zijn door hun ECO look een populair product en komen steeds vaker naar voren als cadeauverpakking. Wij kunnen de katoenen zakjes in elk formaat voor u maken, zodat deze perfect om uw product heen past. Naast het formaat kunnen wij het materiaal, de koordjes, de kleur en de bedrukking gehaal naar uw wens produceren. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de katoenen zakjes.  

5 voordelen van katoenen zakjes op maat met logo

  1. Katoenen zakjes zijn gemaakt van een zacht materiaal en beschermen uw product; 
  2. Katoenen zakjes geven een ECO look en zorgen voor een milieubewuste uitstraling; 
  3. Katoenen zakjes worden steeds vaker ingezet als cadeauverpakking; 
  4. Katoenen zakjes kunnen in elk formaat, materiaal en kleur worden gemaakt; 
  5. Katoenen zakjes geven een luxe en milieubewuste uitstraling aan uw product.   

Liever direct uit voorraad bestellen?

Katoenenzakje-cottonpounch-detail-1

Sluiting en koorden van katoenen zakjes  

Katoenen zakjes zijn voorzien van een omslag aan één zijde waarmee u het zakje kunt afsluiten. De koorden kunnen in verschillende versies worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan een rond trekkoordje. Het is ook mogelijk om een plat katoenen trekkoord te kiezen met een visgraat structuur. Beide opties zijn in alle PANTONE® kleuren te verkrijgen en kunt u matchen bij het zakje. Het platte katoenen koord is te bedrukken met uw logo of tekst. U kunt hiermee een extra luxe gevoel aan het zakje geven.  
Katoenenzakje-cottonbags-Amusetoi-detail-1

Levertijd met logo

Met onze custom-made productie kunnen wij deze katoenen zakjes binnen 14-16 weken aan u leveren. Dit kan al vanaf 500 stuks in elk formaat, kleur, materiaalsoort, afwerking en bedrukking. Heeft u de zakjes sneller nodig? Wij hebben een aantal standaard formaten op voorraad. Deze kunnen wij vanuit onze voorraad al binnen 24 uur leveren, zowel met als zonder bedrukking.
Katoenenzakje-cottonpounche-detail-2

Katoenen zakjes met opdruk 

De katoenen zakjes worden bedrukt door middel van zeefdruk. Door deze druktechniek kunnen wij uw logo, tekst of merk in een volle en dekkende PANTONE® kleur drukken. Bedrukte katoenen zakjes geven uw product of merk een luxe en milieubewust gevoel. 
Het is ook mogelijk om uw logo op de zakjes te borduren. Dit geeft uw zakje een luxe uitstraling.
Katoenenzakje-cottonpounches-Hopono-_(1)

Materiaal van de katoenen zakjes met logo

Katoenen zakjes worden zoals het woord al zegt, gemaakt van katoen. Katoen is een natuurproduct afkomstig van de katoenplant. Het katoen is in verschillende grammages te produceren en wordt uitgedrukt in grams of OZ (ounce). Het grammage wat het meest voor komt voor een katoenen zakje is 120 grams of ook wel 4 OZ. Dit is een grammage wat niet te dik is en daardoor nog erg soepel. Daarnaast is katoen ook gemakkelijk in elke PANTONE® kleur in te kleuren, op deze manier kunt u het zakje helemaal stylen naar uw wens. Het materiaal is ook te verkrijgen in een meer milieuvriendelijk optie. Denk hierbij aan GOTS® of Fairtrade® gecertificeerd katoen. Deze zakjes zijn voorzien van een label, zodat u kunt laten zien dat u een milieubewuste keuze heeft gemaakt.  

Gebruik van gepersonaliseerde katoenen zakjes

Katoenen zakjes worden voornamelijk gebruikt als cadeauverpakking. We zien dit steeds meer terug in de cosmetica en sieradenbranche. Het zakje beschermd uw product door het zachte materiaal. Katoenen zakjes worden bijvoorbeeld gebruikt voor het inpakken van shawls, riemen, sieraden, horloges, cosmetica, woonaccessoires maar ook voor een paar schoenen. Het zakje kan aan één kant worden dichtgesnoerd. Hierdoor blijft uw product netjes in het zakje. Vaak zien we dat het product wordt ingepakt in het zakje en aan de kassa wordt meegegeven in een papieren tas of vanuit de webshop in een verzenddoos. Doordat wij katoenen zakjes in elk gewenst formaat produceren, kunt u deze geschenkzakjes zowel voor kleine accessoires gebruiken als voor grotere producten als een paar schoenen of accessoires voor uw huis.  
Katoenenzakje-cottonpounches-Kidslaundry-voor-1.psd
Katoenenzakje-cottonpounches-Y-voor-1.psd

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) katoenen zakjes nodig? Wij hebben katoenen zakjes in verschillende formaten in onze voorraad. Deze zakjes zijn voorzien van een rond katoenen trekkoordje. Wij kunnen wij binnen 24 uur zowel onbedrukte als bedrukte katoenen zakjes leveren. Klik hier om direct uw katoenen zakjes tassen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van katoenen zakjes. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Katoenenzakje-cottonpounches-thefinds-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op