Gepersonaliseerde luxe plastic tassen 

Plastictassenmetkoorden-plasticbagswithcords-Bnwear-2

Luxe plastic tassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar luxe bedrukte plastic tassen voor uw winkel of voor een beurs of ander evenement? Kies dan voor onze luxe plastic tassen op maat. Luxe plastic tassen kunnen geheel naar uw wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de lussen of handgrepen en bijvoorbeeld de toevoeging van een drukknoop. Gaat uw voorkeur uit naar het bedrukken van ecologische plastic tassen? Dan zijn luxe plastic tassen geproduceerd van gerecycled plastic een goede optie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de luxe plastic tassen.  

5 voordelen van luxe plastic tassen op maat met logo

 1. Luxe plastic tassen zijn stevig, chique, duurzaam en herbruikbaar; 
 2. Luxe plastic tassen zijn volledig te bedrukken en te customizen naar de stijl van uw bedrijf;
 3. Luxe plastic tassen zijn regenbestendig, voorziet u de tas van een beugel of drukknoop sluiting dan blijft uw product beschermd;  
 4. Luxe plastic tassen zijn leverbaar in allerlei uitvoeringen, zoals een koordtas, venstertas of beugeltas;
 5. Wij kunnen luxe plastic tassen al vanaf 1.000 stuks in elk formaat leveren.

Liever direct uit voorraad bestellen?


Plastictassenmetkoorden-plasticbagswithcords-Sistermode-1

Gebruik van gepersonaliseerde luxe plastic tassen

Luxe plastic tassen worden voornamelijk gebruikt in kleding- en schoenenwinkels en als beurstas bij een evenement. Denk hierbij aan het weggeven van luxe plastic tassen als goodiebag. Luxe plastic tassen zijn ideaal om uw producten een extra attentiewaarde te geven en om uw merk of organisatie een luxe uitstraling te geven. Door de tas aan één zijde te voorzien van een transparant insteekvenster waar u een flyer in kan steken, kan de tas eenvoudig voor elk evenement worden aangepast door telkens te wisselen van flyer. De andere zijde kan u dan bijvoorbeeld bedrukken met uw logo of tekst. Door de bodem- en zijvouw hebben de luxe plastic tasjes veel diepte. 

Plastictassenmetkoorden-plasticbagswithcords-Lentinkdejonge-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij luxe plastic tassen al binnen 2-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het materiaal, gewenste afwerking, bedrukking en uw budget. 

plasticbeugeltas-plasticbagswithbrackethandle-Flynth-detail

Materiaal van de luxe plastic tassen met logo

Voor het bedrukken van de luxe plastic draagtassen zijn er verschillende kwaliteiten plastic materiaal mogelijk. Zoekt u een luxe uitstraling maar gaan er geen zware producten in de tas? Dan is een dikte tussen 70 en 100 mu voldoende. Wilt u de plastic tas een nog luxere uitstraling geven? Kies dan voor een kwaliteit van 120 tot 180 mu. Het plastic materiaal kan in elke PANTONE® kleur worden geproduceerd. Standaard worden de luxe plastic tassen van LDPE-materiaal geproduceerd wat glanzend en zacht aanvoelt. Heeft u liever een matte uitstraling? Kies dan voor MDPE of HDPE-materiaal. Dit materiaal voelt stugger aan. 

Luxe plastic tassen met opdruk

Luxe plastic tassen zijn zowel in PANTONE® kleuren als in full colour te bedrukken. Afhankelijk van de bedrukking worden de luxe plastic tassen bedrukt d.m.v. flexodruk, diepdruk of zeefdruk. Het bedrukken van luxe plastic tassen kan op verschillende manieren zodat bijvoorbeeld een volledige bedrukking aan de buitenzijde. Hieronder een opsomming van de meest gebruikte technieken voor het bedrukken van luxe papieren tassen: 
 • PANTONE® kleuren worden, afhankelijk van het logo, meestal gedrukt d.m.v. flexodruk.  
 • Full colour of diapositieve opdruk wordt gedrukt d.m.v. diepdruk. Een fotoprint of plaatje is hierbij goed te realiseren. 
 • D.m.v. zeefdruk kan een intens felle PANTONE® kleur gedrukt worden op de luxe plastic tas. Meestal betreft het enkel een bedrukking van een logo of tekst.  
 • Zoekt u een blinkende drukkleur? D.m.v. foliedruk (een hotstamp bedrukking) kunnen wij allerlei metallic kleuren of matte kleuren drukken op de luxe plastic tassen. Meestal wordt een foliedruk (hotstamp bedrukking) gebruikt om een logo of tekst een glanzend of metallic effect te geven op de luxe plastic tassen. Het is ook mogelijk te kiezen voor een mat of glanzend vernis om dit effect te krijgen. 
plasticbeugeltas-plasticbagswithbrackethandle-Henkterhorst-2
Museumbeeldenaanzee

Lussen en handgrepen van luxe plastic tassen

De lussen en handgrepen van luxe papieren tassen zijn in vele varianten beschikbaar. Hierbij een opsomming van de meeste gebruikte materialen en afwerkingen:  
 • Katoenen koorden welke in de luxe plastic tassen geknoopt worden. Alle lengtes, diktes en kleuren zijn mogelijk. Katoenen koorden hebben een matte natuurlijke look van zichzelf.  
 • PP koorden welke in de luxe plastic tassen geknoopt worden. Alle lengtes, diktes en kleuren zijn mogelijk. PP koorden hebben een glanzende look vanwege het polyester materiaal.  
 • Gedraaide satijnen koorden welke bevestigd zijn met plastic stoppers aan de uiteindes van de koorden zodat de koorden stevig in de luxe plastic tassen blijven zitten. Deze gedraaide satijnen koorden zijn beschikbaar in verschillende kleuren, lengtes en diktes.  
 • Satijnen lussen welke in de luxe plastic tassen geknoopt worden. Satijnen lussen zijn beschikbaar in alle lengtes, breedtes en kleuren. Ook kunnen satijnen lussen voorzien zijn van een gross grain structuur.  
 • Katoenen lussen welke in de luxe plastic tassen geknoopt worden. De katoenen lussen kunnen in een herringbone weving geproduceerd worden of in een gross grain structuur en zijn beschikbaar in alle lengtes, breedtes en kleuren.  
Derde sluitlint van satijn, polyester of katoen materiaal. Een derde sluitlint zijn 2 lintjes welke dichtgeknoopt kunnen worden aan de bovenzijde van de luxe plastic tas zodat de tas dicht zit en als cadeau of presentje gegeven kan worden. Het is een sierlijk sluitlintje hetgeen de plastic tas een luxe afwerking geeft. Het derde sluitlint bevindt zich in het midden aan de bovenkant van de luxe plastic tas tussen de draagkoorden of draaglussen. Het is zelfs mogelijk om het derde sluitlint te bedrukking met een logo of tekst. Een alternatief voor een derde sluitlint is een stansgleuf in het midden aan de bovenkant van de luxe plastic tas waar een los lint doorheen gestoken kan worden. Luxe plastic tassen kunnen dus voorzien worden van verschillende handgrepen, koorden en lussen welke op hun beurt weer gestijld kunnen worden met bijvoorbeeld eyelets of klinknagels in de omslag van de tas.

Ecologische luxe plastic tassen met logo

Luxe plastic tassen zijn recyclebaar en hierdoor duurzaam. Zoekt u een ecologisch alternatief? Kies dan voor luxe plastic tassen gemaakt van gerecycled plastic materiaal. Door de gerecyclede luxe plastic tassen te bedrukken met het recycled logo laat u uw consument zien dat u milieubewust bezig bent. Gerecyclede luxe plastic tassen kunnen gemaakt worden van post consumer waste of van industrial waste. 
 • Post consumer waste luxe plastic tassen
  Bij post consumer waste worden de luxe plastic tassen gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van huishoudelijk afval. De kleur van het witte gerecyclede materiaal oogt hierdoor grijzig met spikkeltjes en de structuur is korrelig en niet egaal.  
 • Industrial waste luxe plastic tassen
  Bij industrial waste worden de luxe plastic draagtassen gemaakt van gerecycled plastic afkomstig van plastic fabrieksafval. Deze variant van gerecycled plastic lijkt veel op nieuw plastic en is niet korrelig of grijzig. 
plasticbeugeltas-plasticbagswithbrackethandle-Dezeeuw-1
Plastictassenmetkoorden-plasticbagswithcords-Sistermode-2

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde luxe plastic tassen

Er zijn diverse soorten luxe plastic tassen mogelijk. Hieronder een opsomming met beknopte omschrijving van de meest voorkomende luxe plastic tassen. Zoekt u een variant welke hier niet tussen staat? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. 
 • Luxe plastic koordtassen
  Dit is de meest voorkomende luxe plastic draagtas. De look komt erg overeen met de luxe papieren tassen, maar dan gemaakt van plastic. Alle mogelijkheden voor de lussen en handgrepen kunt u hierboven terugvinden. Het is hierbij ook mogelijk de tas te voorzien van een omslagversterking en bodemkarton. Voor een luxe uitstraling kunnen de lussen of handgrepen worden voorzien van eyelets. Wilt u de tas afsluiten? Kies dan voor een plastic drukknoop.
 • Luxe plastic venstertassen
  De luxe plastic venstertassen zijn hetzelfde als de luxe plastic koordtassen, maar hebben als extra toevoeging een plastic transparant venster. Hier kan u bijvoorbeeld een A4 of A5 flyer insteken. Het voordeel hiervan is dat u de tas voor elk evenement kan personaliseren zonder dat u vast zit aan één opdruk. Aan de andere zijde kan u dan een tekst of uw logo laten bedrukken. 
 • Luxe plastic tassen met beugel
  De luxe plastic tassen met hersluitbare beugel zijn geschikt voor diverse doeleinden. Zo is dit uitermate geschikt voor het verpakken van kussens, dekens of andere textielproducten. Ook voor het verpakken van een winterjas of schoenendoos zijn er nog veel modezaken welke gebruik maken van luxe plastic tassen met beugelsluiting. Het afsluiten van de plastic tassen zorgt er voor dat uw producten beschermd en droog blijven. 

Direct bestellen

Heeft u snel en/of een kleine oplage luxe plastic tassen nodig? Wij hebben luxe plastic tassen in verschillende uitvoeringen, formaten en kleuren op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte luxe plastic tassen al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte luxe plastic tassen worden in onze eigen zeefdrukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Stel uw eigen luxe plastic tassen eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling. Klik hier om direct uw luxe plastic tassen te bestellen.  

Plastictassenmetkoorden-plasticbagswithcords-Symfony-1

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van luxe plastic tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

plasticbeugeltas-plasticbagswithbrackethandle-Pelger-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op