Gepersonaliseerde rollen tape 

Tape-Theathletesfoot-1

Bedrukt tape naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukt tape met uw eigen logo of ontwerp? Geen probleem, dit kunnen wij al vanaf 36 rollen voor u produceren. Het bedrukken van uw logo op tape is een ideale manier om uw verpakking te voorzien van reclame. U kunt uw klant ook een boodschap meegeven door een leuke leus op het tape te drukken. Wij kunnen zowel PVC tape voor u produceren in elke kleur, maar ook tape van wit of bruin papier. Door voor tape van papier te kiezen wordt er geen plastic gebruikt en kunt u uw verpakking voorzien van een ECO look. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hieronder een kijkje naar onze verschillende mogelijkheden.  

5 voordelen van tape op maat met logo

  1. Het gebruik van bedrukt tape is een goedkope en snelle manier om uw verpakking te voorzien van reclame; 
  2. Wij kunnen bedrukt tape met uw logo al leveren vanaf 36 rollen; 
  3. Wij kunnen bedrukt tape met uw logo binnen 5 weken leveren;  
  4. Door te kiezen voor bedrukt tape van bruin papier, kunt u een milieubewuste keuze maken;  
  5. Bedrukt tape is te bedrukken in 1 kleur, of een CMYK afbeelding 


Liever direct uit voorraad bestellen?

Ga naar webshop

Tape-Unox-1

Gebruik van gepersonaliseerd tape

Tape is een ideaal product om uw verzendverpakking te voorzien van reclame en tegelijk uw pakket in te pakken en af te sluiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een onbedrukte doos en deze dichtplakken met het bedrukte tape. Op deze manier houdt u de kosten voor uw verpakking zo laag mogelijk. Het tape wordt geleverd op 66 meter per rol en vaak is de breedte van het tape 5 cm.  

Tape-Runnersworld-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij tape leveren met uw logo of ontwerp. Dit kan in elke materiaalsoort, kleur of bedrukking. Heeft u een kleine oplage nodig, geen probleem! Wij kunnen tape met uw logo al vanaf 36 rollen leveren. Wij kunnen dit binnen 5-6 weken bij u leveren. Heeft u dit sneller nodig, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden.  

Tape-Letscelebrate-detail

Uitvoering van gepersonaliseerd tape   

Het tape wordt geleverd op rollen van 66 meter lang. Er wordt gekozen voor 66 meter tape op een rol, zodat de rol perfect in een tape roller of dispenser past. Het tape wordt voorzien van een lipje aan het begin van de rol, zodat u deze gemakkelijk los kunt trekken en in de taperoller kunt bevestigen. Het tape is uit te voeren in verschillende materialen, materiaal kleuren en bedrukkingen. Wij kunnen dit precies maken naar uw wens. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor PVC materiaal, wit papier of bruin papier. Maar ook qua bedrukking kunt u kiezen wat het beste bij uw bedrijf aansluit. Een all over bedrukking, een repeterende druk of bijvoorbeeld een repeterende afbeelding in CMYK.  

Tape met opdruk

Wij kunnen bedrukt tape leveren vanaf 36 rollen. Door uw tape te voorzien van uw logo, geeft u uw verpakking extra reclame. Veelal wordt er gekozen voor een repeterende druk, dit is de goedkoopste optie. Dit tape wordt bedrukt door een flexodruk. Dit is een druktechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van drukplaten, door middel van hoge druk wordt het logo op het tape gedrukt. Wij kunnen het tape in 1 kleur bedrukken, maar ook in CMYK in bijvoorbeeld een afbeelding. Het is ook mogelijk om het tape all over bedrukken, zowel de achtergrond als het logo. Bent u benieuwd of wij uw logo of ontwerp kunnen drukken op het tape, neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.   
Tape-Runnersworld-3
Tape-Sport2000-3

Materiaal van het tape met logo

Wij kunnen u de hoogste kwaliteit bedrukt tape leveren. Dit kan in verschillende materiaalsoorten. Het is mogelijk om de rollen op verschillende breedtes te leveren, de meest voorkomende breedte is 5 cm. Dit is een standaard formaat en wordt doorgaans gebruikt. Daarnaast is het mogelijk om tape te leveren op een breedte van 3.8, 7.5 of 15 cm. Ook dit tape kunnen we bedrukken en binnen 5-6 weken leveren. U kunt qua materiaal kiezen voor een variant in PVC of een tape welke is gemaakt van papier. Dit laatste is het meest milieuvriendelijk.  PVC kunnen wij leveren in elke kleur en wordt voorzien van solvent of hotmelt glue, welke variant wordt gebruikt hangt af van de oplage. Het tape welke wordt gemaakt van papier wordt voorzien van solvent glue, welke erg sterk is en het tape goed zijn werk kan doen. Dit papier is kraft papier en onbewerkt. U kunt ook kiezen voor een witte variant tape, dit is net als het bruine tape gemaakt van kraft papier. Het is mogelijk om het papieren tape te produceren in FSC gecertificeerd papier.

Duurzaam tape met logo

Naast PVC of acryl tape kunt u kiezen voor een meer duurzame variant, het papieren tape. Dit kunnen wij zowel in wit als bruin papier leveren en geeft uw verpakking een echte ECO look. Voor dit tape wordt 100% papier gebruikt en voorzien van lijm aan 1 zijde. Wij kunnen deze rollen inpakken in een papieren verpakking en een kartonnen doos, zodat er geen plastic wordt gebruikt voor uw verpakkingsmateriaal. Het papieren tape kan worden gemaakt van FSC gecertificeerd papier. Op deze manier gaat u duurzaam om met uw verpakkingen en kunt u de klant laten zien dat u verantwoord en milieubewust te werk gaat. 
Tape-Eco-detail
Groep-Tape

Direct bestellen

Heeft u direct tape nodig? Geen probleem, wij hebben diverse varianten voor u op voorraad. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit transparant tape, bruin PVC tape of kiezen voor de ECO variant, de bruine kraft tape. Dit laatste is een tape zonder plastic, zodat u een milieubewuste keuze kunt maken. U kunt bedrukt tape al bestellen vanaf 36 rollen, de levertijd is ca. 5-6 weken, maar dit kan sneller in overleg. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van bedrukt tape. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

BedruktTape-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op