Verpakkingsconcepten

THE SOCIETY SHOP

Voor THE SOCIETY SHOP hebben wij een exclusieve en duurzame verpakkingslijn mogen ontwikkelen. Het concept is hoofdzakelijk geïnspireerd op de nieuwe huisstijl van de winkels waardoor de stijlvolle look & feel telkens terug te vinden is in de details van de verpakkingen. Daarnaast zijn alle verpakkingen geproduceerd op basis van gerecyclede materialen en/of duurzame herbruikbare materialen. Laat u zich hieronder inspireren door deze prachtige luxe verpakkingslijn van THE SOCIETY SHOP.

Bekijk hier

Logo-TSS
Logo-LS

LOVE Stories

Voor LOVE Stories hebben wij een trendy en duurzame verpakkingslijn mogen produceren. Samen met de designers van LOVE Stories is er een vernieuwend concept neergezet. Het concept is geïnspireerd op de kleuren uit de nieuwe collectie van LOVE Stories en heeft een eigentijdse look en feel. De gehele verpakkingslijn is gemaakt van duurzame materialen, zoals FSC® gecertificeerd papier of gerecycled plastic om de carbon footprint zo klein mogelijk te houden. Laat u zich hieronder inspireren door de kleurrijke verpakkingen van LOVE Stories. 

Bekijk hier

Restaurant Johannes Kok

Restaurant Johannes Kok is gevestigd aan de bruisende boulevard van Harderwijk. Het gehele jaar door is het restaurant druk bezet voor lunch en diner. Naast het restaurant beschikt men ook over een groot terras en een viswinkel welke zomers veel bezocht worden. Voor zowel het restaurant als voor het terras als voor de viswinkel levert FF-PACKAGING diverse food verpakkingen en geschenkverpakkingen die 7 dagen per week gebruikt worden. Niet zomaar verpakkingen, maar een duurzame verpakkingslijn speciaal voor de HORECA.

Bekijk hier

Logo-JK