Verpakkingsconcepten

THE SOCIETY SHOP

Voor THE SOCIETY SHOP hebben wij een exclusieve en duurzame verpakkingslijn mogen ontwikkelen. Het concept is hoofdzakelijk geïnspireerd op de nieuwe huisstijl van de winkels waardoor de stijlvolle look & feel telkens terug te vinden is in de details van de verpakkingen. Daarnaast zijn alle verpakkingen geproduceerd op basis van gerecyclede materialen en/of duurzame herbruikbare materialen. Laat u zich hieronder inspireren door deze prachtige luxe verpakkingslijn van THE SOCIETY SHOP.

Bekijk hier

Logo-TSS
Logo-LS

LOVE Stories

Voor LOVE Stories hebben wij een trendy en duurzame verpakkingslijn mogen produceren. Samen met de designers van LOVE Stories is er een vernieuwend concept neergezet. Het concept is geïnspireerd op de kleuren uit de nieuwe collectie van LOVE Stories en heeft een eigentijdse look en feel. De gehele verpakkingslijn is gemaakt van duurzame materialen, zoals FSC® gecertificeerd papier of gerecycled plastic om de carbon footprint zo klein mogelijk te houden. Laat u zich hieronder inspireren door de kleurrijke verpakkingen van LOVE Stories. 

Bekijk hier

Restaurant Johannes Kok

Restaurant Johannes Kok is gevestigd aan de bruisende boulevard van Harderwijk. Het gehele jaar door is het restaurant druk bezet voor lunch en diner. Naast het restaurant beschikt men ook over een groot terras en een viswinkel welke zomers veel bezocht worden. Voor zowel het restaurant als voor het terras als voor de viswinkel levert FF-PACKAGING diverse food verpakkingen en geschenkverpakkingen die 7 dagen per week gebruikt worden. Niet zomaar verpakkingen, maar een duurzame verpakkingslijn speciaal voor de HORECA.

Bekijk hier

Logo-JK
Logo-DH

DENHAM THE JEANMAKER

DENHAM THE JEANMAKER, het meest trendy jeans merk op dit moment in Europa en Japan. Te herkennen aan de alom bekende schaartjes, subtiel verwekt op hun jeans en overige kledingstukken. FF-PACKAGING is al jarenlang fan van DENHAM en levert het gehele verpakkingsconcept aan DENHAM. Van luxe papieren tassen tot verzenddozen, van invoice holders tot bedrukte labels. Laat u zich hieronder inspireren door een mooi trendy verpakkingslijn, waar altijd gedacht is aan de slogan “The truth is in the details”.

Bekijk hier

Tasting Collection

Voor Tasting Collection hebben wij een prachtige verpakkingslijn neer mogen zetten. Het concept is geïnspireerd op de strakke huisstijl kleuren van Tasting Collection en hebben een exclusieve uitstraling. De gehele verpakkingslijn is gemaakt van duurzame materialen, zoals FSC® gecertificeerd papier en herbruikbare verpakkingen. Laat u zich hieronder inspireren door de exclusieve verpakkingen van Tasting Collection.

Bekijk hier

Logo-TC
Logo-PhL

Paleis het Loo

Na een verbouwing van ruim 4 jaar was het 15 april 2022 zover, Paleis Het Loo heeft zijn deuren heropend. Het paleis is in de afgelopen 4 jaar gerenoveerd. De interieurs zijn gerestaureerd en de vertrekken heringericht.

Voor deze heropening was Paleis Het Loo op zoek naar een nieuwe verpakkingslijn passend bij hun nieuwe huisstijl. Met trots kunnen wij vertellen dat Paleis Het Loo besloten heeft ook de nieuwe collectie verpakkingsmaterialen bij ons te bestellen. En het geleverde resultaat is om door een ringetje te halen; een prachtig totaalconcept welke geheel aansluit bij de nieuwe huisstijl van Paleis Het Loo.

Bekijk hier

PENHA

Met meer dan 25 winkels op de eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao, Grand Cayman en St. Maarten is PENHA DUTY FREE de grootste beauty/cosmetica retailer in de Cariben. Opgericht in 1865 en met haar grootste flagship store en hoofdkantoor aan de Handelskade van Willemstad – Curaçao. Penha trekt jaarlijks miljoenen toeristen aan die op zoek zijn naar hun favoriete parfum, liquor/drank, cosmetica, huidverzorging (skin & body care) en geschenken. FF-PACKAGING levert aan PENHA een volledig verpakkingsconcept gebaseerd op de traditionele Caribische heritage van Penha i.c.m. “exquisite beauty en luxury”.

Bekijk hier

Logo-PENHA
Cameranu

Cameranu

Cameranu is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot dé foto- en videospecialist van Nederland. Het Urkse bedrijf dat is opgericht in 2003 bestaat inmiddels uit 6 locaties en heeft ter ere van haar 20e verjaardag een volledig nieuwe uitstraling gekregen. FF-PACKAGING heeft de nieuwe verpakkingslijn mogen produceren. Het concept is een 'plaatje' en past veel beter bij het bedrijf van nu en in de toekomst. De gehele verpakkingslijn is gemaakt van duurzame materialen, zoals FSC® gecertificeerd papier. Laat u zich inspireren door de verpakkingen van Cameranu.

Bekijk hier

The Athlete's Foot

Het verpakkingsconcept van The Athlete’s Foot staat in het teken van duurzaamheid. Dare to Change is het motto. De ingeslagen weg van The Athlete’s Foot draait om transparantie, openheid én toewijding en samen stappen maken richting een duurzame wereld.

Duurzaamheid vind je niet alleen terug in het verpakkingsmateriaal, het wordt ook uitgedragen in het aanbod merken, sneakers en overige producten. Dit alles op een stijlvolle en verantwoorde manier.

Bekijk hier

Athlete foot logo