Logo-JK

Concept Restaurant Johannes Kok

Restaurant Johannes Kok is gevestigd aan de bruisende boulevard van Harderwijk. Het gehele jaar door is het restaurant druk bezet voor lunch en diner. Naast het restaurant beschikt men ook over een groot terras en een viswinkel welke zomers veel bezocht worden. Voor zowel het restaurant als voor het terras als voor de viswinkel levert FF-PACKAGING diverse food verpakkingen en geschenkverpakkingen die 7 dagen per week gebruikt worden. Niet zomaar verpakkingen, maar een duurzame verpakkingslijn speciaal voor de HORECA.

Wijnkoeler tas / PVC cooler bag

De wijnkoeler tassen van Johannes Kok zijn gemaakt van stevig transparant PVC. Daarom worden deze koeltassen voor wijn ook wel PVC cooler bags genoemd. Ideaal om te gebruiken tijdens warme zomerse dagen en zwoele zomeravonden. Gevuld met ijsklontjes en een fles wijn is de PVC cooler bag de perfecte oplossing op een fles wijn koud te houden. Daarnaast handig in gebruik voor het personeel vanwege de sterke handgrepen. En niet geheel onbelangrijk, de wijn cooler bags zijn waterdicht zodat de tafels droog blijven.

Meer over dit product

JohannesKok-wijnkoelertas
JohannesKok-servetten

Servetten en bestekzakjes

FF-PACKAGING levert diverse soorten servetten en bestekzakjes aan Restaurant Johannes Kok. De luxe airlaid servetten worden gebruikt voor diner in het restaurant. De handige bestekpochettes inclusief servet worden gebruikt voor de lunch en op het terras. Ideaal om in te zetten bij drukke shifts. Ook leveren wij borrelservetten bedrukt met het Johannes Kok logo.

Alle servetten en bestekzakjes zijn gemaakt van duurzame materialen zoals FSC® gecertificeerd papier of gerecycled papier.

Meer over dit product

Papieren take away tassen

Johannes Kok maakt gebruik van bedrukte papieren take away tassen (papieren snacktassen) voor de viswinkel. Dagelijks halen velen gasten hun favoriete vissnack of vis delicatessen af aan de boulevard. De papieren take away bags zijn ideaal om food verpakkingen in te verpakken en te gebruiken voor take away doeleinden. Daarnaast zijn onze bedrukte bruin kraft papieren snacktassen gemaakt van duurzame gerecyclede materialen. Bedrukt met het Johannes Kok logo op de grote zijdes van de tas is deze take away tas een echte eyecatcher in het straatbeeld.

Meer over dit product

JohannesKok-TakeAwayTas
JohannesKok-sandwichzakjes

Sandwichzakjes

De luxe visbroodjes en sandwiches van Johannes Kok worden verpakt in duurzame papieren sandwichzakjes bedrukt met het logo.

Meer over dit product

JohannesKok-vetvrijpapier

Vetvrij papier

Duizenden pondjes paling gaan jaarlijks over de toonbank bij Restaurant Johannes Kok. Een echte delicatesse voor de visliefhebber en de Harderwijkse specialiteit van Johannes. Voor deze pondjes paling produceert FF-PACKAGING speciaal vetvrij papier. Binnenzijde van het vetvrij papier is voorzien van een folie om de paling vers te houden. Buitenzijde van het vetvrij papier is bedrukt met een Harderwijks krantdessin inclusief artikel over palingrokerij Johannes kok in het verleden. Zodoende heeft het vetvrij papier ook een functie als geschenkpapier.

Meer over dit product

JohannesKok-Pondzak2

Pondzakken

Zowel gebakken vis als de vis sandwiches worden verpakt in papieren snackzakken, ook wel pondzakken genoemd. Deze bedrukte pondzakken zijn eveneens van duurzaam gerecylced vetvrij papier gemaakt en bedrukt. Zodoende blijft uw vis krokant of vers tijdens transport.

Meer over dit product

Twisted papieren palingtassen

En speciaal voor de pondjes paling hebben wij duurzame papieren palingtassen ontwikkeld. Met gemak past er één of twee pond paling in de tas. Ideaal om de verpakte paling in te vervoeren en tevens een echte eyecather. De papieren palingtassen zijn van gerecycled FSC® papier gemaakt. Deze bedrukte Johannes Kok palingtassen kunnen tevens als wijnflestassen worden gebruikt (voor één fles wijn), omdat de tassen voorzien zijn van een extra bodemkarton.

Meer over dit product

JohannesKok-twistedtassen
JohannesKok-Magneetdoos

Luxe magneetdoos

Ook voor relatiegeschenken of privé cadeaus bent u bij Restaurant Johannes Kok aan het juiste adres. Hoe leuk is het om pond paling i.c.m. een fles wijn cadeau te geven in een luxe magneetdoos. Deze luxe magneetdozen zijn bedrukt met het logo van Johannes Kok en voorzien van 3 doorkijkvensters. Een feestelijke culinaire verpakking!

Meer over dit product

Buckets

FF-PACKAGING produceert food buckets die gebruikt kunnen worden voor verschillende ingrediënten, waaronder gebakken vis. Restaurant Johannes gebruikt de food buckets om grote porties kibbeling in te doen. De food buckets worden gemaakt van FSC® gecertificeerd papier en kunnen afgesloten worden d.m.v. een deksel. Ideaal om grote bestellingen gebakken vis naar je boot, huis of naar het strand mee te nemen.

Meer over dit product

JohannesKok-bucket