Gepersonaliseerd vetvrij papier 

Vetvrijpapier-johanneskok-klein

Vetvrij papier naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar papier om uw vis-, zuivel- of vleeswaren in te verpakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze vellen bedrukken met uw logo en binnen 4-5 weken leveren. Vetvrij papier is ideaal voor het verpakken en consumeren van bijvoorbeeld voedsel. Denk bijvoorbeeld aan kaas en paling. Uw product is direct verpakt en tegelijkertijd voorzien van uw reclame. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem hieronder een kijkje. 

5 voordelen van vetvrij papier op maat met logo

  1. De ideale manier om uw voedsel houdbaar te houden; 
  2. Een gemakkelijke manier om uw voedsel te verpakken en tegelijkertijd te voorzien van reclame; 
  3. Door uw voedsel in te pakken met vetvrij papier kunt u kosten besparen op uw verpakking; 
  4. Vetvrij papier kunnen wij al binnen 4-5 weken leveren; 
  5. Vetvrij papier is voedselveilig gecertificeerd op zowel het papier als op de inkt 

LefCo-vetvrij-papier

Gebruik van gepersonaliseerd vetvrij papier

Bedrukt vetvrij papier geeft de uitstraling van uw etenswaar een boost. U kunt uw producten hiermee uw product inpakken en tegelijkertijd voorzien van uw reclame. Daarnaast geeft het een mooie presentatie aan uw voedsel. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van paling, kaas, hamburgers en andere voedselwaren. Het papier beschermd voor het vet wat op uw kleren en spullen kan komen en houdt tegelijkertijd uw product vers.  

Vetvrijpapier-kokexperience-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen productie kunnen wij al binnen 4-5 weken vetvrij papier leveren met daarop uw logo. Geen enkel probleem! Heeft u sneller vetvrij papier nodig? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.  

Vetvrijpapier-driesvandeberg-detail

Uitvoering van gepersonaliseerd vetvrij papier 

Het vetvrije papier wordt op losse vellen geleverd. Dit kan op elk formaat, wilt u grotere vellen voor bijvoorbeeld paling, of juist kleinere vellen voor kaas? Elk formaat is mogelijk en binnen 4-5 weken bij u te leveren met uw logo.  

Vetvrij papier met opdruk

Vetvrij papier kunnen wij gemakkelijk bedrukken met uw logo op 1 zijde. De binnenzijde van het papier is vetwerend, de butenzijde van het papier kan worden bedrukt met uw logo. Dit kan in één kleur, maar ook in vier losse kleuren. U kunt zowel voor wit als bruin papier kiezen met daarop uw logo.  
Vetvrijpapier-johanneskok-detail
Vetvrijpapier-johanneskok-detail2

Materiaal van het vetvrij papier met logo

Het materiaal bestaat uit een vetwerende laag aan de binnenzijde en een papieren vel aan de buitenzijde. Het standaard grammage is 50 grams. U kunt kiezen voor zowel wit, zwart of bruin papier. Hiermee kunt u het papier passend maken bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij bedrukken het papier met voedselveilige inkten, zodat het geen probleem is om voedsel in aanraking te laten komen met het papier.  

Duurzaam vetvrij papier met logo

Door gebruik te maken van vetvrij papier hoeft u de klant geen extra tas mee te geven. Dit maakt het gebruik van vetvrij een duurzame optie. Het voorkomt het overmatig gebruik van plastic of overtollige verpakkingen. Daarnaast houdt het papier het voedsel vers, wat voedselverspilling helpt te voorkomen.  
Vetvrijpapier-kokexperience

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van vetvrij papier. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Vetvrijpapier-driesvandeberg-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op