Gepersonaliseerde kartonnen geschenkdozen

Kartonnen geschenkdozen met logo

Bent u op zoek naar goedkope geschenkdozen die u bijvoorbeeld als verwenbox, culibox, maaltijdbox of als verrassingsbox wilt gebruiken? Kies dan voor onze kartonnen geschenkdozen op maat. De kartonnen geschenkdozen zijn voordelige dozen voor het verpakken van o.a. cadeaus of relatiegeschenken. Wij produceren en bedrukken uw kartonnen geschenkdozen geheel op maat. Denk hierbij aan het model, formaat, materiaal, bedrukking en afwerking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de kartonnen geschenkdozen.  

Bekijk hier

kartonnengeschenkdozen-cartongiftboxes-driesvandenberg-6
Popupdozen-popupboxes-Janzen

Pop-up dozen met logo

Bent u op zoek naar luxe dozen voor bijvoorbeeld een geschenk? Kies dan voor de pop-up dozen op maat gemaakt. Deze pop-up dozen worden plano geleverd waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen en ze zijn heel eenvoudig in elkaar te vouwen. De pop-up dozen kunnen geheel naar wens geproduceerd worden. Denk hierbij aan het formaat van doos, de kleur van het materiaal, de dikte en de afwerking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de pop-up dozen op maat gemaakt. 

Bekijk hier

Scharnierdozen met logo

Bent u op zoek naar een luxe doos voor het presenteren van producten? Of zoekt u juist een exclusieve cadeauverpakking voor uw producten? Kies dan voor luxe scharnierdozen. Deze dozen zijn perfect te gebruiken als geschenkdoos en zijn te voorzien van een inlay op maat. Scharnierdozen zijn leverbaar in allerlei uitvoeringen, materialen en kwaliteiten en kunnen helemaal naar wens worden samengesteld. Denk hierbij aan het formaat van de schanierendozen, de dikte van het materiaal en de opdruk. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de luxe schanierendozen. 

Bekijk hier

scharnierdozen-hingedozen-Luxtier-dicht-1
ladedozen-drawerboxes-all-1

Luxe ladedozen met logo

Bent u op zoek naar een luxe verpakking? Dan is de ladedoos, ook wel de pull out box genoemd, perfect voor u. De ladedoos is een unieke geschenkverpakking welke uw klant een speciale beleving meegeeft bij het uitpakken van uw product. We zien de ‘unboxing experience’ steeds belangrijker worden in de markt. U kunt uw product in de lade verpakken welke u aan de voorzijde in de doos kunt schuiven. De klant kan uw product uit de ladedoos halen door de lade uit de doos te trekken. Dit is op allerlei manieren mogelijk. Bijvoorbeeld door een satijnen of katoenen treklint of een uitsparing in de lade. De ladedoos is voor veel verschillende producten een mooie optie qua verpakking. Zie hieronder een aantal verschillende uitvoeringen en mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen ladedoos. Laat u inspireren! 

Bekijk hier

Vouwdoosjes met logo

Bent u op zoek naar mooie bedrukte kartonnen doosjes die gemakkelijk in elkaar te vouwen zijn en waar u uw product in kan doen? Kies dan voor onze vouwdoosjes op maat. De kartonnen vouwdoosjes zijn goedkoop en hebben toch een luxe uitstraling doordat deze doosjes van stevig karton worden gemaakt en allover bedrukt kunnen worden. De vouwdoosjes zijn ideaal als geschenkverpakking voor uw producten of accessoires en kunnen custom-made geheel naar wens geproduceerd worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal en de afwerking hiervan, de dikte, het model en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de kartonnen vouwdoosjes. 

Bekijk hier

vouwdoosjes-foldingboxes-all-2