Gepersonaliseerde bedrukte bestekzakjes met servet 

bestekzakjes-johanneskok

Bestekzakjes met servet naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte bestekzakjes, bedrukte CTK pochettes of bedrukte bestekhoesjes inclusief een servet? Kies dan voor onze bedrukte bestekzakjes met servet op maat. Ideaal voor een restaurant, hotel, café, take-away of snackbar. Wij produceren uw bedrukte bestekzakjes met servet custom-made en geheel naar uw wens. Denk hierbij aan het materiaal, kleur servet en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de bedrukte bestekzakjes met servet.   

5 voordelen van bestekzakjes met servet op maat met logo 

  1. Bestekzakjes met servet zijn praktisch en makkelijk te gebruiken om tafels mee in te dekken;
  2. Bedrukte bestekzakjes met servet zijn een mooi reclamemiddel voor uw restaurant, eetcafé, hotel of andere etablissement;
  3. Bedrukte bestekzakjes met servet zijn 100% recyclebaar;
  4. Bedrukte bestekzakjes worden met een servet inbegrepen geleverd;
  5. U steekt éénvoudig en snel uw bestek in de bedrukte bestekzakjes met servet. 

bestekzakjes-deadmiraal-detail

Gebruik van gepersonaliseerde bestekzakjes met servet

Onze bedrukte bestekzakjes met ingestoken servet worden gebruikt voor eetgelegenheden. Ideaal is het servet die reeds in het bestekzakje is gestoken en inbegrepen meegeleverd wordt. Wij leveren de bestekzakjes (ook wel bestekhoesjes met servet en CTP pochettes met servet genoemd) vooral aan HORECA gerelateerde plekken zoals restaurants, strandtenten, take-away shops, eetcafés, snackbars, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, hotels, pretparken en dierenparken. De bedrukte bestekzakjes met servetten zijn perfect om snel het bestek in te doen en vervolgens de tafel mee in te dekken. Doordat er al een voorgevouwen servet in het bestekzakje is gestoken scheelt dit veel tijd t.o.v. het zelf moeten vouwen van een servet. Vooral in het hoogseizoen wanneer het erg druk is zijn onze bedrukte bestekzakjes met servet erg praktisch en geliefd.  

bestekzakjes-johanneskok-detail

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij uw bedrukte bestekzakjes met servet al vanaf 6.000 stuks binnen 4-5 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het materiaal, en de bedrukking.  

bestekzakjes-charlies-detail

Modellen en afwerking bestekzakjes met servet en logo

Onze bestekzakjes met servet produceren wij custom-made in één standaard formaat, namelijk 8,5 cm. breed x 20 cm. hoog. Alle bestekzakjes hebben een opening aan de bovenzijde van het zakje waarin al een servet is ingestoken. In deze opening kan ook gemakkelijk het bestek, zoals een vork en een mes ingestoken worden. Ook is het mogelijk om de bestekzakjes te laten voorzien van een extra insnede om het bestek in een andere opening te steken dan aan de bovenzijde. De extra insnede kan recht (horizontaal) gemaakt worden of schuin in een vorm van een wave. 

Bestekzakjes met servet met opdruk 

Wij bedrukken uw bestekzakjes geheel naar wens conform uw aangeleverd artwork. Onze bestekzakjes met ingestoken servet kunnen allover bedrukt worden in offsetdruk. Op deze manier kunnen de bestekzakjes rondom in uw huisstijl bedrukt worden. Bestekzakjes gemaakt van wit kraft papier worden in full colour bedrukt. Hierdoor kunnen wij alle denkbare kleuren en fotoprints op uw bestekzakjes drukken. Bestekzakjes gemaakt van bruin eco kraft papier worden enkel in één PANTONE kleur bedrukt. Het bedrukken van uw bestekzakjes met servet zorgt voor extra reclame voor uw etablissement.  

bestekzakjes-charlies
bestekzakjes-johanneskok-metbestek

Materiaal van bestekzakjes met servet met logo

Onze bestekzakjes met servetten bestaan uit meerdere materialen. Het bestekzakje zelf wordt gemaakt van wit kraft papier of van bruin ecologisch gerecycled kraft papier. De servetten die in de bestekzakjes voor gevouwen zitten worden gemaakt van 2-laags tissue papier, hetgeen zacht aanvoelt. Zowel de bestekzakjes als de servetten zijn 100% recyclebaar en kunnen in zijn geheel bij het oud papier gegooid worden. Op deze manier zijn onze bedrukte bestekzakjes duurzaam.  

Beschikbare kleuren van de ingestoken servetten 

Wij leveren de bedrukte bestekzakjes standaard voorzien van een 2-laags papieren tissue servet welke al gevouwen en in de bestekzak gestoken is. Het formaat van het servet is 23 x 39 cm. (uitgevouwen). Bij het bestellen van uw custom-made bedrukte bestekzakjes kunt u zelf een standaard kleur servet uitkiezen. De servetten zijn in ca. 20 standaardkleuren beschikbaar.
 
PaleisHetLoo-Bestekzakjes

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van bestekzakjes met servet. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

bestekzakjes-johanneskok-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op