Gepersonaliseerde kerstverpakkingen

Kersttassen met logo

Bent u op zoek naar een passende tas voor de kerst? Wij kunnen u een breed assortiment bieden als het gaat om kersttassen. Denk bijvoorbeeld aan een luxe papieren tas, een stoere vilten tas of een kersttas van jute. Een kersttas is een ideale manier om bijvoorbeeld uw kerstcadeau in te verpakken of te gebruiken als cadeauverpakking voor uw werknemers tijdens de kerstdagen. Wij kunnen deze tassen al vanaf een kleine oplage voor u bedrukken en voor kerst bij u afleveren. 

Bekijk hier

Zuivelhoeve-kersttas
Jafra-adventkalender

Kerstdozen met logo

Bent u op zoek naar een geschenkdoos om te gebruiken tijdens de kerstperiode? Neem eens een kijkje naar onze opties in verschillende kerstdozen. Wij kunnen kerstdozen in elk formaat, bedrukking en afwerking leveren. Dit kan zowel een mooie geschenkdoos zijn als kerstpakket, een kerstdoos welke u met inhoud verkoopt in uw winkel of zelfs een advent kalander. Deze kunnen wij precies samenstellen naar uw wens, zodat u een unieke kerstdoos heeft. 

Bekijk hier

Kerst geschenkverpakkingen met logo

Een unieke manier om uw kerstgeschenk in te verpakken geeft uw winkel of merk nét dat extra’s ten opzichte van een ander. Wij kunnen geschenkverpakkingen in allerlei soorten, maten of uitvoeringen voor u produceren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie jute, katoenen, of vilten tas voor een kerstpakket. Of een papieren tas om weg te geven in uw winkel tijdens te feestdagen met hierop een herkenbaar design. Maar ook een luxe geschenkdoos om hierin kerstpakketten te presenteren of uw eigen cadeauverpakking in samen te stellen. De mogelijkheden zijn oneindig, wij maken zelfs advent kalenders! 

Bekijk hier

Cenzaa-geschenkverpakking