Gepersonaliseerde vouwdoosjes 

Vouwdoosjes-foldingboxes-nikkie-header

Vouwdoosjes naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar mooie bedrukte kartonnen doosjes die gemakkelijk in elkaar te vouwen zijn en waar u uw product in kan doen? Kies dan voor onze vouwdoosjes op maat. De kartonnen vouwdoosjes zijn goedkoop en hebben toch een luxe uitstraling doordat deze doosjes van stevig karton worden gemaakt en allover bedrukt kunnen worden. De vouwdoosjes zijn ideaal als geschenkverpakking voor uw producten of accessoires en kunnen custom-made geheel naar wens geproduceerd worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal en de afwerking hiervan, de dikte, het model en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de kartonnen vouwdoosjes.  

5 voordelen van vouwdoosjes met logo

  1. Vouwdoosjes zijn goedkope doosjes met een luxe uitstraling; 
  2. Vouwdoosjes worden plat/plano aangeleverd waardoor ze relatief weinig ruimte in beslag nemen; 
  3. Vouwdoosjes kunnen van gerecycled karton/papier of FSC® gecertificeerd papier gemaakt worden; 
  4. Vouwdoosjes kunnen al vanaf 500 stuks in elke gewenst formaat en model geproduceerd worden; 
  5. Vouwdoosjes kunnen allover bedrukt worden. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad 

vouwdoosjes-foldingboxes-MarieJo-3

Gebruik van de gepersonaliseerde vouwdoosjes

De vouwdoosjes worden in allerlei branches en voor diverse doeleinden gebruikt. Omdat vouwdoosjes van karton wordt gemaakt zijn ze stevig. Veelal worden de vouwdoosjes gebruikt in de cosmeticabranche, beautybranche, parfumeriebranche, haarmiddelenbranche, farmaceutische branche, lingeriebranche, drankenbranche en de voedselbranche. Doordat de vouwdoosjes stevig maar dun zijn en plat worden aangeleverd, zijn deze kartonnen doosjes relatief goedkoop maar hebben toch een luxe uitstraling. Vouwdoosjes worden gebruikt om bijvoorbeeld lippenstift, een fles drank, een geurtje, speelgoed of andere objecten in te verpakken.

vouwdoosjes-foldingboxes-nikkie2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw luxe bedrukte kartonnen vouwdoosjes al vanaf 500 stuks produceren met een levertijd van ca. 12-14 weken.  

Vouwdoosjes-foldingboxes-Lavely

Ecologische vouwdoosjes met logo

Wij produceren onze luxe vouwdoosjes o.b.v. FSC® gecertificeerd papier / gerecycled karton. Hierdoor gebruikt u ecologische verantwoorde vouwdoosjes en zorgt u ervoor dat uw geschenkverpakkingen duurzaam zijn. Onze luxe vouwdoosjes (zonder laminaat) zijn 100% recyclebaar.

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving. 

Materiaal van de vouwdoosjes met logo

De vouwdoosjes kunnen in elk papiersoort of kartonsoort geproduceerd worden. Over het algemeen gebruiken wij minimaal 300 grs. karton/papier (vanaf 250 grs. papier wordt dit officieel als karton aangeduid) voor de vouwdoosjes tot een maximum van 650 grs. materiaal. Deze diktes zijn voldoende om de vouwdoosjes stevig genoeg te maken. Wij gebruiken als materiaal wit, bruin of grijs (gerecycled) karton/papier. Vervolgens kunnen wij het materiaal afwerken met een coating, glans laminaat of een mat laminaat. Tevens is het mogelijk om het papier een reliëf structuur te geven. Hierdoor ogen uw vouwdoosjes luxe en exclusief!  
vouwdoosjes-foldingboxes-4thofAugust-embossing-detail-2
vouwdoosjes-folding-boxes-gooisematrasjes-detail

Vouwdoosjes met opdruk

Vouwdoosjes kunnen custom-made bedrukt worden conform uw wensen. Over het algemeen bedrukken wij de vouwdoosjes in offset print waardoor wij zowel PANTONE® kleuren als full colour kunnen drukken. Voordeel van het bedrukken van de vouwdoosjes d.m.v. offset print is dat wij de doosjes in zijn geheel kunnen bedrukken, ook met een mooie foto of afbeelding. Om uw vouwdoosjes een extra luxe uitstraling te geven kunt u er voor kiezen om uw kartonnen vouwdoosjes te laten bedrukken met bijvoorbeeld een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd) waardoor uw tekst of logo een blinkende/gemetalliseerd effect krijgt of door bijvoorbeeld een SPOT UV bedrukking hetgeen een glanzende laklaag is. Daarnaast kunnen wij uw luxe vouwdoosjes laten voorzien van een embossing of debossing waarbij een gedeelte van de bedrukking naar buiten of binnen geduwd wordt. 

Uitvoeringen van gepersonaliseerde vouwdoosjes  

Vouwdoosjes kunnen in elk gewenst model geproduceerd worden. Laat u inspireren door de foto’s op deze pagina zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de diverse modellen betreft de luxe kartonnen vouwdoosjes.
vouwdoosjes-foldingboxes-all-header-2
vouwdoosjes-foldingboxes-Mor

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) luxe dozen nodig? Wij hebben verschillende luxe dozen in verschillende modellen en kleuren op voorraad. Deze luxe dozen kunnen wij al binnen 24 uur direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking. Klik hier om direct uw onbedrukte of bedrukte luxe dozen te bestellen. 

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van vouwdoosjes bestellen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

vouwdoosjes-foldingboxes-all-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op