Gepersonaliseerde katoenen rugtassen

rugzak-bagpack-vingino-1

Katoenen rugtassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte katoenen rugtassen voor uw winkel, evenement of webshop? Kies dan voor een katoenen rugtas welke wij op maat voor u kunnen produceren. Deze tassen zijn ideaal om mee te geven bij een evenement. De tassen zijn makkelijk draagbaar, gemaakt van sterk materiaal en kunnen tegen een stootje. U kunt deze katoenen rugtassen zelf samenstellen en afwerken zoals u dat wilt. De katoenen rugtassen zijn ecologisch verantwoord. Wij kunnen deze katoenen rugtassen ook Fairtrade® of GOTS® gecertificeerd leveren. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de katoenen rugtassen.  

5 voordelen van katoenen rugtassen op maat met logo

 1. Katoenen rugtassen zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk;
 2. Katoenen rugtassen zijn erg sterk en gaan lang mee; 
 3. Katoenen rugtassen zijn volledig te customizen en in elke afwerking en gewenste kleur te produceren; 
 4. Katoenen rugtassen tassen zijn leverbaar in Fairtrade®- of GOTS® gecertificeerd katoen; 
 5. Katoenen rugtassen zijn ideaal voor uw evenement, uw afnemer kan deze de gehele dag gemakkelijk met zich meedragen.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

rugzak-bagpack-vingino-detail

Gebruik van gepersonaliseerde katoenen rugtassen 

Het gebruik van katoenen rugtassen brengt een aantal voordelen met zich mee. Katoen is een sterk materiaal. De katoenen rugtas beschadigd minimaal en behoudt zijn kracht na veelvoudig gebruik. Wanneer u een katoenen rugtas verkoopt of weggeeft, zal u de tas geregeld in het straatbeeld terug kunnen zien. Zo heeft de gebruiker hier lang plezier van en worden de tassen hergebruikt. De katoenen rugtas straalt een ECO-look uit en is een milieubewuste keuze.
rugzak-bagpack-vorraad-2

Levertijd met logo

Met onze eigen productie kunnen wij op maat gemaakte canvas tassen binnen 14-16 weken leveren. De minimale oplage voor de custom made productie is 500 stuks. De tassen kunnen bij de productie geheel naar uw wens worden samengesteld. Het is mogelijk om vooraf een sample te ontvangen van de tas, zodat u zeker weet welk product u geleverd krijgt. Daarnaast is het mogelijk om de tassen in te vliegen. De levertijd bedraagt dan 7-8 weken. U kunt hiermee veel tijd besparen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. 

katoenentassen-cottonbags-Oerum-detail-2

Ecologische katoenen rugtassen met logo

Katoenen of canvas rugtassen zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal, katoen. Dit kan in het door u gewenste grammage. De meest voorkomende optie hiervoor is 180 grams katoen. Deze rugtassen hebben een lange levensduur, dit maakt de rugtassen erg duurzaam. Katoen is 100% recyclebaar. Daarnaast kunnen wij de bedrukte katoenen rugtassen leveren met een Fairtrade® of GOTS® certificaat. Door voor een katoenen rugtas te kiezen met een van deze certificaten, kunt u uw consument laten zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.  

Materiaal van de katoenen rugtassen met logo

Voor het produceren en bedrukken van katoenen rugtassen zijn er verschillende opties. U kunt de rugtas van begin tot eind zelf ontwerpen en samenstellen. Qua materiaal kunt u verschillende grammages kiezen. De meest voorkomende optie voor een rugtas is 180 grams. Dit is stevig materiaal, maar nog soepel genoeg om de tas op de rug te dragen.  
Voor de dikte van het canvas materiaal wordt veelal in OZ (ounce) gesproken. 180 grams katoen is bijvoorbeeld 6 OZ (ounce) katoen. Het is mogelijk om het katoen in te kleuren, dit wordt gedaan met een verf op waterbasis om zo milieuvriendelijk te werk te gaan. Het is mogelijk om de katoenen rugtassen in elke PANTONE® kleur te produceren. Dit geldt ook voor de trekkoorden.  
rugzak-bagpack-vingino-detail2
rugzak-bagpack-boury-2

Katoenen rugtassen met opdruk

Katoenen rugtassen zijn in alle PANTONE® kleuren te bedrukken door middel van een zeefdruktechniek. Het is ook mogelijk om de drukkleur te matchen met een van uw andere producten. Daarnaast is het ook mogelijk om in full colour te bedrukken door middel van transfer-, digital print of sublimatiedruk. Hier kunt u voor kiezen als u een afbeelding of een gedetailleerde bedrukking wilt laten drukken.  
 • Zeefdruk  
  Zeefdruk is de meest gebruikte druktechniek voor het bedrukken van katoenen tassen. Hierbij is alleen een opdruk met volle PANTONE® kleuren mogelijk. Het voordeel van zeefdruk is dat deze druktechniek zorgt voor een kleurechte en goed dekkende opdruk. Ook op een gekleurde ondergrond kan de PANTONE® kleur goed worden gedrukt omdat de inkt vrij dik op de tas ligt.  
 • Transferdruk 
  Bij transferdruk is het mogelijk een full colour afbeelding of logo op de katoenen tassen te bedrukken. Eerst wordt het ontwerp op folie gedrukt en dit wordt vervolgens op de tas aangebracht. De bedrukking is hierdoor voelbaar.  
 • Sublimatiedruk 
  Sublimatiedruk is alleen mogelijk op wit polykatoen materiaal. Hierbij is het materiaal gemaakt van 80% katoen en 20% plastic. Het grote voordeel van sublimatiedruk is dat met deze druktechniek een full colour afbeelding perfect gedrukt kan worden op het katoenen materiaal. Deze bedrukking is niet voelbaar en is geschikt voor de wasmachine.  
 • Digital print 
  Bij digital print worden de katoenen tassen op zeer snelle wijze full colour bedrukt. Dit kan op zowel natuurlijk ecru katoen als op wit ingekleurd katoen. De kleuren zijn minder fel en wat fletser dan bij de bovenstaande druktechnieken. Het grootste voordeel is de snelheid van het digitale drukken. De kleur van het materiaal heeft invloed op de bedrukking. Bij een niet witte ondergrond zal de bedrukking verzadigen met de kleur van het materiaal.   

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde katoenen rugtassen 

De katoenen rugtas kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. U kunt deze precies zo samenstellen als u wenst. Qua formaat wordt veelal gekozen voor 40 x 50 cm. Aan de bovenzijde wordt de tas voorzien van een omslag met een trekkoord. Hiermee kunt u de tas aan de bovenkant dicht maken. De tas is vaak voorzien van 2 katoenen koorden, waarmee u de tas over uw schouders kunt doen. De koorden worden geknoopt in 2 eyelets in de onderkant, dit zijn ringetjes welke in het katoen worden bevestigd. Dit zorgt ervoor dat de hengsels stevig bevestigd blijven. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.  
rugzak-bagpack-vorraad-detail1
Fairtrade-1000x1000

Fairtrade® gecertificeerd katoen

Sinds 2016 zijn wij Fairtrade® gecertificeerd. Ons certificaatnummer is: FLO ID 35254. Door voor een katoenen of canvas tas te kiezen met een Fairtrade® certificaat, helpt u de boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden om een betere plek te krijgen in de handelsketen. De boeren en arbeiders krijgen een eerlijke prijs voor hun product en werkzaamheden. Hieronder vindt u een filmpje waarin u kunt zien wat Fairtrade® precies inhoudt.  

GOTS® (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd katoen 

Door canvas of katoenen tassen te bestellen met een GOTS® certificaat, kiest u voor biologisch geteeld katoen of canvas. De stoffen worden gemaakt van natuurlijk en biologische vezels. De productie van het katoen voldoet aan biologische landbouw. Daarnaast wordt bijvoorbeeld het water dat voor de productie van het materiaal wordt gebruikt, op een nette manier gezuiverd en afgevoerd. Ook houdt deze organisatie de sociale criteria in de gaten. Dit betekent bijvoorbeeld, geen kinderarbeid, het naleven van het minimumloon en een veilige werkomgeving voor de arbeiders. Hieronder vindt u een filmpje waarin u kunt zien wat GOTS® betekent voor onze productie.   

GOTS-1000x1000

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage katoenen rugtassen nodig? Wij hebben deze tassen op voorraad staan en kunnen deze tassen al vanaf 100 stuks bedrukt leveren. Het formaat van deze tas is 40 x 50 cm. en is gemaakt van 180 grams ecru katoen. Wij kunnen deze rugtassen al binnen 24 uur bedrukken met uw logo en bij u afleveren.   Klik hier om direct uw katoenen rugtassen te bestellen. 
 

katoenenrugtas-cottonbackpack-kinderkorf

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van katoenen rugtassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

rugzak-bagpack-vingino-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op