Gepersonaliseerde verzenddozen

Brievenbusdoosjes met logo

Bent u op zoek naar bedrukte verzenddozen die door de brievenbus passen? Kies dan voor onze bedrukte brievenbusdoosjes op maat. De brievenbusdoosjes produceren wij op maat zodat uw producten er perfect in passen en het verzenddoosje altijd in de brievenbus past. De brievenbusdoosjes zijn ideaal om uw producten in te versturen zonder dat ze beschadigd raken. De brievenbusdozen kunnen wij geheel naar wens producen en bedrukken. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal en de afwerking hiervan, de dikte, het model en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de brievenbusdoosjes. 

Bekijk hier

brievenbusdoosjes_shippingboxes_lovestories_header_2
verzenddozen-shippingboxes-all-header

Verzenddozen met logo

Bent u op zoek naar een verzenddoos welke precies passend is op uw product, kijk dan eens naar onze op maat gemaakte verzenddozen. Wij kunnen deze helemaal aanpassen naar u wens. Niet alleen qua formaat is alles mogelijk, maar ook qua materiaal, bedrukking en afwerking. Doordat de online verkoop steeds een grotere rol gaat spelen, wordt het gebruik van de verzenddoos steeds belangrijker. De verzenddoos is een ideale manier om uw product in te versturen en te beschermen. U kunt deze voorzien van uw eigen logo of ontwerp, waardoor deze perfect aansluit bij uw merk of bedrijf. Een ideale marketingstool! Neem hieronder een kijkje naar de verschillende mogelijkheden en zie wat het beste bij u past. 

Bekijk hier

Verzenddozen voor schoenen met logo

Bent u op zoek naar een doos om uw schoenen in te verzenden? Dan zijn deze verzenddozen ideaal voor u. Wij kunnen de dozen helemaal aanpassen naar uw wens, zowel qua uitvoering, bedrukking en materiaalsoort. Deze dozen zijn gemakkelijk te vouwen en zijn in één beweging klaar voor gebruik. Deze verzenddoos is een ideale manier om uw product in te versturen en te beschermen. Neem hieronder een kijkje naar de verschillende mogelijkheden en zie wat het beste bij u past.  

Bekijk hier

schoenenverzenddozen-shoeshippingboxes-intersport-header