Studio

Het goed opmaken van verpakkingen en draagtassen is van groot belang. Onze studio bekijkt al het aangeleverde artwork nauwkeurig op bruikbaarheid. We controleren uw bestanden op verschillende punten. Van de kwaliteit van de afbeeldingen (resolutie) tot de bruikbaarheid van het logo. Waar nodig koppelen wij dit naar u terug en adviseren we welke bestanden we nodig hebben voor een juiste verwerking. Ons uitgangspunt is dat al uw verpakkingen en draagtassen perfect worden gedrukt in de hoogst haalbare kwaliteit.

Ons team grafische experts zorgt ervoor dat u de mooiste artworks, logo’s, drukbeelden en drukkleuren gerealiseerd krijgt op uw bedrukte verpakkingen. Heeft u hulp nodig bij de opmaak van uw verpakkingen, bij het aanleveren van uw drukbestanden of bij het verkrijgen van een werktekening? Neemt u gerust contact op met onze grafische studio via de telefoon of per e-mail. Wij helpen u graag verder!Studio
PerfectPrint

Perfect for print

Wij maken voor u een PDF-drukproef nadat het artwork bruikbaar is bevonden. In deze PDF-drukproef ziet u een uitgevouwen product / lijntekening met daarop uw bedrukking. Ook worden de gebruikte kleuren en eventuele opmerkingen getoond.

Heeft u zelf een ontwerp aangeleverd?
Dan controleren wij deze nauwkeurig om te kijken of het ontwerp ook echt gedrukt kan worden met de bijbehorende druktechniek en materiaal. Elke druktechniek en materiaal heeft zijn eigen specifieke eigenschappen waarmee bij de opmaak van het drukbestand rekening moet worden gehouden. Wij passen, indien nodig, het ontwerp zo aan dat het altijd goed gedrukt gaat worden.

Heeft u (nog) geen eigen ontwerp?
Wij helpen u graag. Onze studiomensen zijn gedreven ontwerpers en grafische vormgevers en maken het juiste ontwerp voor u. Kant en klaar en ready to print.

Nadat u de PDF-drukproef heeft goedgekeurd maken wij het artwork drukklaar, oftewel productierijp. De productie bekijkt het ontwerp nogmaals kritisch en stuurt ons de finale proef ter controle. Pas na onze vrijgave daarvan worden de drukstempels/clichés, films of zeven gemaakt. Check, check, dubbelcheck!