Gepersonaliseerde plastic zakjes 

Bubbelfolie-bubblewrap-Bamain-dicht-1

Plastic zakjes naar wens samen te stellen

Bent u op zoek plastic zakjes met een bedrukking erop om uw producten of accessoires in st steken? Kies dan voor onze bedrukte plastic zakjes op maat. Onze bedrukte plastic zakjes kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden en zijn ideaal om als beschermzakjes of als transportzakjes te fungeren. De bedrukte plastic zakjes kunnen wij geheel naar wens produceren en bedrukken. Denk hierbij aan het soort plastic materiaal, het model, formaat, soort sluiting en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van het bedrukken van plastic zakjes.   

5 voordelen van bedrukte plastic zakjes op maat met logo

 1. Bedrukte plastic zakjes zijn goedkoop en licht van gewicht;
 2. Bedrukte plastic zakjes zijn ideaal om als beschermzakje of als transportzakje te fungeren;
 3. Bedrukte plastic zakjes zijn 100% recyclebaar;
 4. Bedrukte plastic zakjes kunnen gemaakt worden van gerecycled plastic en van BIO-BASED plasticmateriaal;
 5. Bedrukte plastic zakjes zijn al vanaf 5.000 stuks te bestellen. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

Plasticzakje-plasticpounche-Balmain-detail-1

Gebruik van gepersonaliseerde plastic zakjes 

Bedrukte plastic zakjes worden overal ter wereld in alle verschillende branches gebruikt. Te denken valt aan de textiel- en kledingindustrie, medische branche, doe-het-zelf zaken, auto-onderdelen branche, ziekenhuizen, forensische onderzoeken, toeristensector en de voedselsector. We herkennen het allemaal wel uit ons dagelijks leven; een paar boxershorts in een plastic zakje, boutjes en moertjes in een plastic zakje, medisch monster in een plastic zakje, batterijen in plastic zakjes, schakeltjes van een horloge in een plastic zakje of een set geschenkkaarten in een plastic zakje. Vaak worden bedrukte plastic zakjes gebruikt als beschermhoes of als transportmiddel.  

Bubbelfolie-bubblewrap-Bakmain-detail-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw bedrukte plastic zakjes al vanaf 5.000 stuks produceren in elk gewenst formaat/model/afwerking/bedrukking met een levertijd van ca. 8-12 weken. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Ook kunnen wij vanuit voorraad onbedrukte plastic zakjes snel leveren.

Hersluitbarezakjes-resealablepounches-vacanze

Plastic zakjes met opdruk  

Plastic zakjes bedrukken wij custom-made in onze fabriek. Voordeel hiervan is dat wij uw bedrukte plastic zakjes allover kunnen bedrukken in één of meerdere PANTONE® kleuren en in full colour. De meeste plastic zakjes bedrukken wij d.m.v. flexodruk of d.m.v. rotodruk (ook wel sleeves print of cilinderdruk genoemd). Bedrukte plastic zakjes zijn ideaal als reclamemiddel voor uw product, merk, bedrijfsnaam of reclame-uiting.  

Afwerkingen van gepersonaliseerde plastic zakjes 

Bedrukte plastic zakjes produceren wij in elk willekeurig formaat/model. Zoekt u blokbodemmodel, een plat model of een plastic zakje met enkel een bodemvouw? Het is allemaal mogelijk. Ook kunnen wij de bedrukte plastic zakjes voorzien van een ophangoog. Qua sluiting bestaan er veel mogelijkheden voor de bedrukte plastic zakjes. Meest voorkomende sluitingen zijn:
 • Klep met een plakstrip;
 • Bovenzijde voorzien van een gripsluiting;
 • Bovenzijde voorzien van een slidersluiting;
 • Bovenzijde voorzien van een trekkoord. 
Plasticzakjes-plasticpounches-KNVB-2
Plasticenzakje-plasticpounches-Primera-voor-1

Materiaal van plastic zakjes met logo

Wij produceren uw bedrukte plastic zakjes in diverse plasticmaterialen. De dikte van het materiaal ligt tussen de 30 en 200 microns plastic. Hieronder een opsomming van de meest gebruikte materialen voor bedrukte plastic zakjes:
 • Plastic zakjes gemaakt van LDPE;
 • Plastic zakjes gemaakt van MDPE;
 • Plastic zakjes gemaakt van HDPE;
 • Plastic zakjes gemaakt van PP;
 • Plastic zakjes gemaakt van gemetalliseerd plastic;
 • Plastic zakjes gemaakt van gerecycled plastic;
 • Plastic zakjes gemaakt van BIO-BASED plastic; 

Ecologische plastic zakjes met logo

Wij produceren duurzame bedrukte plastic zakjes die ecologisch verantwoord zijn. Naast het feit dat al onze bedrukte plastic zakjes 100% recyclebaar zijn, bieden wij ook de optie om uw bedrukte plastic zakjes te produceren o.b.v. gerecycled plasticmateriaal of o.b.v. BIO-BASED plastic materiaal. Bij gerecycled plastic materiaal wordt voor minstens 80% gerecycled plastic huishoudafval gebruikt. Bij BIO-BASED plasticmateriaal worden het plasticmateriaal volledig van rietsuiker of maiszetmeel geproduceerd. Hier komt dus geen aardolie aan te pas. Zowel plastic zakjes gemaakt van gerecycled plastic als gemaakt van BIO-BASED plastic zijn beiden 100% recyclebaar.  
Hersluitbaarzakje-resealablepounches-Anwerpencitycards-header
Plasticzakjes-plasticpounches-Balmain-voor-1

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) onbedrukte plastic zakjes nodig? Wij hebben diverse formaten/modellen plastic zakjes op voorraad liggen en zijn direct leverbaar al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte plastic zakjes te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van plastic zakjes. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Hersluitbarezakjes-resealablepounches-all-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op