Gepersonaliseerde jute tassen

jutedraagtas-jutebags-lesmarchesMontecarlo-header-2

Jute tassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte jute tassen voor uw winkel, voor boodschappen en gewoon als shopping bag? Kies dan voor onze jute tassen op maat. Jute tassen zijn stevige herbruikbare tassen en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, kleur van het jute materiaal, de lussen en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de jute tassen. 

5 voordelen van jute tassen op maat met logo

  1. Jute tassen zijn oersterk, herbruikbaar en zorgen ervoor dat uw marketinguiting telkens terugkomt in het straatbeeld; 
  2. Jute tassen worden gemaakt van ecologische natuurlijke vezels; 
  3. Jute tassen zijn tijdloze tassen welke vaak gebruikt worden als boodschappentas, strandtas of sporttas; 
  4. Jute tassen kunnen in verschillende materiaalkeuren gemaakt worden; 
  5. Jute tassen laten geen regen door. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

jutedraagtas-jutebags-norma4

Gebruik van gepersonaliseerde jute tassen

Jute tassen zijn sterke ecologische tassen. Omdat jute tassen herbruikbaar zijn kunnen deze tassen vaak gebruikt worden als boodschappentas, strandtas, picknick tas, sporttas of gewoon als shopping bag. Tegenwoordig verkopen de meeste supermarkten een jute tas aan de kassa zodat de consument de tas meerdere keren kan gebruiken.  

jutedraagtas-jutebags-jumbo

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij jute tassen vanaf 500 stuks al binnen 12-16 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het materiaal, gewenste afwerking, bedrukking en uw budget. 

jutedraagtas-jutebags-lesmarchesMontecarlo-detail-2

Handgrepen van jute tassen  

De lussen van jute tassen kunnen van twee verschillende materialen worden gemaakt. De meest voorkomende handgrepen van jute tassen worden gemaakt van dikke ronde katoenen koorden, ook wel cotton padded lussen genoemd. Deze katoenen koorden zijn gemaakt natuurlijke katoenen vezels en voelen zacht aan wat comfortabel in de hand ligt. De andere mogelijkheid is om de jute tassen te laten voorzien van brede jute lussen. Jute lussen voelen wat harder en grover aan dan de katoenen koorden.  

Jute tassen met opdruk

Jute tassen worden bedrukt d.m.v. zeefdruk in PANTONE® kleuren. Dit betekent dat wij de jute tassen in alle denkbare kleuren kunnen bedrukken. Wij drukken PANTONE® kleuren in volle drukkleuren, zonder raster, op het jute materiaal. Uw logo of tekst wordt op deze manier het mooist gedrukt. Het is ook mogelijk om het jute materiaal volledig in te kleuren. 
jutedraagtas-jutebags-SRS
jutedraagtas-jutebags-lesmarchesMontecarlo-detail

Materiaal van de jute tassen met logo

Jute tassen worden logischerwijs gemaakt van jute. Maar wat is jute precies? Jute is een ecologisch materiaal. Het bestaat uit lange natuurlijke vezels afkomstig uit juteplanten van het geslacht ‘Corchorus’. De jutevezels worden uit de stam van de plant gewonnen en gesponnen tot lange jute draden, ook wel “golden fibers” genoemd vanwege de glanzende goudachtige vezels. Jute is één van de meest gebruikte plantaardige vezels ter wereld. Juteplanten groeien voornamelijk in warme subtropische vochtige gebieden, zoals in India. Jute tassen zijn duurzaam, omdat jutevezels oersterk zijn en ervoor zorgen dat jute tassen hergebruikt worden en lang mee kunnen gaan. Op deze manier komt uw reclame telkens terug in het straatbeeld en draagt u bij aan een duurzame samenleving. Jute tassen hebben een grove structuur en het materiaal voelt enigszins hard aan. Meestal wordt de binnenzijde van de jute tas voorzien van een laminaat. Dit zorgt ervoor dat de jute tas een sterke body krijgt en dat de buitenkant van de jute tas geen regen doorlaat. De standaard dikte/weving van jute tassen wordt als volgt benoemd: 13x13 PSI naturel jute. 

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) jute tassen nodig? Wij hebben jute tassen in verschillende formaten en materiaalkleuren op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte als bedrukte jute tassen vanaf 50 stuks al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte jute tassen worden in onze eigen drukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Stel uw eigen jute tassen eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling. Klik hier om direct uw jute tassen te bestellen. 

jutedraagtas-jutebags-noordzeebeachhotel-2

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Jute tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

jutedraagtassen-jutebags-domainetropez-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op