Betalingen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wanneer ontvang ik mijn factuur?
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u hier een bevestiging van via de mail. De order wordt bij ons verwerkt en u ontvangt op de dag van levering uw factuur op het door u aangegeven e-mailadres.
Kan ik op rekening betalen?
Het betalen op rekening is alleen mogelijk voor bestellingen van standaard voorraadproducten met levering in Nederland of België. Hiervoor geldt een toeslag van 2% en een betalingstermijn van 14 dagen netto. Partijen/particulieren zonder BTW-nummer dienen altijd vooruit te betalen.

Voor leveringen buiten Nederland en België, een custom made order of een bestelling met een opdruk naar uw wens, is het betalen op rekening niet mogelijk. FF-PACKAGING behoudt zich het recht voor om bij een bestelling op rekening alsnog om een vooruitbetaling te vragen.
Welke betaalmethodes bieden jullie aan?
 • IDEAL
 • CreditCard
 • SOFORT Banking
 • Bancontact
 • Banktransfer
 • EPS
 • Giropay
 • Przelewy24
 • KBC/CBC
 • Belfius Direct Net
 • PayPal
 • Op rekening met een toeslag van 2% (enkel mogelijk voor Nederland/België).
  Er wordt een betalingstermijn van 14 dagen netto gehanteerd.

Ik heb wel betaald maar nog geen factuur ontvangen?
U ontvangt uw factuur op de dag van levering of de dag erna, dus niet direct bij het plaatsen van uw bestelling. 
Ik heb wel een factuur ontvangen maar nog geen goederen?
Het kan voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden, drukte bij onze logistieke dienstverleners of door douane controles uw bestelling later geleverd wordt dan gepland. Mocht uw bestelling 2 dagen na factuurdatum nog niet geleverd zijn neem dan contact met ons op via [email protected] of telefonisch met +31 (0)341 430 413 en vraag naar de logistieke afdeling.
Kan ik een bestelling plaatsen zonder dat ik een BTW nummer heb?
Nederland
Zowel bedrijven als particulieren kunnen een bestelling plaatsen, er is dus geen BTW nummer nodig. Voor levering in Nederland geldt het belastingtarief van 21%. Partijen/particulieren zonder BTW-nummer dienen altijd vooruit te betalen.

Europese gemeenschap
Indien de levering buiten Nederland, maar wel binnen de Europese gemeenschap plaatsvindt, hoeft u geen BTW te betalen indien u een geldig BTW nummer heeft. U kunt uw BTW nummer controleren op https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/ .
Als u geen (geldig) BTW nummer heeft is het verplicht om 21% BTW te berekenen.
Bij het afrekenen kunt u uw BTW nummer toevoegen, het berekenen van de BTW blijft dan achterwege.

Buiten de Europese gemeenschap
Indien de levering buiten de Europese gemeenschap geschiedt, hoeft u geen BTW te betalen. Hiervoor is geen BTW nummer nodig.

Ik heb een BTW nummer en mijn BTW wordt normaal verlegd, maar er wordt toch BTW berekend?
Soms herkent het systeem uw BTW nummer niet en moet u toch afrekenen met BTW. Bij het maken van de factuur zal dit worden opgemerkt en het BTW bedrag aan u worden teruggestort.
Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact op per e-mail via [email protected] of telefonisch met +31 (0)341 430 413 en vraag naar de debiteuren afdeling.

Ik heb mijn goederen (deels) teruggestuurd, wanneer ontvang ik een creditnota?
Indien u uw goederen vooraf heeft aangemeld en uw retourzending is goedgekeurd door onze logistieke afdeling, ontvangt u binnen 14 dagen een creditnota voor de retour gezonden goederen.