Gepersonaliseerde cadeauzakjes

Papieren fourniturenzakjes met logo

Bent u op zoek naar papieren zakjes voor het verpakken van bijvoorbeeld accessoires, sieraden, ansichtkaarten of fournituren? Dan zijn onze papieren fourniturenzakjes perfect voor u. Fourniturenzakjes zijn voorzien van een klepje van 1,5 cm en een plaknaad op de achterzijde van het zakje. Fourniturenzakjes zijn gemaakt van gerecycled bruin of wit kraft papier en kunnen we FSC® gecertificeerd leveren. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de fourniturenzakjes. 

Bekijk hier

fourniturenzakjes-all-header
Papierenzakjes-paperpounches-Justbrands-header

Papieren zakjes met klepsluiting met logo

Bent u op zoek naar zakjes voor het verpakken van uw cadeaus of geschenken? Kies dan voor de op maat gemaakte papieren zakjes met klepsluiting. Deze cadeauzakjes zijn leverbaar in allerlei uitvoeringen, materialen en kwaliteiten en kunnen helemaal naar wens worden samengesteld. Denk hierbij aan het formaat van de papieren zakjes, de dikte van het materiaal en de opdruk. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk papieren zakje? Wij bieden u ook de optie te kiezen voor gerecycled kraft of FSC® gecertificeerd kraft. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de papieren zakjes met klepsluiting.  

Bekijk hier

Satijnen zakjes met logo

Bent u op zoek naar bedrukte satijnen zakjes om te gebruiken als cadeauverpakking? Kies dan voor onze custom-made satijnen zakjes op maat. Satijnen zakjes zijn goed te gebruiken als geschenkzakje. Wij produceren en bedrukken uw gepersonaliseerde satijnen zakjes geheel naar uw eigen wens. Denk hierbij aan het formaat, kleur van het satijn, de koorden en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de satijnen zakjes. 

Bekijk hier

Satijnzakje-satinpounche-Luxurioushairextensions-dicht-1
Organzazakjes-organzapounches-Novonordisk-header

Organzazakjes met logo

Bent u op zoek naar het bedrukken van luxe geschenkzakjes? Kies dan voor op maat gemaakte organzazakjes. Organzazakjes, ook vaak cadeauzakjes genoemd, hebben een luxe uitstraling en zijn daardoor zeer geschikt voor het pakken van cadeautjes, zoals een klein sieradendoosje, horloge doosje, een stuk zeep of luxe kaars. Ook is dit een populair item voor bijvoorbeeld bruiloften waar men voor de gasten een bedankje in kan doen. De organzazakjes worden helemaal op maat voor u gemaakt. U kunt dus zelf het formaat van de zakjes bepalen, maar ook de kleur van het materiaal. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van organzazakjes.   

Bekijk hier

Katoenen zakjes met logo

Bent u op zoek naar bedrukte katoenen zakjes welke u kunt gebruiken als cadeauverpakking? Kijk dan eens naar katoenen zakjes welke wij op maat voor u kunnen maken. Katoenen zakjes zijn door hun ECO look een populair product en komen steeds vaker naar voren als cadeauverpakking. Wij kunnen de katoenen zakjes in elk formaat voor u maken, zodat deze perfect om uw product heen past. Naast het formaat kunnen wij het materiaal, de koordjes, de kleur en de bedrukking gehaal naar uw wens produceren. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de katoenen zakjes. 

Bekijk hier

Katoenenzakjes-cotonpounches-header
Bubbelfolie-bubblewrap-Bamain-dicht-1

Bedrukte plastic zakjes met logo

Bent u op zoek plastic zakjes met een bedrukking erop om uw producten of accessoires in st steken? Kies dan voor onze bedrukte plastic zakjes op maat. Onze bedrukte plastic zakjes kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden en zijn ideaal om als beschermzakjes of als transportzakjes te fungeren. De bedrukte plastic zakjes kunnen wij geheel naar wens produceren en bedrukken. Denk hierbij aan het soort plastic materiaal, het model, formaat, soort sluiting en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van het bedrukken van plastic zakjes.   

Bekijk hier