Gepersonaliseerde invoice holders 

Factuurhouder-invoiceholder-Veddervedder-dicht-1

Papieren invoice holders naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een originele verpakking om de factuur, pakbon en een brochure voor uw webshopbestelling in te doen? Kies dan voor onze papieren invoice holders op maat. De invoice holders zijn geschikt om te gebruiken voor documentatie bij het versturen van uw webshoporders. De papieren invoice holders kunnen geheel naar wens geproduceerd worden. Denk hierbij aan het formaat, het model, het materiaal, de dikte en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de invoice holders.

5 voordelen van invoice holders op maat met logo 

 1. Invoice holders geven uw webshopbestelling / webshopverpakking extra attentiewaarde; 
 2. Invoice holders houden uw documenten zoals een pakbon, factuur en retourformulier handig en netjes bij elkaar; 
 3. Invoice holders kunnen wij al vanaf 500 stuks produceren en bedrukken in elk gewenst model, materiaal en bedrukking; 
 4. Invoice holders zijn luxe verpakkingen voor uw e-com zendingen.  
 5. Invoice holders worden gemaakt van ecologisch (gerecycled) kraft papier.   


Liever direct uit voorraad bestellen?


Factuurhouder-invoiceholder-Homestock-dicht-1

Materiaal van de invoice holders met logo

De invoice holders worden van papier gemaakt. Wij gebruiken stevig papier tussen de 250-300 grs. waardoor de papieren invoice holder sustainable is en een goede uitstraling heeft. Qua materiaal gebruiken wij (gerecycled) kraft papier in de kleur wit, bruin of zwart of een mix van beiden, ook wel duplex papier genoemd. Daarnaast kunnen wij de invoice holders die gemaakt zijn van wit papier eventueel lamineren met een glans of mat laminaat.  
Cameranu invoice holder

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw custom made bedrukte papieren invoice holders al vanaf 500 stuks produceren met een levertijd van ca. 10-12 weken. Heeft u sneller of een kleine oplage invoice holders nodig? Wij kunnen invoice holders met een Japanse sluiting direct vanuit voorraad leveren. Klik hier om deze invoice holders direct te bestellen met of zonder bedrukking.  

Papierentassen-paperbags-Gentleshake-detail-1

Ecologische invoice holders met logo

Invoice holders kunnen wij produceren van gerecycled papier of van FSC® gecertificeerd papier. Door gebruik te maken van deze ecologische materialen draagt u uw steentje bij aan een duurzame verpakking voor uw webshopbestellingen.  

Invoice holders met opdruk

Papieren invoice holders bedrukken wij d.m.v. offset druk. Door het gebruik te maken van deze druktechniek kunnen wij de invoice holders over de gehele oppervlakte bedrukken, zowel in PANTONE® kleuren als in full colour. De binnen- en buitenzijde van de invoice holders zijn goed te bedrukken. Een goede reden om aan de binnenkant van de invoice holders een leuke tekst te bedrukken zoals “Bedankt voor uw order”, “With a lots of love” of “Veel plezier met uw aankoop”. Op deze manier geeft u extra attentiewaarde aan uw bedrukte papieren invoice holder.  Wilt u een speciale bedrukking realiseren op uw custom made invoice holders? Dan kunnen wij uw papieren invoice holders bijvoorbeeld bedrukken met een foliedruk (ook wel hotstamp bedrukking genoemd), SPOT UV druk (glanzend laklaag) of laten voorzien van een embossing van het logo waarbij er een reliëf bestaat.  
Factuurhouder-invoiceholder-Soap-detail
Factuurhouder-invoiceholder-Veddervedder-open-1

Gebruik van gepersonaliseerde invoice holders

De papieren invoice holders geven een luxe en verzorgde uitstraling bij het openmaken of van een webshopbestelling. Dit wordt ook wel de unboxing experience genoemd. De meeste invoice holders worden netjes boven- of onderop de bestelling in de verzenddoos gelegd. Nadat de consument de verzenddoos heeft geopend en zijn/haar bestelling eruit heeft gehaald wordt vervolgens de invoice holder gepakt om de webshopbestelling te controleren. De volgende documenten steekt de afzender meestal in de papieren invoice holder: 
 • Factuur van de webshopbestelling; 
 • Pakbon van de webshopbestelling; 
 • Retourformulier; 
 • Bedankkaartje; 
 • Flyer met eventuele kortingscode.  
Door het gebruik te maken van een papieren invoice holder houdt u alle documenten netjes bij elkaar op één plek tijdens de verzending. Ook laat u aan uw klanten zien dat uw order op een correcte en luxe manier verpakt is.   

Uitvoeringen van gepersonaliseerde invoice holders 

De papieren invoice holders kunnen in verschillende modellen geproduceerd worden. Wij produceren over het algemeen drie veel gebruikte modellen: 
 • De papieren invoice holder die u open slaat als een boekwerk. Aan de binnenkant van de invoice holder zit een insteekhoek verwerk waar u gemakkelijk uw A4 documentatie vouwt en erin steekt. 
 • De papieren invoice holder die aan één zijde (de bovenzijde) van de holder open is. D.m.v. de duimgat aan de bovenzijde kunt u de documenten er gemakkelijk uithalen.  
 • Papieren invoice holders met een Japanse sluiting. De Japanse sluiting is bevestigd aan de klep en kan gemakkelijk door het koordje om de cirkel heen dicht gedraaid worden. Een leuke eyecatcher als invoice holder! 
Naast deze drie modellen kunnen wij verder diverse andere invoice holders produceren in elk gewenst formaat. In dat geval kunt u aangeven welk model u wenst en wat het formaat dient te zijn.  
Factuurholder-invoiceholder-Livera-open-1
Papieren cadeauzakjes met Japanse sluiting - combi

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) papieren invoice holders nodig? Wij hebben invoice holders gemaakt van kraft papier met een Japanse sluiting in verschillende kleuren en formaten op vorraad liggen. Deze invoice holders kunnen wij direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking, al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte of bedrukte invoice holders te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van invoice holders. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Factuurhouder-invoiceholder-all-dicht-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op