Gepersonaliseerde take away verpakkingen

Take away verpakkingen met logo

Bent u op zoek naar een geschikte verpakking voor uw take away maaltijden? Kies dan voor één van de papieren take away tassen op maat gemaakt. Er zijn verschillende uitvoeringen en kwaliteiten mogelijk. Omdat deze tassen op maat worden gemaakt kunnen wij u een tas aanbieden dat perfect zal aansluiten bij uw producten. Verkoopt u bijvoorbeeld pizza’s? dan hebben wij tassen met een diepte van maar liefst 33 cm zodat deze uitermate geschikt is voor een pizzadoos. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan hebben wij take away tassen in gerecycled materiaal of FSC® gecertificeerd materiaal. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de papieren take away tassen op maat gemaakt.  

Bekijk hier

Papierentas-paperbag-Esaki-1
Plastictakeaway-header

Plastic take away tassen met logo

Bent u op zoek naar een tas voor het verpakken van uw take away maaltijden, chocoladedoosjes of andere producten? Kies dan voor de plastic take away tassen op maat gemaakt. Er is hierbij de keuze uit verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Deze plastic take away tassen worden op maat geproduceerd waardoor deze perfect bij uw product zal aansluiten. Heeft u bijvoorbeeld brede doosjes welke in de tas moeten passen? Kies dan voor een variant met een extra diepe bodem. Zoekt u een ecologisch alternatief? Kies dan voor plastic take away tassen gemaakt van gerecycled plastic of biologisch afbreekbaar plastic.Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan hebben wij take away tassen in gerecycled materiaal of bio-based plastic materiaal.. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de plastic take away tassen op maat gemaakt. 

Bekijk hier

Fooddozen met logo

Het gebruik van fooddozen is de laatste jaren explosief toegenomen. Restaurants, eetcafés en cateraars maken veel gebruik van deze smaakvolle dozen om producten op passende wijze mee te geven of thuis te bezorgen. Wij bieden verschillende fooddozen die perfect bij uw wensen en producten passen. Van budget tot luxe, met of zonder inlay alles is mogelijk. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan hebben wij take away tassen in gerecycled materiaal of FSC® gecertificeerd materiaal. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor op maat gemaakte fooddozen.

Bekijk hier

magneetdoos-magnetbox-leroy-3
Vetvrijpapier-johanneskok-klein

Vetvrij papier met logo

Bent u op zoek naar papier om uw vis-, zuivel- of vleeswaren in te verpakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze vellen bedrukken met uw logo en binnen 4-5 weken leveren. Vetvrij papier is ideaal voor het verpakken en consumeren van bijvoorbeeld voedsel. Denk bijvoorbeeld aan kaas en paling. Uw product is direct verpakt en tegelijkertijd voorzien van uw reclame. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem hieronder een kijkje.  

Bekijk hier