Gepersonaliseerde koffie pouches

koffiepouches-coffeepouches-pacamara-1

Koffie pouches naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar koffie pouches of koffiezakken voor uw winkel, productie of branderij? Kies dan voor onze koffie pouches op maat gemaakt welke ook goed als stand up pouches gebruikt kunnen worden. koffie pouches kunnen geheel naar uw wens samengesteld en bedrukte worden. Denk hierbij aan de maatvoering, materiaalkeuze en uitvoeringen met of zonder ventiel. Gaat uw voorkeur uit naar duurzame koffiezakken? Dan zijn koffie pouches van ecologisch papier (bijvoorbeeld gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier) een goede optie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de koffie pouches. 

5 voordelen van koffie pouches op maat met logo 

  1. Koffie pouches zijn bestendig tegen iedere invloed van buitenaf; 
  2. Sterke traditionele verpakkingen, kans op scheuren is vrijwel nul; 
  3. Koffie pouches zijn goed te bedrukken; 
  4. Koffie pouches zijn uitstekend voor het verpakken van koffiebonen / gemalen koffie; 
  5. Koffie pouches worden van duurzame materialen geproduceerd, zoals gerecycled kraft papier.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

koffiepouches-coffeepouches-gleecoffee-detail3

Gebruik van gepersonaliseerde koffie pouches 

Koffie Pouches worden voornamelijk gebruikt in koffiewinkels, branderijen of voor het afvullen in de productie. Doordat de koffiezakken uit meerdere lagen materiaal bestaan blijven de koffiebonen langer houdbaar. De koffie pouches zijn voorzien van gripsluiting en eventueel een luchtventiel. De één-weg ontgassingsventiel zorgt ervoor dat de gassen die na het branden van de gemalen koffie na enige tijd vrijkomen uit de pouches, terwijl zuurstof de pouches niet kan binnendringen. Zo blijft de smaak behouden! Sommige koffie pouches worden weer als stand up pouches gebruikt voor andere voedselproducten en zelfs voor textiel om in te verpakken.  
koffiepouches-coffeepouches-gleecoffee-detail2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij bedrukte koffie pouches al binnen 12-14 weken leveren met een minimale oplage van 15.000 stuks.
koffiepouches-coffeepouches-gleecoffee-detail1

Materiaal van koffie pouches met logo

Koffie pouches worden gemaakt van meerdere lagen folies, dit voor de barrière eigenschappen. Denk aan omgevingsfactoren van hoeveelheid zuurstof, vocht, hitte en licht wat invloed kan hebben op de kwaliteit van de koffie. Koffie Pouches zijn van ecologisch papier (bijvoorbeeld gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier) gemaakt. Naast de bruin gerecyclede kraft papieren versie zijn er machinaal ook composteerbare koffie pouches verkrijgbaar. Deze milieuvriendelijke optie is biologisch afbreekbaar. Het materiaal aan de binnenzijde van de koffie zakjes is voorzien van PLA, wat maiszetmeel of suikerbiet (CO2-neutraal) bevat. De koffie pouches zijn voorzien van een gripsluiting en één-weg ontgassingsventiel. Naast de standaarduitvoering van bodemvouw met twee inkepingen in de header. 
koffiepouches-coffeepouches-printme

Koffie pouches met opdruk  

Koffie pouches tassen zijn zowel PANTONE® kleuren als in full colour te bedrukken. Afhankelijk van de bedrukking worden de koffie pouches bedrukt d.m.v. diepdruk, zeefdruk of foliedruk (hotstamp bedrukking). Door een combinatie van verschillende druktechnieken te gebruiken kunt u de luxe uitstraling van deze koffie pouches goed tot zijn recht laten komen.  

Het bedrukken koffie pouches kan op verschillende manieren zodat bijvoorbeeld een volledige bedrukking aan de buitenzijde van de koffiezakken gerealiseerd kan worden of zodat een gewenste speciaal effect gerealiseerd kan worden. Hieronder een opsomming van de meest gebruikte technieken voor het bedrukken van koffie pouches: 
  • PANTONE® kleuren en full colour worden gedrukt d.m.v. diepdruk. Op deze manier kunnen koffie pouches in alle kleuren inclusief fotoprints of plaatjes bedrukt worden.  
  • D.m.v. zeefdruk kan een intens felle PANTONE® kleur gedrukt worden op de koffie pouches. Meestal gebeurd dit op kraft materiaal en betreft het enkel een bedrukking van een logo of tekst.  

Direct bestellen 

Heeft u snel (een kleine oplage) koffiezakken nodig? Wij hebben koffie pouches, gemaakt van gerecycled kraft papier, in verschillende formaten op voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte koffie pouches al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte koffie pouches uit voorraad kunnen in onze eigen drukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn inPANTONE® kleuren en in full colour te bedrukken. Stel uw eigen koffie pouches eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling. Klik hier om direct uw koffie pouches te bestellen.

koffiepouches-coffeepouches-gleecoffee-2

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van luxe koffie pouches. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

koffiepouches-coffeepouches-pacamara-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op