Gepersonaliseerde papieren cadeautasjes 

papierenKadotassen-papergiftbags-Dskin-1

Papieren cadeautasjes naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte papieren cadeautasjes waarmee u producten op een leuke manier kunt verpakken? Wij kunnen verschillende papieren cadeautasjes op maat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een papieren cadeautasje met een venster en een hangtag of een cadeautasje met klepje, strikje of sluitlintje. Papieren cadeautasjes zijn volledig naar wens samen te stellen. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de lussen of handgrepen, een sierlijk sluitlintje en de bedrukking met luxe afwerkingen. Gaat uw voorkeur uit naar het bedrukken van ecologische papieren cadeautasjes? Dan zijn papieren cadeautasjes van ecologisch papier (bijvoorbeeld gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier) een goede optie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de papieren cadeautasjes. 

5 voordelen van papieren cadeautasjes op maat met logo

 1. Papieren cadeautasjes geven uw merk, producten en organisatie extra attentiewaarde; 
 2. Papieren cadeautasjes zijn perfect te gebruiken voor zowel grote als kleine cadeaus; 
 3. Papieren cadeautasjes zijn stevig, chique, duurzaam en herbruikbaar; 
 4. Papieren cadeautasjes zijn populair als geschenkverpakking bij de consument; 
 5. Papieren cadeautasjes kunnen in verschillende ecologische materialen geproduceerd worden.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

papergiftbag-klm-rituals

Gebruik van gepersonaliseerde papieren cadeautasjes 

Papieren cadeautasjes zijn ideaal voor het verpakken van kleine cadeaus of geschenken. Zo verpakt u op een snelle en eenvoudige wijze uw producten en geeft u deze op een feestelijke wijze mee. Papieren cadeautasjes worden in verschillende branches gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan luxe kledingwinkels, juwelierswinkels, bij parfumeries, opticiens, restaurants, delicatessen boetiekjes en bij speciale gelegenheden. Papieren cadeautasjes zijn ideaal om uw producten, merk of organisatie extra attentiewaarde te geven.

papierenKadotassen-papergiftbags-all-venster-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij papieren cadeautasjes al binnen 3-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, het materiaal, gewenste afwerking, bedrukking en uw budget. 
cadeautasje-Cosmo

Papieren cadeautasjes met opdruk  

Papieren cadeautasjes zijn zowel in PANTONE® kleuren als in full colour te bedrukken. Afhankelijk van de bedrukking worden de papieren cadeautasjes bedrukt d.m.v. offsetdruk, zeefdruk, foliedruk (hotstamp bedrukking) of SPOT UV bedrukking. U kunt papieren cadeautasjes een luxe uitstraling geven door verschillende druktechnieken te combineren. Op deze manier is zelfs een cadeautasje al een geschenk op zich! 
roller-detail3

Druktechnieken papieren cadeautasjes

Hieronder een opsomming van de meest gebruikte technieken voor het bedrukken van papieren cadeautasjes: 

 • PANTONE® kleuren en full colour worden gedrukt d.m.v. offsetdruk. Op deze manier kunnen papieren cadeautasjes in alle kleuren inclusief fotoprints of afbeeldingen bedrukt worden. Ook is de binnenkant van een papieren cadeautasje en het bodemkarton volledig te bedrukken. 
 • D.m.v. zeefdruk kunnen PANTONE® kleuren of een witte kleur gedrukt worden. Meestal gebeurt dit op gekleurd kraft materiaal en betreft het enkel een bedrukking van een logo of tekst.  
 • Zoekt u een blinkende drukkleur? D.m.v. foliedruk (een hotstamp bedrukking) kunnen wij allerlei metallic kleuren of matte kleuren drukken op de papieren cadeautasjes. Meestal wordt een foliedruk (hotstamp bedrukking) gebruikt om een logo of tekst een glanzend of metallic effect te geven. 
 • Een SPOT UV bedrukking wordt gebruikt om een glanzend effect te weergeven op de papieren cadeautasjes. SPOT UV is een transparant glanzende laklaag. Gebruikelijk is om bijvoorbeeld een logo of tekst een glanzend effect te geven op een matte achtergrond. Vanwege het laatste is een SPOT UV bedrukking enkel mogelijk op wit, zwart of bruin kraft papier, mat gelamineerd papier of op papier met een soft touch laminaat. Een SPOT UV bedrukking kan over een gekleurd logo of tekst heen gedrukt te worden, zodat deze bedrukking extra opvalt.  
 • Papieren cadeautasjes kunnen ook voorzien worden van een embossing of debossing. Embossing betekent dat bijvoorbeeld een logo of tekst naar buiten geduwd wordt. Dit zorg voor een leuk reliëf en speels effect op de papieren cadeautasjes. Debossing daarentegen zorgt ervoor dat een logo of tekst naar binnen geduwd wordt. Bij zowel embossing als debossing kan je het reliëf voelen en zien. 

Materiaal van de papieren cadeautasjes met logo

Papieren cadeautasjes worden gemaakt van stevig en luxueus papier. Er zijn verschillende soorten papier en afwerkingen die gebruikt kunnen worden het bedrukken en produceren van luxe papieren tassen.  

 • Een veelgebruikt standaard papiersoort is 180 grs. wit kraft of bruin papier. Dit kraft papier kan eveneens van gerecycled materiaal gemaakt worden of o.b.v. FSC® gecertificeerd kraft papier. Naast een dikte van 180 grs. zijn papieren cadeautasjes ook verkrijgbaar in 120 grs., 150grs., 200grs., 230grs., 250grs. en 300 grs. kraft papier. Vanaf 250 grs. kraft papier wordt papier ook wel karton genoemd. U kunt zich dus voorstellen dat papieren cadeautasjes o.b.v. 250 grs. of 300 grs. papiermateriaal erg dik en stevig aanvoelen. Eventueel is het mogelijk om kraft papier op kleur bestellen, bijvoorbeeld zwart ingekleurd kraft papier.  
 • Papieren cadeautasjes kunnen ook voorzien worden van een glans laminaat, mat laminaat of soft touch laminaat. Het laminaat geeft het papieren cadeautasje een glanzende of matte look. Gelamineerde papieren cadeautasjes worden standaard geproduceerd o.b.v. 190 grs. wit gecoat papier (ook wel wit gestreken papier of C1S wit papier genoemd). Gecoat wit papier of gestreken wit papier is een witte papiersoort met een speciale afwerking zodat het papier voorzien kan worden van een laminaat aan de buitenkant van het tasje. Gelamineerd papier is eveneens beschikbaar in andere papierdiktes zoals 128 grs., 157 grs., 210 grs. en 230 grs. gecoat wit papier. Voordeel van glans of mat gelamineerde papieren cadeautasjes is dat de buitenzijde van het tasje geen water/regen doorlaat. Het voordeel van een soft touch laminaat op een papieren cadeautasje is dat het materiaal aan de buitenzijde krassen en vetvlekken minimaliseert. Soft touch laminaat voelt zacht aan. Enkel wit gecoat papier kan gelamineerd worden, bruin papier kan niet gelamineerd worden.  
 • Zowel wit of bruin kraft papier als wit gelamineerd papier kan voorzien worden van een allover reliëfstructuur, ook wel embossed patterned papier genoemd. Dit betekent dat het papier d.m.v. een wals wordt voorzien van een reliëf, zodat je de structuur op het papieren cadeautasje kunt voelen en zien (zie voorbeeld foto’s). Op deze manier geef je de papieren cadeautasjes een extra dimensie. Wij hebben in onze fabriek circa 200 walsen ter beschikking met verschillende reliëfstructuren.  

papierenKadotassen-papergiftbags-brownfoodybag-detail-1
papierenKadotassen-papergiftbags-Dskin-3

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde papieren cadeautasjes 

De papieren cadeautasjes zijn in de volgende uitvoeringen leverbaar: 

 • Papieren cadeautasjes met klepje
  Deze papieren cadeautasjes zijn voorzien van een puntklep met een velcro sluiting. De toegevoegde strik geeft deze papieren cadeautasjes een extra feestelijke uitstraling. De papieren cadeautasjes zijn voorzien van één satijnen draaglint. Door de velcro sluiting zijn de papieren cadeautasjes herbruikbaar en meerdere malen inzetbaar.  

 • Papieren cadeautasjes met venster en hangtag
  Zie direct wat je cadeau geeft. Of het nu gaat om chocolade of een cadeaubon, deze papieren cadeautasjes met venster zijn goed inzetbaar bij kleine cadeaus of geschenken. Deze papieren cadeautasjes zijn voorzien van twee papier gedraaide koorden, een transparant doorkijkvenster en een bijpassende hangtag waar je een naam of boodschap op kunt schrijven. 

 • Papieren triangeltasjes
  Deze papieren cadeautasjes zijn leuk om te gebruiken voor accessoires, cadeaubonnen of cadeaukaarten. De cadeautasjes zijn te vouwen naar een triangelvorm en zijn voorzien van een satijnen draaglintje. Het triangeldoosje sluit je af d.m.v. een sluitlintje, velcro of auto-lock.  

 • Luxe papieren cadeautas en doos in één
  Deze cadeautasjes zijn voorzien van 2 katoenen lussen en een omslag welke naar buiten gevouwen dient te worden. Door deze handeling sluit je de bovenzijde van dit cadeautasje in een handomdraai. De inhoud blijft zo beschermd tegen weersinvloeden en is gelijk op een originele wijze verpakt. Deze cadeauverpakkingen worden voornamelijk in restaurants (voor take away) en in delicatessenwinkels gebruikt. Natuurlijk kunnen deze papieren cadeautassen voor elk ander gewenste doeleinde gebruikt worden.  

Ecologische papieren cadeautasjes met logo

Ecologische papieren cadeautasjes worden gemaakt van wit of bruin papier en zijn in vele ecologische papiersoorten beschikbaar. Bent u op zoek naar ecologische papieren cadeautasje tas of een duurzame papieren cadeautasje? Door te kiezen voor stevig dik papier kunnen papieren cadeautasjes hergebruikt worden zodat deze papieren tasjes niet direct bij het oud papier belanden. Dit zorgt ervoor dat papieren cadeautasjes als duurzame papieren tasjes gebruikt worden. Ook kunnen papieren cadeautasjes gemaakt worden van gerecyled bruin kraft papier of van gerecycled wit kraft papier. Dit gerecyclede papier wordt vervaardigd van oud papier. Daarnaast kunnen papieren cadeautasjes die gemaakt worden van (gerecycled) kraft papier en die voorzien zijn van papieren koorden op zijn beurt in zijn geheel gerecycled worden, zolang er maar geen plastic bestanddelen of laminaat op het papier zit. Op deze manier wordt het materiaal van de papieren cadeautasjes nieuw leven ingeblazen. Een ander veelvoorkomend ecologisch duurzaam materiaal voor papieren cadeautasjes betreft FSC® gecertificeerd papier wat zowel in bruin papier als in wit papier beschikbaar is. 
Cosmo-KLM-WE
FSC-Label-NE-Promotional-1000x1000

Papieren cadeautasjes van FSC® gecertificeerd papier 

Papieren cadeautasjes kunnen wij maken van FSC® gecertificeerd papier. Hiermee steunt u de verantwoorde bosbouw. De organisatie “Forest Stewardship Council®” kortweg FSC®, ziet erop toe en garandeert dat het hout waaruit het papier vervaardigd wordt, uit verantwoorde en duurzame bosbouw komt. Dit betekent ook dat alle ecologische, economische en sociale aspecten van de bosbouw in een verantwoord evenwicht moeten staan in relatie tot mens en dier die van het bos afhankelijk zijn. Alle partijen in de handelsketen moeten FSC® gecertificeerd zijn. FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd (SCS-COC-005184).  

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving. 

Direct bestellen 

Heeft u snel (een kleine oplage) papieren cadeautasjes nodig? Wij hebben papieren cadeautasjes in verschillende formaten, kleuren, ecologische materialen en afwerkingen op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte papieren cadeautasjes al vanaf 100 stuks binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte papieren cadeautasjes worden in onze eigen drukkerij gedrukt. De voorzijde is in een PANTONE® kleur of in full colour te bedrukken. Stel uw eigen papieren cadeautasjes eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling. Klik hier om direct uw papieren cadeautasjes te bestellen. 

papierenKadotassen-papergiftbags-black-venster-1

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van papieren cadeautasjes. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

papierenKadotassen-papergiftbags-all-strik-1

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op