Gepersonaliseerde twisted papieren tassen 

Papierentas-paperbag-Gstar-1

Twisted papieren tassen naar wens samen te stellen

Wilt u basic papieren tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor papieren tassen met een papier gedraaid koord. Wij hebben verschillende papieren draagtassen welke geheel aansluiten bij de door u gewenste producten. Denkt u hierbij aan het formaat en de kleur van de twisted koorden. Het papier is volledig recyclebaar. Zoekt u een ecologisch alternatief? Kies dan voor gerecyclede papier of FSC® papier. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de twisted papieren draagtassen. 

5 voordelen van twisted papieren tassen op maat met logo

  1. De twisted papieren tassen zijn sterk en kunnen bijvoorbeeld met gemak een blik verf dragen;
  2. De twisted papieren tassen zijn een luxere variant op de platte lus tassen;
  3. De twisted papieren tassen kunnen voorzien worden van een glans- of mat laminaat;
  4. De twisted papieren tassen zijn 100% recyclebaar of 100% gerecycled, en daarnaast ook leverbaar in FSC® gecertificeerd kraft papier;
  5. Al vanaf 100 stuks in full colour te bedrukken d.m.v. onze digitale printers.

Liever direct uit voorraad bestellen?

Papierentas-paperbag-Heineken-new

Gebruik van gepersonaliseerde twisted papieren tassen 

Papieren twisted tassen worden veel gebruikt in kledingwinkels, schoenenwinkels en verdere detailhandel. Ook voor beurzen en andere evenementen is dit een veel voorkomende tas. Gaan er zwaardere producten in de twisted papieren tassen dan is het mogelijk de tas te voorzien van een bodemkarton. Zoekt u een twisted tas met een luxere uitstraling? Dan kan de tas worden afgewerkt met een glans- of mat laminaat. Twisted papieren draagtassen zijn vergeleken met budget papieren tassen net iets sterker en hebben een luxere uitstraling. 
Papierentas-paperbag-Mcgregor-detail-2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij twisted papieren tassen binnen 4-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het materiaal. De twisted papieren tassen worden vanaf rol gedrukt waardoor het mogelijk is de tassen volledig te bedrukken. Daarnaast kunt u hierbij zelf het formaat van de tassen en de kleur van de koorden bepalen. Vanuit deze productie kunt u de twisted papieren tassen ook laten maken van FSC® gecertificeerd kraft papier.  
Papierentas-paperbag-Keune-detail-1

Twisted papieren tassen met opdruk

Basic papieren tassen zijn in PANTONE® of in full colour te bedrukken. Van een éénvoudige opdruk in één kleur op de voor- en achterzijde tot en met een volledige bedrukking in full colour. Afhankelijk van de bedrukking worden de twisted papieren tassen gedrukt d.m.v. offsetdruk, flexodruk of zeefdruk. 

Koorden van twisted papieren tassen

De papieren koorden worden standaard in dezelfde kleur als de tassen geleverd. Kiest u voor gekleurde koorden dan heeft u de keuze uit diverse standaardkleuren. Vanaf 5.000 stuks is het zelfs mogelijk een kleur naar wens te bepalen.  
twistedkoorden
Papierentas-paperbag-Duvel-1_(1)

Materiaal van de twisted papieren tassen met logo 

Afhankelijk van het formaat is de kwaliteit van gedraaid koord tassen 90 tot 120 grams wit of bruin gerecycled kraft papier. Gebruikt u de twisted papieren draagtassen voor zwaardere producten, zoals een fles wijn of blikken verf? Dan kunnen de papieren tassen ook worden voorzien van een bodemkarton voor extra draagkracht. Wilt u de tassen een luxere uitstraling geven? Laat de tassen dan afwerken met een glans- of mat laminaat of met twisted koorden welke omplakt zijn met katoen. 

Ecologische twisted papieren tassen met logo

Twisted papieren tassen worden gemaakt van onbewerkt wit of bruin gerecycled kraft papier. Deze basic papieren tassen hebben hierdoor een ecologische look en feel en zijn volledig recyclebaar. Omdat deze tassen gemaakt kunnen worden van gerecycled kraft papier en het materiaal van deze tassen 100% recyclebaar is, vallen de budget papieren tassen onder duurzame papieren tassen. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor FSC® gecertificeerd kraft papier. 
Papierentas-paperbag-Blok-1_(1)
FSC-Label-NE-Promotional-1000x1000

Twisted papieren tassen van FSC® gecertificeerd papier

Twisted papieren tassen kunnen wij maken van FSC® gecertificeerd papier. Hiermee steunt u de verantwoorde bosbouw. De organisatie “Forest Stewardship Council®” kortweg FSC®, ziet erop toe en garandeert dat het hout waaruit het papier vervaardigd wordt, uit verantwoorde en duurzame bosbouw komt. Dit betekent ook dat alle ecologische, economische en sociale aspecten van de bosbouw in een verantwoord evenwicht moeten staan in relatie tot mens en dier die van het bos afhankelijk zijn. Alle partijen in de handelsketen moeten FSC® gecertificeerd zijn. FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd (SCS-COC-005184).  

Direct bestellen  

Heeft u snel of een kleine oplage twisted papieren tassen nodig? Wij hebben deze papieren tassen in de meest voorkomende formaten en kleuren op voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte twisted papieren tassen al binnen 24 uur bij u afleveren. Bedrukte twisted papieren tassen worden in onze eigen zeefdrukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Met onze digitale printers kunnen wij uw twisted papieren tassen zelfs in full colour printen! Stel uw twisted papieren tassen eenvoudig samen in de configurator en plaats direct uw bestelling.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van twisted papieren tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?


Groepsfoto-twisted-j-fold

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op