Gepersonaliseerde accountants tassen 

IMG_6733

Polyester accountants tassen naar wens samen te stellen

Wilt u herbruikbare accountants tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor de polyester accountant bags op maat. U kunt deze accountants tassen geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van de lussen en de dikte van het polyester materiaal. Omdat deze tassen vaak hergebruikt zullen worden is dit een duurzame tas te noemen.

5 voordelen van accountants tassen met logo  

  1. Accountants tassen worden gemaakt van sterk polyester waardoor deze met gemak meerdere ordners kan dragen;
  2. Polyester accountants tassen zijn regenbestendig en makkelijk afsluitbaar door de ritssluiting;
  3. Polyester accountants tassen kreukelen niet snel en zijn makkelijk afneembaar, waardoor de luxe uitstraling behouden blijft;
  4. Polyester accountants tassen zijn een goede reclamedrager, omdat ze keer op keer hergebruikt zullen worden zijn ze vaak terug te zien in de winkelstraten;
  5. Polyester accountants tassen zijn 100% recyclebaar. 

accountantbags-MTH-detail1

Gebruik van gepersonaliseerde accountants tassen

Ondanks het feit dat tegenwoordig veel zaken digitaal worden afgehandeld, blijft documentatie bij een accountant of boekhouder altijd bestaan. Om dit goed te ordenen of om eenvoudig een aantal mappen mee te nemen, kunt u kiezen voor de zeer sterke polyester accountants tassen. Dit sterke materiaal zorgt ervoor dat de accountants tassen vaker worden hergebruikt. Ze worden voorzien van twee webbing lussen welke leverbaar zijn in diverse kleuren. De polyester accountants tassen hebben een diepte van 16 cm, wat geschikt is voor het dragen van 2 ordners. Voor 3 of 4 ordners kan de bodem- en zijvouw 20 cm diep worden gemaakt. 

accountantbags-MTH-detail3

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij polyester accountants tassen binnen 2-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het materiaal. De op maat gemaakte polyester accountants tassen worden vanaf rol gedrukt waardoor het mogelijk is de bedrukking op alle zijdes te plaatsen. Daarnaast kunt u hierbij zelf het formaat bepalen. Bij zeefdruk vanuit voorraad bedrukken wij op een reeds bestaande polyester accountants tassen, waardoor alleen een logo op een- of twee zijden mogelijk is. Bij de productie van 12 weken is het ook mogelijk een deel in te laten vliegen binnen ca. 5-6 weken. 

Accountantbags-dijksterhuis-detail

Handgrepen van polyester accountants tassen  

De polyester accountants tassen worden voorzien van twee webbing lussen, dit is zacht materiaal wat prettig is om in de hand te dragen. Voor het dragen in de hand raden wij een lengte van 50 cm aan. Daarnaast zijn de lussen versterkt met popnagels. Omdat de accountant bags vaak worden gebruikt voor zware ordners is de tas voorzien van een stevige bodeminleg. De bovenzijde van de tassen wordt afgesloten d.m.v. een ritssluiting. Optioneel kan u kiezen voor een transparant venster voor het gebruik van o.a. een visitekaartje. 

Polyester accountants tassen met opdruk

De polyester accountants tassen zijn in alle PANTONE® kleuren te bedrukken en in verschillende polyester materiaalkleuren te bestellen. De kleurstelling sluit hierdoor goed aan bij uw bedrijf. Van een eenvoudige opdruk in één kleur op de voor- en achterzijde tot en met een opdruk in meerdere kleuren op meerdere drukposities. De polyester ordnertassen worden bedrukt d.m.v. zeefdruk. Vanwege de positie van de lussen is de bedrukkingsoppervlakte beperkt.  
IMG_6744
accountantbags-remmerswaal-detail

Materiaal van de polyester accountants tassen met logo

Voor het bedrukken van polyester accountants tassen kan er worden gekozen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Meestal wordt er gekozen voor 450 D. polyester. Dit is zeer sterk en kan met gemak 2 tot 4 ordners dragen. Wenst u dikker materiaal? Kies dan voor 600 D. polyester. Een van de grondstoffen van polyester is olie, dit voelt u ook terug aan het zachte materiaal. Het materiaal kreukelt niet snel en kan eenvoudig met een vochtige doek worden afgenomen waardoor het er altijd luxe en stijlvol uit blijft zien. 

Ecologische polyester accountants tassen met logo

Polyester accountants tassen worden vaak hergebruikt door de klant of uw collega’s en zijn om deze reden duurzaam te noemen. Omdat de tas zo vaak kan worden gebruikt is dit een ecologische verpakking voor uw ordners. Het polyester materiaal kan eenvoudig gerecycled worden. Zoekt u een ecologisch alternatief? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden voor gerecycled polyester.  
IMG_6737
accountantbags-printme

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage polyester accountants tassen nodig? Wij hebben boekhouder/ accountant bags leverbaar vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte als bedrukte polyester accountants tassen al vanaf 24 uur bij u afleveren. Bedrukte polyester accountants tassen worden in onze eigen zeefdrukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Klik hier om direct uw polyester accountants tassen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van polyester accountants tassen  . Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

accountantbags-remmerswaal-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op