Gratis sample / 3D visual

Bij FF-PACKAGING vinden wij het belangrijk dat uw producten mooi en praktisch verpakt worden. Zodoende dienen onze verpakkingen goed aan te sluiten bij uw wensen en het product. Maar hoe weet u nou zeker of onze verpakkingen voldoen aan uw verwachtingen? Hiervoor bieden wij u als gratis service de mogelijkheid om een sample of een 3D visual aan te vragen.  

Onze in-house studio kan uw draagtas, luxe doos of andere verpakking een mooi design geven of meedenken met uw wensen. Een 3D visual geeft een goed beeld van hoe de verpakking eruit kan komen te zien.  Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een gratis sample toe te sturen van een custom-made  product die wij reeds gemaakt hebben of van een neutraal voorraadartikel.  

Wilt u gebruik maken van deze gratis service? Klik dan op onderstaande button en geef bij het veld opmerkingen aan wat uw wensen zijn. Wenst u eveneens een 3D visual van onze studio? Upload dan ook uw artwork/logo op.   

Gratis sample aanvragen


Bij vragen kunt u contact met ons opnemen per e-mail info@ff-packaging.com of telefonisch op telefoonnummer +31 (0)341 430 413.