Gepersonaliseerde verzendzakken

Verzendzakken met logo

Bent u op zoek naar bedrukte plastic verzendzakken voor uw webshop? Kies dan voor een plastic verzendzak op maat. Voor uw webshop hebben wij verschillende plastic verzendzakken welke geheel naar uw wens samengesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het formaat, de kleur van het materiaal en het aantal plakstrippen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische webshopverpakkingen? Dan zijn gerecyclede plastic verzendzakken een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de plastic verzendzakken voor uw webshop. 

Bekijk hier

Plasticverzendzakken-plasticshippingbags-Goodpeople-1
Plastictasjes-plasticbags-Norah-1

Plastic verzendtassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte plastic verzendtassen voor uw webshop welke tegelijkertijd als draagtas kan worden gebruikt? Kies dan voor een plastic verzendtas op maat. Voor uw webshop hebben wij verschillende plastic verzendtassen welke geheel naar uw wens samengesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het formaat, de kleur van het materiaal en het aantal plakstrippen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische plastic verzendtassen? Dan zijn gerecyclede plastic verzendtassen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de plastic verzendtassen voor uw webshop. 

Bekijk hier

Papieren verzendzakken met logo

Bent u op zoek naar een verzendzak voor het versturen van uw producten of geschenken? Kies dan voor de papieren verzendzakken op maat. Voor uw webshop hebben wij verschillende uitvoeringen papieren verzendzakken welke geheel naar uw wens samengesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het formaat, de afwerking van het materiaal en het aantal plakstrippen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische papieren verzendzakken? Dan zijn gerecyclede papieren verzendzakken of verzendzakken van FSC papier een goed alternatief. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de plastic verzendzakken voor uw webshop. 

Bekijk hier

PapierVerzendzakken-Vanilia