Gepersonaliseerde vilten beschermhoezen 

viltenbeschermhoezen-vinylprotectivecovers-Oolaboo-dicht-2

Vilten beschermhoezen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar hoezen ter bescherming van diverse producten? Kies dan voor de vilten beschermhoezen op maat. Vilten beschermhoezen zijn gemaakt van sterk en zacht materiaal welke uw product goed zullen beschermen voor diverse doeleinden. Deze hoezen kunnen geheel naar wens op maat worden gemaakt en worden afgewerkt met bijvoorbeeld een klepsluiting of klittenbandsluiting. Daarnaast is het mogelijk het vilten materiaal in diverse PANTONE® kleuren te bedrukken. Bekijk hieronder de uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van vilten beschermhoezen.  

5 voordelen van vilten beschermhoezen op maat met logo

  1. Vilten beschermhoezen kunnen in oneindig veel uitvoeringen worden geproduceerd;  
  2. Vilten beschermhoezen zijn duurzaam, omdat de hoes lang mee zal gaan; 
  3. Vilten beschermhoezen zijn erg populair vanwege hun look & feel in combinatie met sterke draagkracht; 
  4. Wij beschermhoezen kunnen geheel op maat worden gemaakt, passend bij uw product;
  5. Vilten beschermhoezen zijn een goede reclamedrager omdat ze vaak worden hergebruikt.

viltenbeschermhoezen-vinylprotectivecovers-Cenzaa-open-detail

Gebruik van de gepersonaliseerde vilten beschermhoezen

De vilten beschermhoezen kunnen in allerlei stijlen worden geproduceerd voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan een beschermhoes voor uw camera of mobiele telefoon. Door het sterke materiaal wordt uw product optimaal beschermd. Ook ideaal voor studenten welke een laptop of Ipad meenemen in de trein. Dit lichtgewicht materiaal is makkelijk mee te nemen en zal zorgen voor voldoende bescherming tijdens het vervoer. Door de hoes af te werken met bijvoorbeeld een elastiek rondom de hoes, kan er ook geen regen bij de laptop of tablet komen.  

viltenbeschermhoezen-vinyl-protectivecovers-Oolaboo-detail-1

Levertijd met logo

Wij hebben onze eigen productie voor vilten beschermhoezen waarbij wij deze hoezen al binnen 10-12 weken geheel op maat en inclusief opdruk aan u kunnen leveren. De minimale oplage hiervoor is 500 stuks. Heeft u wat minder lang de tijd? We hebben de mogelijkheid om (een deel) voor u te laten invliegen, houdt dan rekening met een levertijd van 5-6 weken. 

viltenbeschermhoezen-vinylprotectivecovers-dicht-3

Ecologische vilten beschermhoezen met logo

De vilten beschermhoezen worden gemaakt van 220 grams vilt. Vilt is een sterk materiaal welke lang mee gaat. Door te kiezen voor vilten laptophoezen, kiest u voor een duurzame hoes welke lang mee zal gaan. Vilt materiaal wordt gemaakt van gerecyclede synthetische vezels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gerecyclede petflessen. Dit materiaal wordt omgezet naar vezels en dit samen vormt een vilten hoes. Op deze manier kunt u laten zien dat u maatschappelijk betrokken bent.

Vilten beschermhoezen met opdruk

Vilten beschermhoezen kunnen wij in meerdere kleuren materiaal leveren. U kunt de kleur van het materiaal zelf kiezen, zodat deze perfect zal aansluiten bij uw logo of product. Daarnaast kunt u uw eigen logo of ontwerp laten bedrukken op de hoes. De vilten beschermhoezen kunnen worden bedrukt in elke PANTONE® kleur. Dit wordt gedaan door middel van een zeefdruk techniek. Dit is een druktechniek welke zorgt voor volle drukkleuren. U kunt ook voor een meer unieke en luxe optie gaan, namelijk uw ontwerp borduren op bijvoorbeeld de klep. Ook dit is mogelijk in elke PANTONE® kleur. Wat we veel zien is dat er wordt gekozen voor Ton sur Ton, dit geeft de hoes een chique uitstraling. De minimale oplage voor het bedrukken van custom made vilten beschermhoezen is 500 stuks.
viltenbeschermhoezen-vinyl-protectivecovers-Oolaboo-detail-2
viltenbeschermhoezen-vinylprotectivecovers-Newdesign-dichtachter-2

Materiaal van de vilten beschermhoezen met logo

De vilten beschermhoezen worden vaak gemaakt van 220 grams vilt. Dit is sterk genoeg voor het beschermen van bijvoorbeeld een laptop, maar tegelijkertijd is de hoes nog soepel en zacht. U kunt er voor kiezen om de hoes een luxere uitstraling te geven door bijvoorbeeld te kiezen voor 400 grams vilt. Vilt materiaal wordt gemaakt van gerecycled polypropyleen, dit zijn vezels welke zijn samengebracht. Samen vormen deze vezels een sterk vilt materiaal. Er is de keuze uit diverse standaard materiaalkleuren. De meest gekozen kleuren zijn, zwart, lichtgrijs of donkergrijs. Bent u op zoek naar een speciale kleur? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen.  

Uitvoering van de gepersonaliseerde vilten beschermhoezen

Vilten beschermhoezen zijn in oneindig veel uitvoeringen te produceren. Zo maken wij vilten beschermhoezen op maat voor een laptop of tablet. Voor de klepsluiting kan worden gekozen voor een klittenbandsluiting, drukknoop, maar ook bijvoorbeeld een elastieke band rondom de hoes. Deze hoezen worden vaak vlak gemaakt, maar ook een kleine sleeve voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon waarbij de bovenzijde open blijft valt onder de mogelijkheden. Zoekt u een stevige beschermhoes voor een camera dan is het erg praktisch om te kiezen voor een hoes met ritssluiting op de klep. Voor extra draagkracht kan de hoes worden voorzien van een voering aan de binnenzijde. Een hoes welke makkelijk gedragen kan worden, wordt voorzien van een draaglus van webbing of vilt. Een extra vakje aan de binnenzijde voor een pen of telefoon is ook mogelijk. Zoals u al leest zijn de mogelijkheden hierbij oneindig. 
viltenbeschermhoezen-vinylprotectivecovers-Cenzaa-detail-2

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van vilten beschermhoezen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

viltenbeschermhoezen-vinylprotectivecovers-Bakoptics-dicht-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op