Luxe stropdasdozen op maat gemaakt

Stropdasdoos-tiebox-Thesocietyshop-header

Luxe stropdasdozen op maat gemaakt naar uw eigen wens

Bent u op zoek naar een luxe geschenkverpakking of cadeauverpakking voor uw stropdas? Kies dan voor onze custom made luxe stropdasdozen. De luxe stropdasdozen zijn ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld een herenmodewinkel. Luxe stropdasdozen kunnen wij geheel naar wens produceren en bedrukken. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de custom made bedrukte luxe stropdasdozen.  

5 voordelen van luxe stropdasdozen 

  1. Luxe stropdasdoos is een geschikte cadeauverpakking voor uw stropdassen;
  2. Luxe stropdasdozen zijn leuk om te gebruiken als geschenkverpakking of give-away;
  3. Wij kunnen de luxe stropdasdozen in elk gewenst formaat produceren inclusief bedrukking;
  4. Luxe stropdasdozen zijn een must in een herenmodewinkel;
  5. Luxe stropdasdozen zijn stevig en zorgen ervoor dat uw stropdas niet gaat kreukelen of wordt gevouwen.  

Stropdasdoos-tiebox-zwart-detail2

Gebruik van luxe stropdasdozen

Logischerwijs worden onze custom-made bedrukte stropdasdozen gebruikt om een stropdas in te doen. Maar waarom een luxe doos? Omdat onze luxe stropdasdozen fungeren als een cadeauverpakking/geschenkverpakking of simpelweg een nette beschermverpakking om de stropdas heen. Wanneer u herenmodezaak heeft en iemand doet een aankoop van een mooi kostuum, dan is het leuk om een stropdas inclusief een mooie doos cadeau te doen. Op deze manier ervaart de consument een ultieme service.  

Stropdasdoos-tiebox-Thesocietyshop-detail1

Levertijd 

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw bedrukte luxe stropdasdozen al vanaf 500 stuks produceren in elk gewenst formaat/model/afwerking/bedrukking met een levertijd van ca. 10-12 weken. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Ook kunnen wij vanuit voorraad (on)bedrukte luxe stropdasdozen al vanaf 50 stuks leveren binnen 24 uur.

Stropdasdoos-tiebox-zwart-detail1

Afwerkingen van luxe stropdasdozen

Luxe stropdasdozen kunnen in verschillende modellen geproduceerd worden. Meest voorkomende model is een luxe doos met separate deksel waar de stropdas goed in past. Omdat wij onze stropdasdozen custom made produceren, is elk gewenst formaat mogelijk. U kunt er daarom voor kiezen om de stropdas 1 keer te vouwen, 2 keer te vouwen of bijvoorbeeld op te rollen en in de doos te leggen.
Daarnaast kunnen wij een stropdasdoos ook voorzien van een kartonnen inlay om de helft van de stropdas eronder te verbergen, en de andere helft van de stropdas mooi te presenteren bovenop dat kartonnen inlay.  

Luxe stropdasdozen bedrukken 

Wij produceren onze luxe stropdasdozen op maat en kunnen deze stropdasverpakkingen daardoor eenvoudig bedrukken. Zo is het mogelijk dat wij de gehele buiten- en binnenzijde van de stropdasdoos bedrukken in PANTONE® kleuren of in full colour. Ook kunnen wij uw luxe stropdasdoos laten voorzien van een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd) of een embossing/debossing waardoor er een reliëf ontstaat in bijvoorbeeld uw bedrukte logo.  

Stropdasdoos-tiebox-zwart-printme
Stropdasdoos-tiebox-zwart-open

Materiaal van luxe stropdasdozen 

Wij produceren onze custom made stropdasdozen van stevig karton (cardboard) en beplakken het karton met wit of bruin papier. Het witte of bruine papier wordt bedrukt en kan eventueel nog voorzien worden van een allover embossing (waarbij het papier een reliëfpatroon bevat). Ook kan het papier gelamineerd worden met een glans/mat laminaat of een soft touch laminaat.  

Ecologische luxe stropdasdozen

De luxe stropdasdozen produceren wij van gerecycled karton/cardboard. Het papier wat eromheen geplakt worden kunnen wij produceren o.b.v. gerecycled materiaal. Op deze manier zijn uw duurzame stropdasdozen gemaakt van ecologische materialen. Wenst u een andere duurzame oplossing voor uw luxe stropdasdozen? Dan kunnen wij ook gebruik maken van FSC® gecertificeerd papier. FF-PACKAGING is FSC® gecertificeerd en ons FSC® registratienummer is C124374.  
Stropdasdoos-tiebox-Thesocietyshop-detail2
Stropdasdoos-tiebox-zwart-dicht

Direct luxe stropdasdozen bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) onbedrukte of bedrukte luxe stropdasdozen nodig? Wij kunnen vanuit voorraad onze luxe zwarte stropdasdozen met losse deksel leveren. Ideaal als u snel een geschenkverpakking nodig heeft voor uw stropdassen. Deze luxe stropdasdozen kunnen wij vanaf 50 stuks al binnen 24 uur leveren, zowel met als zonder bedrukking.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van luxe stropdasdozen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?
Stropdasdoos-tiebox-Thesocietyshop-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op