Gepersonaliseerde eco tassen

Kurk tassen met logo

Bent u op zoek naar het bedrukken van ecologische tassen met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor tassen gemaakt van kurk op maat. Kurk is een 100% duurzaam materiaal welke ook wel bekend is als afsluiting van een fles wijn. U kunt deze tassen gemaakt van kurk geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas en de lengte van de lussen. En wist u al dat kurk volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar is? Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de kurk tassen op maat. 

Bekijk hier

Kurktassen-corkbags-Juilienivet-1
Bamboetassen-Bamboobags-Mulderschoenen-header

Bamboe tassen met logo

Bent u op zoek naar het bedrukken van ecologische tassen met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor tassen gemaakt van bamboe materiaal. Bamboe is de snelst groeiende grassoort welke er bestaat en wordt gebruikt in de kledingindustrie, maar is ook in veel tuinen terug te vinden. U kunt deze bamboe tassen geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas en de lengte van de lussen. En wist u al dat bamboe volledig biologisch afbreekbaar is? Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de bamboe tassen op maat. 

Bekijk hier

Katoenen tassen met logo

Wilt u ecologische tassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor katoenen tassen op maat. Katoenen tassen, ook vaak linnen tassen genoemd, zijn de goedkoopste ecologische tassen in ons assortiment. U kunt deze katoenen tasjes geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van het materiaal en de lengte van de lussen. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor GOTS® gecertificeerd katoen of Fairtrade® gecertificeerd katoen. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de katoenen tassen op maat.

Bekijk hier

Katoenentassen-cottonbags-Rijksmuseum-1
Papierentassen-paperbags-Guestgrapes-1

ZEROTREE® tassen met logo

Bent u op zoek naar luxe duurzame papieren tassen welke een echte unieke ecologische uitstraling hebben? Kies dan voor onze luxe ZEROTREE® tassen op maat. De luxe ZEROTREE® tassen zijn ecologische papieren tassen gemaakt van bananenplant bladeren, gras/jute vezels gerecycled afvalkatoen en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, de koorden en de bedrukking. ZEROTREE® is een uniek initiatief en officieel mondiaal geregistreerd merk van FF-PACKAGING. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de luxe ZEROTREE® tassen.  

Bekijk hier

Jute tassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte jute tassen voor uw winkel, voor boodschappen en gewoon als shopping bag? Kies dan voor onze jute tassen op maat. Jute tassen zijn stevige herbruikbare tassen en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, kleur van het jute materiaal, de lussen en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de jute tassen. 

Bekijk hier

jutedraagtas-jutebags-lesmarchesMontecarlo-header-2
Papierentas-paperbag-Samsonite-1

Ecologische papieren tassen met logo

Bent u op zoek naar ecologische bedrukte papieren tassen voor een beurs, uw winkel of voor een event? Kies dan voor onze ecologische papieren tassen op maat. Ecologische papieren tassen zijn milieuvriendelijke duurzame papieren tassen en kunnen geheel naar uw wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het ecologisch materiaal, de lussen of handgrepen en de bedrukking met luxe afwerkingen. Zo produceren wij ecologische papieren tassen o.b.v. gerecycled papier of o.b.v. FSC® gecertificeerd papier. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de ecologische papieren tassen. 

Bekijk hier

RPET shoppers met logo

Bent u op zoek naar een sterke shopper voor uw winkel of als herbruikbare tas? Kies dan voor een duurzame optie, namelijk een RPET tas. Dit is een tas welke volledig is geproduceerd van gerecyclede PET flessen. Wij kunnen deze tas geheel naar uw wens samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het formaat, materiaal, bedrukking, handvatten en extra afwerkingen. U kunt deze tas van begin tot eind zelf samenstellen. Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor de RPET shoppers. 

Bekijk hier

RPETtas-RPETbag-Homestock-blauw-1
Washablepaperbag-bruin-5

Washable paper bags met logo

Bent u op zoek naar hippe herbruikbare tassen? Dan zijn tassen gemaakt van washable paper echt iets voor u. Tassen van washable paper (wasbaar papier) zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo kunt u zelf uw formaat, vorm en bedrukking bepalen. De tassen zijn erg sterk en gaan lang mee. Het materiaal wordt mooier naarmate de tas vaker wordt gebruikt. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de washable paper bags.  

Bekijk hier