Gepersonaliseerde katoenen nettassen

Katoenennettas-cottonnetbag-Cocacola-1

Katoenen nettassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een katoenen nettas? Wij kunnen deze op maat voor u produceren. De katoenen nettas is een echte trend die zijn intrede heeft gedaan. De katoenen nettas is in veel winkels terug te vinden. De tas wordt veelal voor boodschappen gebruikt, maar wordt ook gezien in verschillende fashion winkels. Deze tas haakt in op de milieubewuste consument, welke steeds vaker wordt gezien. De tassen zijn sterk en geven een duurzaam en ecologische gevoel. Wij kunnen deze katoenen nettassen ook Fairtrade® of GOTS® gecertificeerd leveren. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de nettas.    

5 voordelen van katoenen nettassen met logo

  1. De katoenen nettas is milieuvriendelijk, door deze tassen te bestellen houdt u rekening met het milieu;
  2. De katoenen nettas is erg sterk en gaat lang mee;
  3. De katoenen nettas is makkelijk op te vouwen, waardoor u deze mee kunt nemen voor uw boodschap;
  4. De katoenen nettas is leverbaar in Fairtrade®- of GOTS® gecertificeerd katoen;
  5. De katoenen nettas is een trendy product, u kunt hiermee inspelen op de ECO trend.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

Katoenennettas-cottonnetbag-Cocacola-detail-2

Voordelen van een katoenen nettas

Het gebruik van een nettas brengt een aantal voordelen met zich mee. Het materiaal van de nettas is erg sterk. Dit is ecologisch katoen en beschadigd minimaal. Het materiaal behoudt zijn kracht na veelvoudig gebruik. De nettas speelt in op de milieubewuste manier waarop veel consumenten tegenwoordig hun boodschappen doen. Ieder neemt zijn eigen tas mee naar de supermarkt of weekmarkt. De katoenen nettas straalt een ECO-look uit en is een milieubewuste keuze.   

Katoenennettas-cottonnetbag-1 2

Levertijd met logo

Met onze eigen productie kunnen wij op maat gemaakte katoenen nettassen binnen 14-16 weken leveren. De minimale oplage voor de custom made productie is 500 stuks. De tassen kunnen bij de productie geheel naar uw wens worden samengesteld. Het is mogelijk om vooraf een sample te ontvangen van de tas, zodat u zeker weet welk product u geleverd krijgt. Daarnaast is het mogelijk om de tassen in te vliegen. De levertijd bedraagt dan 7-8 weken. U kunt hiermee veel tijd besparen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Katoenennettas-cottonnetbag-detail-1

Ecologische nettassen met logo

De eco nettas of ook wel net bags zijn gemaakt vaneen natuurlijk materiaal, katoen. Dit kan in het door u gewenste grammage. De meest voorkomende optie hiervoor is 180 grams katoen. De nettassen hebben een open structuur en 2 vaste handvaten. Door de open structuur kan er veel in de nettas en vormt deze zich naar het product. De tassen zijn duurzaam door hun lange levensduur en zijn daarnaast 100% recyclebaar. Het is mogelijk om de nettas in Fairtrade® of GOTS® gecertificeerd katoen te bestellen. Door voor een nettas te kiezen met één van deze certificaten, kunt u uw consument laten zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.


Materiaal van een katoenen nettas met logo

Voor het produceren en ontwerpen van een netbag zijn er verschillende opties. U kunt de netbag van begin tot eind zelf ontwerpen en samenstellen. U kunt de structuur van het materiaal bepalen en tevens de grootte van de uitsparingen. De tassen worden gemaakt van soepel katoen, wat de tas geschikt maakt om hem klein op te vouwen. Op deze manier kunt u de tas makkelijk meenemen maar blijft de inhoud groot genoeg. Het is mogelijk om het katoen in te kleuren, dit wordt gedaan met een verf op waterbasis om zo milieuvriendelijk te werk te gaan. Het is mogelijk om de katoenen nettas in elke PANTONE® kleur te produceren.  
Katoenennettas-cottonnetbag-Cocacola-detail-3
Katoenennettas-cottonnetbag-Cocacola-detail-2

Katoenen nettas met opdruk

De katoenen nettas kan worden voorzien van een label met uw logo. Dit kan zowel een label zijn van taffeta materiaal, of een katoenen geweven label. Een katoenen geweven label geeft hierbij de meest luxe uitstraling en is tevens de meest milieubewuste keuze. Daarnaast is het ook mogelijk om de nettas te voorzien van een door u gekozen kleur. Het materiaal van de nettas kan in elke PANTONE® kleur worden ingekleurd.  

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde katoenen nettassen

De katoenen nettas wordt uitgevoerd met een open geweven structuur. Het katoen wordt geknoopt en aan de bovenkant afwerkt met een katoenen bies. De nettassen zijn voorzien van twee katoenen hengsels. Qua formaat wordt veelal gekozen voor 30 x 36 cm. Dit formaat is groot genoeg voor het doen van een boodschap. Daarnaast niet té groot, zodat hij makkelijk te tillen is. De tas kan worden voorzien van een label. Deze labels kunnen in elk formaat en elke kleur worden geproduceerd. Op deze manier kunt u uw eigen draai geven aan de nettas.  
Katoenennettas-cottonnetbag-1
Fairtrade-1000x1000

Fairtrade® gecertificeerd canvas

Sinds 2016 zijn wij Fairtrade® gecertificeerd. Ons certificaatnummer is: FLO ID 35254. Door voor een katoenen of canvas tas te kiezen met een Fairtrade® certificaat, helpt u de boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden om een betere plek te krijgen in de handelsketen. De boeren en arbeiders krijgen een eerlijke prijs voor hun product en werkzaamheden. Hieronder vindt u een filmpje waarin u kunt zien wat Fairtrade® precies inhoudt.  

GOTS® (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd canvas 

Door canvas of katoenen tassen te bestellen met een GOTS® certificaat, kiest u voor biologisch geteeld katoen of canvas. De stoffen worden gemaakt van natuurlijk en biologische vezels. De productie van het katoen voldoet aan biologische landbouw. Daarnaast wordt bijvoorbeeld het water dat voor de productie van het materiaal wordt gebruikt, op een nette manier gezuiverd en afgevoerd. Ook houdt deze organisatie de sociale criteria in de gaten. Dit betekent bijvoorbeeld, geen kinderarbeid, het naleven van het minimumloon en een veilige werkomgeving voor de arbeiders. Hieronder vindt u een filmpje waarin u kunt zien wat GOTS® betekent voor onze productie.

GOTS-1000x1000

Direct bestellen 

Heeft u snel of een kleine oplage katoenen nettassen nodig? Wij hebben deze nettas op voorraad en kunnen deze al vanaf 100 stuks leveren. Het formaat van deze tas is 30 x 36 cm. en is gemaakt van ecru katoen. Wij kunnen deze nettas al binnen 24 uur bij u afleveren. Het is daarnaast mogelijk om de tas te zien van een customized label aan de omslag of aan de lus.  

Katoenennettas-cottonnetbag-Cocacola-1

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van canvas tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

katoenennettas-Cottonnetbag-sfeer

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op