Gepersonaliseerde wijnflesdozen

Wijnflesdozen met logo

Bent u op zoek naar wijnflesdozen om uw flessen wijn feestelijk in te verpakken? Kies dan voor onze kartonnen wijnflesdozen op maat. De kartonnen wijnflesdozen zijn ideaal om als geschenkverpakking te gebruiken voor wijnflessen en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de dikte, het model en de bedrukking. Wist u dat wij ook kartonnen wijnflesdozen van duurzame materialen produceren? Zo kunnen wij onze kartonnen wijnflesdozen produceren o.b.v. gerecycled karton/papier of van FSC® gecertificeerd materiaal. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de kartonnen wijnflesdozen. 

Bekijk hier

kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-all-4
wijnflesdoos-winepackaging-red-open-detail

Luxe wijnflesdozen met logo

De luxe wijnflesdozen kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geheel bedrukt worden in PANTONE® kleuren en in full colour. Ook kunnen de luxe wijnflesdozen met speciale druktechnieken bedrukt worden zodat de wijnflesdoos erg luxe en chique eruit komt te zien. Voorbeelden van deze speciale bedrukkingen zijn een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd), een SPOT UV bedrukking (glanzend laklaagje) of met een embossing/debossing waarbij een deel van de bedrukking naar buiten of binnen gestanst wordt waardoor een reliëf ontstaat. 

Bekijk hier

Non-woven wijnfles/bierfles tassen met logo

Bent u op zoek naar bedrukte tassen voor flessen wijn of bier? Kies dan voor de non-woven wijnfles/bierfles tassen op maat. Voor uw slijterij of winkel hebben wij verschillende wijnfles/bierfles tassen welke geheel naar uw wens samengesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het formaat, de kleur van het materiaal en het aantal vakken. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan zijn gerecyclede non-woven wijnfles/bierfles tassen goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven wijnfles/bierfles tassen. 

Bekijk hier

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Domainefrederique-header
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Domainetropez-header

Papieren wijnflestassen met logo

Papieren wijnflestassen zijn ideaal voor het verpakken en vervoeren van één of meerdere flessen wijn. Deze wijnflestassen worden voornamelijk door slijterijen gebruikt. Het voordeel van een papieren wijnflestas is dat u deze verpakking ook direct als geschenkverpakking kunt gebruiken. Zo worden deze wijntassen ook gebruikt bij het geven van een fles wijn als relatiegeschenk of tijdens een diplomering. De tassen zijn voorzien van een bodemversteviging waardoor de bodem niet doorzakt. De wijnflestassen zijn in verschillende uitvoeringen en afwerkingen leverbaar. Al met al een ideale reclamedrager voor uw onderneming.  

Bekijk hier

PVC cooler bags met logo

Bent u op zoek naar een luxe herbruikbare koeltas voor een fles wijn of champagne? Kijk dan eens naar deze luxe PVC cooler bags. Luxe PVC cooler bags worden veelal gebruikt in de horeca, evenementenbranche en door wijnprofessionals. Cooler bags worden gemaakt van PVC. Deze PVC cooler bags zijn sterk en kunnen keer op keer gebruikt worden. Transparante PVC cooler tassen zijn momenteel een trend. De tassen zijn een leuk en praktisch alternatief voor een reguliere wijnkoeler of ijsemmer. Of u nu bij een hippe strandtent in Scheveningen zit of op een terrasje in Amsterdam, overal keert deze transparante PVC cooler bag terug. Daarnaast kunt u de cooler bags ook aan uw gasten meegeven wanneer de fles wijn of champagne nog niet leeg is. Zo kunnen uw gast thuis nog even lekker nagenieten.  

Bekijk hier

PVCcoolingbags-johanneskok
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Epicuriaselection-header

Vilten wijnflestassen met logo

Bent u op zoek naar een moderne, sterke en duurzame verpakking voor uw flessen wijn? Kies dan voor de vilten wijnflestassen op maat gemaakt. Het vilten materiaal is erg sterk en stevig, waardoor de wijnflestas meerdere keren kan worden hergebruikt. Daarnaast is dit een populair materiaal wat steeds vaker wordt gebruikt. Door de vele opties kan u een hele unieke wijnflestas maken, met bijvoorbeeld leather look lussen of een drukknoop sluiting. Het is mogelijk te kiezen voor een tas voor 1 of meerdere flessen wijn of champagne. Lees hieronder verder voor meer informatie over het bedrukken van vilten wijnflestassen op maat.  

Bekijk hier

Jute  wijnflestassen met logo

Bent u op zoek naar een ecologische verpakking voor uw flessen wijn of champagne? Kies dan voor jute wijnflestassen op maat gemaakt. Jute wijnflestassen zijn zeer sterk en herbruikbaar en kunnen bovendien geheel naar wens worden samengesteld, denkt u hierbij aan het formaat van de tas, de kleur van het materiaal en de opdruk. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van de jute wijnflestassen. 

Bekijk hier

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Domainetropez-header--